Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187220 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nick: CreativCounter Wiek: 29 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już adminem mam spore doświadczenie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: około 8 lat Steam ID: STEAM_0:0:24216536 0 30:13 28 0 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/CreativCounter/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Często gram na serwerze w różnych godzinach, ostatnim czasem grywam rano od godz 6 gdzie ciężko o aktywnego admina. Nie mam problemu z wychwyceniem nieczysto grających graczy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 1 godziny do 6 godzin zależy jak czas pozwala Kontakt: Steam: mattar83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upiorna laleczka anabel Napisano 1 Sierpnia 2014 #187389 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie kojarze Twojej osoby w ogóle ale z tego co widzę to podałeś GT z serwera ONLY DD2#1 i raczej tam się chcesz starać o admina prawda? Napisałeś to podanie w złym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187391 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zamykam, użytkownik chyba pomylił działy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Sierpnia 2014 #187396 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Przenoszę do działu DD2#1 FAAAJNY następnym razem zaczekaj na opiekuna , moderatora lub wyższą administracje to nie jest dział podejmowania decyzji dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Sierpnia 2014 #187397 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 godziny, wiek jest, skoro bywasz czesto na seerwerze z rana to bardzo dobrze, ode mnie masz Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2014 #187427 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Dlaczego? -Wiek -Godziny -Staż -I do tego na pewno na + przemawia to, że grasz rano. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 1 Sierpnia 2014 #187469 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na TAK -Wiek -Steam -Aktywny -Staż Popraw tylko forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Sierpnia 2014 #187781 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Jakos zawsze rzucales mi sie w oczy z skaczacym/wysokim pingiem. Jednak, ostatnio nie gralem na serwerze i nie wiem jaki Twoj ping teraz jest, ale jezeli w porzadku, to jestem na tak, poniewaz ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 2 Sierpnia 2014 #187836 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Godziny są Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #187950 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Twój nick obił mi się o oczy, lecz nie przypominam se Ciebie za bardzo. Najwyraźniej grywasz w innych godzinach niż ja. Godziny masz przegrane, staż w cs dobry, wiek +. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188033 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Niekojarze tak samo moze cos tam widzialem ale nieprzypominam sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 2 Sierpnia 2014 #184219 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Również jestem na TAK -Wiek -Steam -Aktywność -Staż Wszystko pasuje. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188207 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Ja jestem neutralny choc na te chwile bardziej kierowalbym sie na Nie. Pamietam jak miales problemy z pingiem tak jak to wyzej pisal August lecz widze ze to juz jest zazegnane. Natomiast malo sie udzielasz, nie widzialem zebys zglaszal na u@ wedlug mnie powinienes nam sie jeszcze bardziej poznac po sobie ale to juz nie do mnie decyzja nalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188444 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: +Wymagania - Nadrób forum +Widzialem cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2014 #188518 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi