Guest Guest Posted August 27, 2014 #201273 Share Posted August 27, 2014 1. Imię:Kacper 2. Kontakt: gg , pw , steam 3. Lokalizacja: Brzeg 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 4-6h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):5-7h 6. Posty (min. 500 sensownych): nie mam ale da się nadrobić 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): narazie nic nie potrzeba 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: wszystkim 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:oczywiście 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: mam i to duże 11. Coś o sobie: Mam na imie Kacper mam 16 lat , jestem cierpliwa i pomocna osoba .Wiem ze nie spelniam 2 wymagan czyli (postow i czasu na forum) ale można dac mi szansę bo jestem ogarnięta osobą . 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak juz zajmowalem sie tym i IPB ogarniam 13. Obowiązkowe mikro: posiadam Mam nadzieję ze rozpatrzycie moje podanie pozytywnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted August 27, 2014 #201278 Share Posted August 27, 2014 Nie spełniasz wymagań - - 500 sensownych postów, - min. półroczny staż na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livio Posted August 27, 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #201283 Share Posted August 27, 2014 Nie spełniaszz wymagań chłopie... 500 postow nie ma ehh Nie za wczesnie dla cieibe te podanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted August 27, 2014 #201284 Share Posted August 27, 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań. Byłeś ostrzegany, że możesz otrzymać warna, za nie spełnienie wymagań. Tak też się stanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted August 27, 2014 #201285 Share Posted August 27, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 5, 2015 #361832 Share Posted December 5, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts