Teez. Napisano 26 Sierpnia 2014 #200682 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Cześć. Przyszedł mi do głowy pomysł, aby po wpisaniu komendy /wymień obok nicków graczy pokazywały się nazwy perków które posiadają. Nie wiem czy coś takiego da się zrobić, ale przydałoby się, bo już nie jeden mnie zrobił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 27 Sierpnia 2014 #200819 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Takie coś jest, ale pokazywane jest, gdy ktoś inny będzie się chciał z tobą wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 27 Sierpnia 2014 #201059 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 wyświetlanie wiadomości w menu wyboru jest dziwne. Istnieje limit znaków,,, Dlatego też nie można rozbudować za bardzo menu: Gdyby ktos próbował - tekst zostanie ucięty (np od 4 wyświetlania nicku + perku - reszta była by tylko cyframi bez danych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Września 2014 #206918 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Myślę, że Del wszystko opisał. Jak dla mnie to jest zbędne mimo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Września 2014 #206920 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi