.:Vipo:. Napisano 17 Sierpnia 2014 #195777 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Wiek: 16 Staż na forum: Od stycznia 2014 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Jestem adminem DD2 już dosyć długo ,byłem też adminem Zombie Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 7/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Ile potrzeba ,około 20 minut Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): [align=center]FIFA 15 [/align] [align=center] [/align] [align=center]FIFA 15 to kolejna (już 22 odsłona) odsłona legendarnego symulatora piłkarskiego wyprodukowana przez studio Electronic Arts. Gra różnie się "nieco" od swoich poprzednich części. Poprawiono między innymi grafikę, wygląd piłkarzy ich zachowanie i ogólnie wszystko co nie dzieje się na murawie, a na trybunach i okolicach stadionu. Najbardziej co podoba mi się z gameplay`ów to zachowanie bramkarzy, ich reakcja, czego w poprzednich częściach zdecydowanie mi brakowało. Mamy do wyboru znacznie więcej opcji taktycznych. W nowej odsłonie nie zabraknie również nowych klubów i lig piłkarskich. Myślę, że wykupienie większej ilości licencji zdecydowanie odpowiadać będzie nabywcom nowej gry.[/align] [align=center]Premierę zaplanowano na 26 września 2014.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Dodatkowe Coś od siebie: Myślę że mogę się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195785 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Hmmm... trochę krótka ta recenzja. Wydaje mi się,że chcesz to stanowisko. Jestem na TAK. Mało jest tu Recenzentów,a kolejny na pewno nie zaszkodzi. Mam nadzieję,że się rozwiniesz i zaczniesz dłuższe tekściki pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195783 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgadzam się z DixoneT ale jestem na Tak.Na pewno się przydasz bo mało tu takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Sierpnia 2014 #195814 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Są tutaj oczywiście błędy. Szczególnie co się rzuca w oczy źle stawiasz interpunkcję. Np. Zamiast Myślę, że piszesz Myślę ,że. Nie robi się odstępów Ale ogólnie recenzentów jest mało. Praca może krótka i z paroma błędami, lecz byłbym za tym, aby został przyjęty na okres próbny. Zawsze trzeba gdzieś się uczyć, a widać, że się stara. Myślę, że z czasem będzie coraz lepiej Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Sierpnia 2014 #195817 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Vipo - recenzent? . Jestem na TAK, kolejny recenzent się na pewno przyda, bo mało ich tutaj mamy . Recenzja faktycznie troszkę krótka (jak DixoneT napisał), ale mi się podoba . Też jak EvO, zauważyłam błędy interpunkcyjne, ale to da się opanować (jak chcesz mogę pomóc Ci w tym ). Powodzenia . PS. Sorki za błąd, 2x pomóc napisałam przypadkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Sierpnia 2014 #195839 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Zdecydowanie za dużo błędów interpunkcyjnych. Jeśli się poprawisz masz ode mnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Sierpnia 2014 #195955 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jestem na TAK.Recenzja krótka i z błędami interpunkcyjnymi, lecz myślę, że z czasem będzie coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor #195961 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o błędy to z przyzwyczajenia piszę, np. Myślę ,że a nie jak prawidłowo Myślę, że. Ogólnie znaki interpunkcyjne stawiam przed wyrazem, a nie za. Jeśli o to chodzi to poprawię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Sierpnia 2014 #195978 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dobra recenzja, ciekawa. Można dużo wyczytać, ale troche te znaki int. psują całokształt. Popraw to i wszystko będzie git . Chodzi o to, że piszesz je z odstępem po wyrazie np. [...] poprzednich części . // [...] zachowanie bramkarzy ,ich reakcja... Znam Cie Vipuś już od kilku miesięcy i jestem pewien, że będziesz jednym z lepszych Recenzentów. Trzymaj ode mnie soczyste tak i poprawiaj te błędy zanim dzejki przyjedzie . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Sierpnia 2014 #195984 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Osobą jesteś sympatyczną, lecz nie zmienia to faktu, że na twoim miejscu popracowałbym nad stylistyką i przede wszystkim interpunkcją, która leży kompletnie. Przed interpunkcją nie stawiamy spacji! Przykładowe zdanie: "Robert to bardzo zdolny chłopak, lecz okropnie leniwy.". Recenzja w porównaniu z tym co pokazali na gamesconie jest strasznie streszczona bez tych najważniejszych dodatków w m.in Ultimate Team. Pisząc recenzję musisz zaciekawić czytającego w ten sposób, aby postanowił spróbować swoich sił w danej grze bądź też wytężył swój wzrok na opisany w recenzji film. Nie mogą być one maksymalnie streszczone, nie mogą też być maksymalnie wydłużone. Musisz odnaleźć "złoty środek". Możesz napisać 3 słabe recenzje w godzinę, a w tym czasie możesz napisać 1 bardzo dobrą recenzje za którą zapunktujesz pośród naszych użytkowników. Jeśli popracujesz (przede wszystkim) nad interpunkcją, będziesz układał bardziej przejrzyste zdania oraz starał się tworzyć swoje pismaki (Oczywiście nie jest to w żadnym sensie obraza) wedle tego co ci poradziłem to masz moje poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 18 Sierpnia 2014 Grafik #196032 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dobra recenzja , fajnie dopracowana jeśli chodzi o tekst, tylko tak jak wspomnieli wyżej popraw błędy i będzie super. masz ode mnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 18 Sierpnia 2014 #196081 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224741 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi