logiś Napisano 29 Sierpnia 2014 #202193 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na Tak. Odpowiedzialny, poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202661 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Daje radę że swoimi obowiązkami, nich próbuje coś więcej. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Sierpnia 2014 #202868 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Moim zdaniem to TeeZ najbardziej nadaje sie na to stanowisko z tych podań co do dziś stoją . Filip jest bardzo pomocny, wymagania ma jak najbardziej spełnione i wiem, ze da sobie rade, a redaktor naczelny wcale nie będzie mu przeszkadzał, by pełnił funkcję moderatora . Jestem na duże TAK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 30 Sierpnia 2014 #202926 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Na TAK - Wymagania - Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203431 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Na nie ... Ponieważ nie nadajesz sie do tego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #204121 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Na nie ... ponieważ nie nadajesz sie do tego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #204170 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Jestem na tak. Filip to pomocny chłopak, miły i kulturalny. Da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Września 2014 #205122 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Długo się zastanawialiśmy nad wyborem. Po kilku dniach doszliśmy do porozumienia i zadecydowaliśmy, że na nowego Moderatora awansujesz właśnie ty. Dochodzą Ci nowe obowiązki z których będziesz na bieżąco rozliczany. Mamy nadzieję, że nas nie zawiedziesz i że z obowiązków będziesz wywiązywał się w miarę swoich możliwości. W razie problemów zapraszam na PW. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Września 2014 #205123 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko MODERATORA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi