Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Sierpnia 2014 #196941 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 [align=center]@pixel. - Mateusz, pomocny administrator DD2/INF. Na co dzień zabiegany i pełen energii do pracy. Co takiego Pixel kryje w sobie? O tym dowiecie się czytając poniższy wywiad. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj, z tej strony Magdalena. Miałbyś może chwilkę czasu, by odpowiedzieć mi na kilka pytań? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam cię Madziu. Z miłą chęcią odpowiem Ci na pytania.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Super. Tradycyjnie na sam początek opowiedz nam coś o sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nazywam się Mateusz. Mam 19 lat i pochodzę z Podkarpacia, a dokładnie z Przemyśla. Obecnie pracuję w zawodzie elektryk, ale robię dużo rzeczy nie tylko związanych z moim obecnym zawodem. Mieszkam jeszcze z rodzicami, ale niedługo planuje wyprowadzić się z moją dziewczyną.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pracujesz jako elektryk - ciekawe. Możesz coś bliżej o tym powiedzieć? Jak sobie w tym zawodzie radzisz, jakie masz wrażenia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm, powiem tak. Bardziej pracuje po domach i tam podłączam elektrykę, ale też robię na zewnątrz. W tym zawodzie powiem Ci, że dobrze się odnajduję tylko czasami jeszcze są takie małe niedociągnięcia, dlatego czasem koledzy z roboty mi pomagają. Ogólnie ta praca dla mnie jest super, dużo zwiedzam i w ogóle.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę dalszych sukcesów i rozwijania się w tym kierunku. Masz może jeszcze jakieś zainteresowania prócz zawodu elektryka? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, bardzo lubię motory. Aktualnie jeżdżę Hondą CBR 600RR, ale oczywiście bez prawka. Mam tylko prawo jazdy na samochód. Bardzo, ale to bardzo lubię naprawiać samochody i motocykle [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawe. Skoro interesują Cię samochody to dlaczego nie rozwijasz się w kierunku mechanika tylko elektryka? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiesz, po prostu z jednej strony lubię mechanikę, a z drugiej zawód jako elektryk - jest lepiej płatna i nie trzeba się tak męczyć z robotą. Samochody pomagam tylko naprawiać znajomym i sobie, jak mi się coś z nim stanie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Widzę, że jesteś pomocnym mężczyzna, tak trzymaj. Przejdźmy do Twojego dzieciństwa. Napisz nam jak ono wyglądało. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dużo by tu o tym mówić, ale powiem w skrócie. W dzieciństwie zawsze jak dostałem od mamy lub taty jakiś prezent, to moja siostra zawsze mi go próbowała zabrać, lecz ja jej praktycznie nigdy na to nie pozwalałem. Ogólnie dzieciństwo z jednej strony miałem fajne, a z drugiej było zupełnie nieciekawe, bo zawsze gdzieś rozwalałem kolano lub uderzałem się w głowę, wpychałem również nogi gdzie popadnie i zawsze byłem poobijany .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak to małe dzieci. Też nie miałam wcale tak kolorowo mimo, że byłam jedynaczką. Mógłbyś przytoczyć jakąś ciekawą historię ze swojego dzieciństwa? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niestety historii nie przytoczę, bo kiepsko pamiętam te czasy.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. W takim razie przejdziemy do świata wirtualnego. Powiedz nam jak znalazłeś się na naszej sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem administratorem serwera dd2/inf, który istnieje 2 lata. W przeszłości tym serwerem zajmował się mój kolega buła, który miał za dużo spraw osobistych na głowie i wiedział, że nie będzie mógł opiekować się nim dłużej, dlatego sprzedał go obecnemu H@ (aquax'owi). W ten oto sposób tu trafiłem. Bardzo mi się podoba ta sieć serwerów i myślę, że zostanę tu na długo.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawa historia, nawet o tym nie wiedziałam. Skoro mówisz, że Ci się u nas podoba to napisz nam czy poznałeś już kogoś na sieci, kogo możesz nazwać dobrym kolegą? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, sporo ludzi. Najlepszym moim kumplem jest Szef wszystkich szefów, a także Muka i dużo innych.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Super. Opowiedz jak w ogóle zaczęła się Twoja przygoda z Counter-Strik'iem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... O tej grze dowiedziałem się od mojego kumpla Patryka, z którym rozmawiam codziennie. Pewnego dnia Patryk zapytał się mnie czy nie zagrałbym z nim w cs 1.6, a ja oczywiście pełny ciekawości zgodziłem się i tak mijały dni i miesiące. Po dość długim czasie kupiłem steam i w ten sposób rozpocząłem w pełni swoją przygodę z Conter-strikem.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Praktycznie standardowa historia. Ciekawi mnie ile grasz w CS'a? [/align] [align=center] [/align] [align=center]W CSa gram niemalże 4 lata.[/align] [align=center] [/align] [align=center]To dość długo. Jaka jest Twoja ulubiona broń? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moją ulubioną bronią jest oczywiście kałach (AK47).[/align] [align=center] [/align] [align=center]Osobiście nie lubię AK, ma za duży rozrzut i nie mogę go opanować . A co sądzisz o tej broni? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Podoba mi się ta broń, dlatego że łatwo celuje się z niej HS'y i ogólnie jest dla mnie lepsza niż M4. Co do rozrzutu powiem Ci, że łatwo go opanowałem i jest dla mnie bardzo dobry.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja raczej nigdy nie przekonam się do AK . Małymi krokami zbliżamy się do końca wywiadu. Pozwól, że jeszcze spytam o muzykę. Napisz nam czego słuchasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiem Ci, że mam dwa gusty muzyczne - elektro-house i rap.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Też bardzo lubię hip-hop. Napisz dlaczego akurat te dwa gatunki Cię usatysfakcjonywują? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak wiadomo, dużo ludzi lubi muzykę z bassem i ja jestem wśród nich. Jeśli natomiast chodzi o rap to po prostu uwielbiam jak ktoś rapuje, bardzo wpadł mi w ucho.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Możesz podrzucić swój ulubiony kawałek z rapu i elektro-house? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mogę, jasne.[/align] [align=center]To jest mój najlepszy kawałek z rapu:[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]A to mój najlepszy kawałek z elektro-hause:[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kawałki niczego sobie! Czas na jakiegoś sucharka (uwielbianego przez czytelników). [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Jak nazywa się żona Oskara? [/align] [align=center]- Oskarżona [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahahaha, leże! Dobry suchar . Kończąc, chciałbyś może kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, chciałbym pozdrowić z tego miejsca Szefa, Muke, Klauduśkę, Ciebie oraz całą serwerownię Multi-Head .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Super, dziękuje za pozdrowienia oraz za poświęcenie czasu na przeprowadzenie ze mną wywiadu. Ciebie również pozdrawiam i do usłyszenia . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Do usłyszenia, hej.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 19 Sierpnia 2014 #196945 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dobry wywiadzik plusik leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196947 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dzięki że mnie nie pozdrowiłeś ! Wywiad okej , spoko loko , Okejka w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Sierpnia 2014 #196948 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ciekawy wywiad. Plus poleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Sierpnia 2014 #196950 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Super Madzia. Jestem zadowolony z Twojej pracy i mam nadzieję, że ten zapał do pisania wywiadów za szybko nie wygaśnie. Mam dla Ciebie lekarstwo odnośnie takich odpowiedzi: "Niestety historii nie przytoczę, bo kiepsko pamiętam te czasy." Odpowiadaj: "Albo dajesz odpowiedź, albo nie ma wywiadu" :: Oczywiście żartuje, ale pomęcz trochę i w końcu wydusi to z siebie . Co do wywiadu - dobrze przeprowadzony, zresztą jak zwykle na dobry poziomie. @pixel. - i tak n-ty na zawsze zostanie mistrzem sucharów, ale tym to mnie rozwaliłeś Gratuluję Madziu oczywiście wywiad nagradzam. PS. Napisz do mnie na pw, mam sprawe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196951 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 I z tego miejsca pozdrawiam z całego serca jeszcze ten zły. przepraszam że zapomniałem o tobie :* Ps. Tezi mam dużo sucharów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 19 Sierpnia 2014 #196953 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ciekawy wywiad daje plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Sierpnia 2014 #196957 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Fajne fajne plus + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196961 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 W porządku wywiad. Garniesz się do pracy,a to się ceni. Robisz długie i fajne wywiady. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196962 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Niezły, ale nadal krótki. Plusior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Sierpnia 2014 #196967 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Hehe wywiady coraz lepsze oby tak dalej Pixel elektryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196978 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Super wywiad Madzia oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 19 Sierpnia 2014 #196981 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Bardzo fajny wywiad ,plus poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197085 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Świetny wywiad leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 20 Sierpnia 2014 #197241 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Dobry wywiadzik daje + i dziękuję za pozdrowienia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Sierpnia 2014 #197394 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo fajny oraz bardzo ciekawy, oby tak dalej. Leci plusik ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197411 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo fajny leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197418 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ładny wywiadzik, ciekawe pytania. Leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197431 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ładny i ciekawy wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197446 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Dzięki za pozdrowienia ;( Ale fajny wywiad leci +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Sierpnia 2014 #197448 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wywiad bardzo fajny jak i ciekawy, Danke oby tak dalej. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi