pionteczekessa Napisano 23 Lipca 2014 #182697 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 [align=center]KoMuNa - miły, pomocny, zaangażowany w rozwój serwera DD2/INF i forum. Czego tym razem się dowiedziałem? Sprawdźcie sami. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center]KoMuNa [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zgodziłeś się na wywiad, w takim razie zaczniemy. Powiedz nam parę słów o sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam całą sieć serwerów. Mam na imię Piotr. Mieszkam w małym miasteczku koło Iławy w województwie Warmińsko-Mazurskim. Mam 16 lat (prawie). Interesuje się piłką nożną. Gram w klubie, w którym bardzo dobrze sobie radzę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co to za klub? I jaką pozycję zajmujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest to klub MLKS Olimpia Kisielice. Moją całą karierę zacząłem tutaj od małego, a następnie zostałem wypożyczony do klubu KS Jeziorak Iława. Grałem tak prawie rok. Gdy wróciłem to klubu w którym jestem wychowankiem to dostałem 2 oferty z klubów, ale nie poszedłem, ponieważ mnie nie puścili. Na samym początku grałem na obronie, była to prawa lub lewa, a czasem nawet stoper. Gdy zostałem wypożyczony to grałem na stoperze ciągle. Po powrocie jestem teraz szybszy, mam większą siłę w nogach itd. I gram w środku pola. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ładnie, a masz jakieś inne zainteresowania lub hobby poza piłką? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, interesuję się również tenisem ziemnym. Byłem na wielu turniejach i na nich zajmowałem zawsze od 1-3 m-ca. Nawet kiedyś pojechałem do Ostródy i zdobyłem tam 1 m-ce po wygranym finale z 26 latkiem. Lubię również grać w CSa, no, ale niestety jestem słaby. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę powodzenia w sportach. Czym zajmujesz się na co dzień teraz, gdy mamy wakacje? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję. Gdy wstanę rano to jem śniadanie. Następnie mam obowiązki domowe i je spełniam, a potem siadam i gram w cs'a na serwerze dd2/inf, który bardzo mi się podoba. Gram również w piłkę nożną, ale dopiero od 16:00,bo otwierają orlik. We wtorek, środę i czwartek mam treningi o 19:00. Lubię grać w piłkę nożną, bo to jest moje życie, ale jak mam wolny czas to wchodzę na serwer i mucę. Nie jadę nigdzie na wakacje, więc będę spełniał obowiązki administratora na serwerze coraz więcej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Żeby u mnie był ktokolwiek na orliku to też bym się tym zajął na poważnie, ale zawsze stoi pusty. A co możesz nam powiedzieć o swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moje dzieciństwo wyglądało poważnie okropnie. Ale cóż, opiszę je. Gdy byłem mały i miałem ok 4-5 lat mój ojciec pił i bił moją matkę. Nawet kiedyś chciał wywalić mamę przez okno. Zadzwoniłem na policję i w ostatnim momencie przyjechali. Moje dzieciństwo było złe. Gdy miałem 12 lat mój ojciec umarł, bo zrzucili go ze schodów. Czy mógłbym prosić o to,żeby pytanie o dzieciństwie zostało zamiecione pod dywan? Nie chciałbym już więcej opowiadać o tym, bo robi mi się smutno i wszystko mi się przypomina. Przepraszam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie ma sprawy. Przykro mi powodu Twojego nieszczęścia, ale ważne, że to już minęło i jest w porządku. Masz jakieś plany związane z przyszłością? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. Chciałbym zostać w przyszłości zostać zawodowym piłkarzem i zarabiać nie tylko graniem w piłkę nożną na swoją rodzinę. Lubię też czasem coś zepsuć i naprawić, to myślę, że bym zajął się jakimś naprawianiem-mechanik. Myślę, że moja rodzina będzie zadowolona, że będzie miała takiego faceta. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tylko nie idź do reprezentacji. Opowiedz nam jakąś śmieszną historię z Twojego życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie, do reprezentacji nie. Śmieszna historia z życia... Chwilę pomyślę. Jak wiadomo moje życie nie jest wesołe,ale chwila i coś na pewno znajdę. W szkole mam podobną nauczycielkę do mamy mojej i kiedyś poszedłem po lekcji do niej i się przytuliłem i zapytałem czy dasz mi mamo na bułkę. Było to jakieś 2 lata temu. Nie wiem czy to jest zabawne, ale nie mam takiego miłego życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem ciekaw czy ktoś to widział. Nie możesz ciągle patrzeć na życie z tej negatywnej strony, spójrz też z tej drugiej, pozytywnej, głowa do góry. Teraz pomówimy trochę o MH, jaki serwer najbardziej Ci przypadł do gustu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Widział to mój najlepszy przyjaciel, który ciągle się ze mną trzyma. Dobrze, wezmę to pod uwagę. Najlepszy serwer moim zdaniem to jest DD2/INF, ponieważ tylko na nim spróbowałem grać i zostałem na dłuuugo. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie pierwsze wrażenie zrobiło na Tobie forum MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Forum Multi-Head jest bardzo przejrzyste. Zarejestrowałem się tutaj na forum gdy pierwszy raz zrobiono mi SSy, ale forum spodobało mi się i bardzo często udzielam się na nim. Pomagam innym graczom, którzy dopiero tu przybyli. Dostałem już parę razy podziękowania od graczy, ponieważ pomogłem im w sprawach związanych na forum. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oby tak dalej. Jaki rodzaj muzyki najbardziej Ci wpada w ucho? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Słucham jedynie piosenek Grubsona i DonGuralesko. Lubię rap oraz hip-hop. No inne też mi wpadną w ucho, ale najczęściej tych wykonawców. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grubson zawsze na propsie. Na koniec nie obejdzie się bez dobrego suchara, wrzuć coś. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Jak nazywa się czerwony aktor? [/align] [align=center]- Redaktor. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś dla mnie, aż mi pranie wyschło. Chcesz kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pranie robiłem przed chwilą. Chciałbym pozdrowić całą sieć serwerów Multi-Head. W szczególności: Ten Zły, Xeonixx, Tequilla, cFany, dupadupadupadupa, Rychu i killer. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W porządku. Dzięki za wywiad i pozdrawiam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję i życzę miłego dnia. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 23 Lipca 2014 #182699 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Krótki wywiadzik ale fajny Czytałem go aż minutę, jestem w podziwie samego siebie. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 23 Lipca 2014 #182701 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Fajny wywiadzik Szkoda że taki utalentowany chłopak jak Ty , miał takie przykre dzieciństwo . Ale najważniejsze że nie załamałeś się i brniesz ku swoim marzeniom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182702 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Dzięki Desire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182706 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Fajny wywiadzik mozna powiedziec ,że się wzruszyłem +jeszcze zgarnąłem pozdrowienia ;p Pozdro mordo obyś był tym zapragnionym piłkarzem ,którym zawsze chciałeś zostać 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182707 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Leci plusik. Młody nie łam się , najważniejsze żebyś Ty wyszedł na ludzi ! Otaczaj się ludźmi godnymi zaufania. Fajny wywiad. Również Pozdrawiam : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Lipca 2014 #182726 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Wywiad calkiem ciekawy leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Lipca 2014 #182745 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Mieliśmy wieczorem robić :c Wywiad ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 23 Lipca 2014 Autor #182747 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 @TeeZ Komuna napisał do mnie czy robimy wywiad, nie wspominał, że miał go robić z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182753 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 No zapomniałem.Zależało mi na tym,żeby było jak najszybciej. TeeZ a jak chcesz się więcej dowiedzieć o mojej prywatności lub coś to możemy zrobić.Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182797 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Lipca 2014 #182831 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Bardzo ładny wywiad, na poziomie . + + + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #183001 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Propsy za wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 23 Lipca 2014 #183036 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Występujesz w lidze juniorów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 23 Lipca 2014 #183057 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Teez z Freezem zróbcie sobie jakiś konkurs który ma pisać wywiad Jak zwykle spoko wywiadzik. Plusik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #183066 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 No no wywiad na dobrym poziomie, fajnie się go czyta. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183137 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Spoko wywiadzik leci + w sumie masz racje takie smieszne to to nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183188 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 @ guciu tak występuje w lidze juniorów,ale teraz bd trenował w seniorach a grał w juniorach.Może się spotkamy tylko,że pewnie ty jesteś inne województwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183192 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Bardzo ładny wywiad leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 24 Lipca 2014 #183198 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Wywiad na bardzo dobrym poziomie oraz ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi