Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #199960 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 [align=center]Witam,[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zauważyłem, że u was nie ma takiej rangi jak "Reklamator". Osoby z tą rangą miałyby robić reklamy danego serwera np. pierwszego dnia DD2 1# a drugiego DD2 2# które miały by wstawiać do specjalnie zrobionego działu w swoim temacie. Nakład pracy można zawsze ustalić, oczywiście przydały by się osoby które by się zajęły tymi osobami (robienie kont na innych stronach itp.). Osoby które by dobrze się sprawowały na tym stanowisku mogło by się jakoś wynagradzać np. VIP na serwerze,Admin na serwerze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście musiał by powstać jakiś regulamin co do tej rangi.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam,[/align] [align=center]Mroczny Rycerz[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ps.Mam nadzieję że wszystko napisałem zrozumiale, oczywiście można zadawać mi pytania co do tej propozycji odpowiem na wszytko [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Sierpnia 2014 #199975 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Po co to komu? VIP - Sklep, Konkursy, Turnieje. Reklamy się robi jak się chce UB lub odpracować warna, czy tam wspomóc sieć. Po co komu kazać ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Sierpnia 2014 #199978 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Dokładnie, każdy może robić reklamy z dobrej woli lub o ub albo odpracowanie ostrzeżenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 25 Sierpnia 2014 #199979 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Kolejna ranga i do tego całkowicie zbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 25 Sierpnia 2014 #200006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 niewypali śa warny permy itd niech ludzie robią jak sie regulaminu nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Sierpnia 2014 #200108 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Po co zaśmiecać forum kolejną rangą? Jeśli już by miało przejść to w formie tematu, do którego wstawiamy reklamy, które będą odpowiednio nagradzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Sierpnia 2014 #200114 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Zbędne. Mamy już wystarczająco dużo rang. Do tego nagroda w postaci admina na serwerze odpada. Odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Sierpnia 2014 #200115 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi