Guest Guest Posted August 25, 2014 #199960 Share Posted August 25, 2014 [align=center]Witam,[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zauważyłem, że u was nie ma takiej rangi jak "Reklamator". Osoby z tą rangą miałyby robić reklamy danego serwera np. pierwszego dnia DD2 1# a drugiego DD2 2# które miały by wstawiać do specjalnie zrobionego działu w swoim temacie. Nakład pracy można zawsze ustalić, oczywiście przydały by się osoby które by się zajęły tymi osobami (robienie kont na innych stronach itp.). Osoby które by dobrze się sprawowały na tym stanowisku mogło by się jakoś wynagradzać np. VIP na serwerze,Admin na serwerze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście musiał by powstać jakiś regulamin co do tej rangi.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam,[/align] [align=center]Mroczny Rycerz[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ps.Mam nadzieję że wszystko napisałem zrozumiale, oczywiście można zadawać mi pytania co do tej propozycji odpowiem na wszytko [/align] [align=center] [/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted August 25, 2014 #199975 Share Posted August 25, 2014 Po co to komu? VIP - Sklep, Konkursy, Turnieje. Reklamy się robi jak się chce UB lub odpracować warna, czy tam wspomóc sieć. Po co komu kazać ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
bydlak Posted August 25, 2014 #199978 Share Posted August 25, 2014 Dokładnie, każdy może robić reklamy z dobrej woli lub o ub albo odpracowanie ostrzeżenia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
preson Posted August 25, 2014 #199979 Share Posted August 25, 2014 Kolejna ranga i do tego całkowicie zbędna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mas3lko Posted August 25, 2014 #200006 Share Posted August 25, 2014 niewypali śa warny permy itd niech ludzie robią jak sie regulaminu nie zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted August 26, 2014 #200108 Share Posted August 26, 2014 Po co zaśmiecać forum kolejną rangą? Jeśli już by miało przejść to w formie tematu, do którego wstawiamy reklamy, które będą odpowiednio nagradzane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted August 26, 2014 #200114 Share Posted August 26, 2014 Zbędne. Mamy już wystarczająco dużo rang. Do tego nagroda w postaci admina na serwerze odpada. Odrzucona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted August 26, 2014 #200115 Share Posted August 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts