leeeeebo? Posted July 26, 2014 #184496 Share Posted July 26, 2014 Wiek: 20 Staż na forum: 5 październik 2013 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin ODD2, CS GO FFa Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: To zależy, od mojej weny twórczej. Może być to godzina, a może byc to caly dzien. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Assassin's Creed Unity ! Tym razem Ubisoft się postarał. Osobiście sam nie jestem zbytnio fanem tejże gry, ponieważ dla mnie była zbyt częstotliwie wydawana, i bałem się że nie zaskoczy mnie tym razem. Jednak byłem w błędzie. Mimo że prezentacja gry dopiero 28 października, to już wiemy co Nas czeka. Nowością jest to że ta część kultowej gry, zrobiona jest specjalnie pod graczy PC oraz konsoli ósmej generacji. Kolejna dobra informacją jest to że na konsolach gra ulegnie kilku ciekawym zmianom. Nie mam na myśli tutaj zmian graficznych, czy też fizycznych. Polepszą się systemy walk oraz mechanika rozgrywki. Bohater gry posiadł nowe umiejętności które podczas gry będzie można rozwijać. A świat w grze zrobiono jeszcze bogatszym i większym, przez co wrażenia z najnowszej części powinny być jak najbardziej pozytywne. Jednym słowem, Ubisoft, na pewno się postarał o to, aby ta część gry była inna niż reszta, a bycie zbuntowanym wojownikiem stało się przyjemniejsze. Dodatkowe info pod : http://assassinscreed.ubi.com/de-DE/home/index.aspx Dodatkowe Coś od siebie: Chciałbym rozkręcić zakładke recenzji, i nie tylko opisywać gry. Są też równie inne ciekawsze rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted July 26, 2014 #184506 Share Posted July 26, 2014 Uuuuu Camp Bardzo fajna recenzja, estetyczna. Można sporo wywnioskować. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 26, 2014 #184512 Share Posted July 26, 2014 Ciekawe . Podobała mi się ta recenzja Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted July 26, 2014 #184539 Share Posted July 26, 2014 Recenzja na wysokim poziomie . Nic dodać nic ująć - NA TAK . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 26, 2014 #184544 Share Posted July 26, 2014 Tak jak koledzy/koleżanki u góry.Świetna recenzja.Jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted July 26, 2014 #184587 Share Posted July 26, 2014 Recenzja bardzo dobra, estetyczna, wiele informacji można wyciągnąć, szczególnie, że jak dla mnie długość jest idealna. Jestem na TAK P.S. Nie spodziewałem się Ciebie składającego podanie na takie stanowisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted July 26, 2014 #184611 Share Posted July 26, 2014 Jestem na tak, dosyć ciekawa recenzja i brakuje nam recenzentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 26, 2014 #184635 Share Posted July 26, 2014 Jestem na wielkie tak +Recenzja elegancka,estetyczna +na wysokim poziome Myślę że podołasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted July 26, 2014 Donator #184644 Share Posted July 26, 2014 Ja również będę na TAK. Recenzja AC Unity mnie od razu do tego skłoniła bo ja kocham tą serię Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejki Posted July 26, 2014 #184819 Share Posted July 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 19, 2014 #224739 Share Posted October 19, 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts