pionteczekessa Napisano 26 Lipca 2014 #184699 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 [align=center]Dziś poznacie bliżej Grzegorza znanego jako 7, pełniącego rolę Opiekuna Sieci. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj 7, zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. Na sam początek opowiedz nam parę słów o swojej osobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam. Jestem dość spokojnym człowiekiem (chyba ze ktoś mi zajdzie za skórę ). Mieszkam w Warszawie i też tutaj pracuję. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czym zajmujesz się w dni robocze? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pracuję w gastronomii, dużo czasu spędzam w samochodzie dostarczając potrzebne artykuły. Catering. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zaskoczyłeś mnie, Ty i gastronomia. A co porabiasz w wolnym czasie, może masz jakieś hobby? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem zapalonym kibicem piłkarskim, staram się śledzić różne wydarzenia w świecie piłki, szczególnie te związane z moim klubem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam nadzieję, że nie kibolem. Można wiedzieć jakiej drużynie kibicujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście że Legii Warszawa. Staram się być na każdym meczu jeśli mi to nie koliduje z pracą. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W sumie to mogłem się domyślić. ^^ A masz jakieś zainteresowania poza kibicowaniem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Motoryzacja, ale nie lubię grzebać przy samochodach. Kiedyś próbowałem swoich sił w tym temacie, ale szybko z tego zrezygnowałem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Żmudna robota. Opowiesz jakąś śmieszną historię z Twojego życia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm. Kiedyś za dzieciaka razem z kolegami jechaliśmy na mecz do Szczecina (mieliśmy po 15-16 lat), oczywiście bez biletów . W pociągu podszedł do nas konduktor i zażądał biletów hahah, więc żeby nie dostać mandatu wysiedliśmy z pociągu na najbliższej stacji, ten konduktor powiedział nam, że za 30 min będziemy mieli bezpośredni pociąg do Szczecina, więc zadowoleni, że zdążymy na mecz wsiedliśmy do tego pociągu, lecz... zamiast do Szczecina wywiózł nas do Torunia. I tak się skończył mój pierwszy wyjazd. Pamiętam. że wszyscy nas tam miło przyjęli i ugościli w knajpie koło stacji. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hahah, nieźle Was zrobił w balona. Pogadajmy trochę o MH. Niedawno wróciłeś na posadę opiekuna sieci, czyżbyś się stęsknił? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiem tak, musiałem trochę odpocząć, odetchnąć. Każdy ma chwile słabości i ja właśnie takie chwile miałem, dlatego zrezygnowałem, ale po jakimś czasie zaczęło mi tego wszystkiego brakować więc jestem z powrotem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem. Na pewno masz tutaj bliższych kolegów czy też może przyjaciół. Zechciałbyś wymienić kilku z nich? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Są to osoby z którymi siedzę na TS3. Przeważnie coś robimy z serwerami lub też gadamy o głupotach, wymieniać nie będę żeby nikogo nie pominąć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W porządku. W jaki sposób trafiłeś na Multi-Head, dlaczego wybrałeś akurat tą sieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiesz co, to był przypadek, szukałem jakiegoś serwera do gry na dłużej, spodobało mi się DD2 i grałem, a dalej to się potoczyło tak jak widać. Za 3 dni będzie moja rocznica na MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Trzeba to opić. Zawsze mnie zastanawiało skąd wziął się Twój nick. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tego ci nie zdradzę bo... sam nie wiem. Hahahaha, po prostu wpisałem "7" i grałem na MH i tak zostało, nic ukrytego w tym nie ma. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Improwizacja. Przejdźmy do tematu muzyki. Jakie gatunki najbardziej Ci przypadają do gustu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na co dzień słucham hip-hopu, tylko i wyłącznie polskiego. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]a to jest kawałek nagrany przez moich kolegów z osiedla: [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Kałen. :sumo: Kawałek kolegów też całkiem fajny. Chciałbyś kogoś pozdrowić pod koniec wywiadu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam wszystkich użytkowników MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]I jeszcze bym zapomniał o sucharze. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niewidomy maca tarkę do warzyw: [/align] [align=center]- Jak żyję, to takich bzdur nie czytałem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hah. Dzięki za ciekawy wywiad, pozdrawiam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki i również pozdrawiam. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184704 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Wywiad bardzo fajny, ale troszkę króciutki. Najlepsza była akcja z pociągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Lipca 2014 #184713 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 "7" widzę, że mamy coś wspólnego ze sobą . Też mam dużo wspólnego z gastronomią oraz też bardzo cenię sobie polski hip-hop . Ogólnie to wydajesz się być ciekawą osobą . Freezu, dziękuje za przybliżenie nam opiekuna sieci . Good job, wywiad na wysokim poziomie. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184716 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Lipca 2014 #184722 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Wywiad schludny, ładny, przejrzysty, wiele informacji. Teraz to wiemy już wszystko o H@ i OS, Upolujcie teraz S@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Lipca 2014 Autor #184728 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Adonai się upiera, że nie przeprowadzimy z nim wywiadu. Trzeba będzie zapytać TeeZa co zrobił z n-tym, że się zgodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184774 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184778 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ciekawy Łapka w góre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184834 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Wywiad mi się podoba jak najbardziej + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 26 Lipca 2014 #184848 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Wywiad bardzo fajny ,ale was koleś zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184856 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Fajny wywiad, dowiedzieliśmy się sporo o tak ważnej dla sieci osobie, super , +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Lipca 2014 #184857 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 W 100% lepszy wywiad od poprzedniego wywiadu z 7, ciekawy lecz dla mnie zbyt krótki. + idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 26 Lipca 2014 #184931 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Bardzo fajny wywiad. Szkoda, że krótki bo dobrze się czytało. +++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 27 Lipca 2014 #132625 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Super wywiad z Grzesiem ^^ Fajnie fFrezzu , + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2014 #138073 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Fajny wywiadzik Fajnie się go czyta, + dla autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Lipca 2014 #186009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Wywiad bardzo ciekawy tylko szkoda ze krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186208 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Extra Wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2014 #186241 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Wywiadzik spoko leci + Haha no kanar łajza nie mogliscie namowic jakiegos kolegi ktory mial samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Sierpnia 2014 #187630 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ciekawe nawiązanie w temacie. 7 bez biletów w pociągach się buja, to nie ładnie. Fajny wywiadzik, zostawiam po sobie plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 1 Sierpnia 2014 #187724 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Grzesiu suche kawały od dzisiaj mi sie beda z Toba kojarzyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi