Teez. Posted August 26, 2014 #200682 Share Posted August 26, 2014 Cześć. Przyszedł mi do głowy pomysł, aby po wpisaniu komendy /wymień obok nicków graczy pokazywały się nazwy perków które posiadają. Nie wiem czy coś takiego da się zrobić, ale przydałoby się, bo już nie jeden mnie zrobił . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haq# Posted August 27, 2014 #200819 Share Posted August 27, 2014 Takie coś jest, ale pokazywane jest, gdy ktoś inny będzie się chciał z tobą wymienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Posted August 27, 2014 #201059 Share Posted August 27, 2014 wyświetlanie wiadomości w menu wyboru jest dziwne. Istnieje limit znaków,,, Dlatego też nie można rozbudować za bardzo menu: Gdyby ktos próbował - tekst zostanie ucięty (np od 4 wyświetlania nicku + perku - reszta była by tylko cyframi bez danych) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted September 9, 2014 #206918 Share Posted September 9, 2014 Myślę, że Del wszystko opisał. Jak dla mnie to jest zbędne mimo wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted September 9, 2014 #206920 Share Posted September 9, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts