Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Nonsens kompletny.

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż chciałbym poruszyć temat największego nonsensu, który znajduje się na tym serverze już bardzo długo.

Żołnierz militarny

Inteligencja:40

Zdrowie:45

Wytrzymałość:20

Kondycja:35

Bronie:mac10, smokgrenade, m4a1

Dodatkowy opis:1/4 jak trafi headshota zabija przeciwnika, 1000 złota za zabójstw, 1/6 jak strzeli podpali gracza, dostaje 3 smoki, które zabierają hp graczowi

Widać już różnice w działających bonusach, a to nie wszystko. Otóż Żołnierz Militarny ma bezlik na mac10 przez co staje się praktycznie mało prawdopodobny do pokonania.

Jest jeszcze jedna zbyt OP klasa, a mianowicie:

Aspirant

Inteligencja:30

Zdrowie:30

Wytrzymałość:35

Kondycja:40

Bronie:hegrenade, smokegrenade, fleshbang, m4a1, deagle

Dodatkowy opis:Posiada 1 rakietę, 1/8 na wyrzucenie broni, auto bh, zmniejszona widoczność

Ta darmowa klasa z tego miejsca jest lepsza niż był Plutonowy, na którego każdy marudził.

Wszystkie te jego bonusy wraz z odpowiednimi statystykami są nie do pokonania dla żadnej premki. Kiedy ja mam 30 strzałów z no recoil aby pokonać taką osobe, ta strzeli raz i rzuci we mnie rakietą wcześniej wywalając broń. Nie zapominajmy o tym, że niska widoczność daje tej klasie mniejszą szansę na wykrycie.

Pozdrawiam. ;)

U śmierci już wszystko działa (tylko trzeba wybrać tą śmierć co jest pod 4)

Na serwerze teraz są wprowadzane gruntowne zmiany poprzez programistę Del'a. Żołnierza Militarnego będzie się poprawiać. A aspirant już będzie pogorszony. Problem był poruszany.

Dodatkowo żołnierz militarny ma ZBUGOWANY bezlik, przez staję się on klasą lepszą od niektórych klas premium. Proponuję, aby tą klasę usunąć bądź w jakiś sposób usunąć ten bezlik z mac 10. Co do aspiranta, proponowałbym usunięcie opcji wyrzucania broni lub usunąć zmniejszoną widoczność, reszty w tej klasie bym nie zmieniał.

Pozdro, Murzyn^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...