Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201273 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię:Kacper 2. Kontakt: gg , pw , steam 3. Lokalizacja: Brzeg 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 4-6h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):5-7h 6. Posty (min. 500 sensownych): nie mam ale da się nadrobić 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): narazie nic nie potrzeba 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: wszystkim 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:oczywiście 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: mam i to duże 11. Coś o sobie: Mam na imie Kacper mam 16 lat , jestem cierpliwa i pomocna osoba .Wiem ze nie spelniam 2 wymagan czyli (postow i czasu na forum) ale można dac mi szansę bo jestem ogarnięta osobą . 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak juz zajmowalem sie tym i IPB ogarniam 13. Obowiązkowe mikro: posiadam Mam nadzieję ze rozpatrzycie moje podanie pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201278 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie spełniasz wymagań - - 500 sensownych postów, - min. półroczny staż na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 #201283 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie spełniaszz wymagań chłopie... 500 postow nie ma ehh Nie za wczesnie dla cieibe te podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201284 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań. Byłeś ostrzegany, że możesz otrzymać warna, za nie spełnienie wymagań. Tak też się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201285 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361832 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi