pionteczekessa Napisano 23 Lipca 2014 #182697 Napisano 23 Lipca 2014 [align=center]KoMuNa - miły, pomocny, zaangażowany w rozwój serwera DD2/INF i forum. Czego tym razem się dowiedziałem? Sprawdźcie sami. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center]KoMuNa [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zgodziłeś się na wywiad, w takim razie zaczniemy. Powiedz nam parę słów o sobie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam całą sieć serwerów. Mam na imię Piotr. Mieszkam w małym miasteczku koło Iławy w województwie Warmińsko-Mazurskim. Mam 16 lat (prawie). Interesuje się piłką nożną. Gram w klubie, w którym bardzo dobrze sobie radzę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co to za klub? I jaką pozycję zajmujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest to klub MLKS Olimpia Kisielice. Moją całą karierę zacząłem tutaj od małego, a następnie zostałem wypożyczony do klubu KS Jeziorak Iława. Grałem tak prawie rok. Gdy wróciłem to klubu w którym jestem wychowankiem to dostałem 2 oferty z klubów, ale nie poszedłem, ponieważ mnie nie puścili. Na samym początku grałem na obronie, była to prawa lub lewa, a czasem nawet stoper. Gdy zostałem wypożyczony to grałem na stoperze ciągle. Po powrocie jestem teraz szybszy, mam większą siłę w nogach itd. I gram w środku pola. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ładnie, a masz jakieś inne zainteresowania lub hobby poza piłką? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, interesuję się również tenisem ziemnym. Byłem na wielu turniejach i na nich zajmowałem zawsze od 1-3 m-ca. Nawet kiedyś pojechałem do Ostródy i zdobyłem tam 1 m-ce po wygranym finale z 26 latkiem. Lubię również grać w CSa, no, ale niestety jestem słaby. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę powodzenia w sportach. Czym zajmujesz się na co dzień teraz, gdy mamy wakacje? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję. Gdy wstanę rano to jem śniadanie. Następnie mam obowiązki domowe i je spełniam, a potem siadam i gram w cs'a na serwerze dd2/inf, który bardzo mi się podoba. Gram również w piłkę nożną, ale dopiero od 16:00,bo otwierają orlik. We wtorek, środę i czwartek mam treningi o 19:00. Lubię grać w piłkę nożną, bo to jest moje życie, ale jak mam wolny czas to wchodzę na serwer i mucę. Nie jadę nigdzie na wakacje, więc będę spełniał obowiązki administratora na serwerze coraz więcej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Żeby u mnie był ktokolwiek na orliku to też bym się tym zajął na poważnie, ale zawsze stoi pusty. A co możesz nam powiedzieć o swoim dzieciństwie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moje dzieciństwo wyglądało poważnie okropnie. Ale cóż, opiszę je. Gdy byłem mały i miałem ok 4-5 lat mój ojciec pił i bił moją matkę. Nawet kiedyś chciał wywalić mamę przez okno. Zadzwoniłem na policję i w ostatnim momencie przyjechali. Moje dzieciństwo było złe. Gdy miałem 12 lat mój ojciec umarł, bo zrzucili go ze schodów. Czy mógłbym prosić o to,żeby pytanie o dzieciństwie zostało zamiecione pod dywan? Nie chciałbym już więcej opowiadać o tym, bo robi mi się smutno i wszystko mi się przypomina. Przepraszam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie ma sprawy. Przykro mi powodu Twojego nieszczęścia, ale ważne, że to już minęło i jest w porządku. Masz jakieś plany związane z przyszłością? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. Chciałbym zostać w przyszłości zostać zawodowym piłkarzem i zarabiać nie tylko graniem w piłkę nożną na swoją rodzinę. Lubię też czasem coś zepsuć i naprawić, to myślę, że bym zajął się jakimś naprawianiem-mechanik. Myślę, że moja rodzina będzie zadowolona, że będzie miała takiego faceta. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tylko nie idź do reprezentacji. Opowiedz nam jakąś śmieszną historię z Twojego życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie, do reprezentacji nie. Śmieszna historia z życia... Chwilę pomyślę. Jak wiadomo moje życie nie jest wesołe,ale chwila i coś na pewno znajdę. W szkole mam podobną nauczycielkę do mamy mojej i kiedyś poszedłem po lekcji do niej i się przytuliłem i zapytałem czy dasz mi mamo na bułkę. Było to jakieś 2 lata temu. Nie wiem czy to jest zabawne, ale nie mam takiego miłego życia. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem ciekaw czy ktoś to widział. Nie możesz ciągle patrzeć na życie z tej negatywnej strony, spójrz też z tej drugiej, pozytywnej, głowa do góry. Teraz pomówimy trochę o MH, jaki serwer najbardziej Ci przypadł do gustu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Widział to mój najlepszy przyjaciel, który ciągle się ze mną trzyma. Dobrze, wezmę to pod uwagę. Najlepszy serwer moim zdaniem to jest DD2/INF, ponieważ tylko na nim spróbowałem grać i zostałem na dłuuugo. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie pierwsze wrażenie zrobiło na Tobie forum MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Forum Multi-Head jest bardzo przejrzyste. Zarejestrowałem się tutaj na forum gdy pierwszy raz zrobiono mi SSy, ale forum spodobało mi się i bardzo często udzielam się na nim. Pomagam innym graczom, którzy dopiero tu przybyli. Dostałem już parę razy podziękowania od graczy, ponieważ pomogłem im w sprawach związanych na forum. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oby tak dalej. Jaki rodzaj muzyki najbardziej Ci wpada w ucho? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Słucham jedynie piosenek Grubsona i DonGuralesko. Lubię rap oraz hip-hop. No inne też mi wpadną w ucho, ale najczęściej tych wykonawców. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grubson zawsze na propsie. Na koniec nie obejdzie się bez dobrego suchara, wrzuć coś. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Jak nazywa się czerwony aktor? [/align] [align=center]- Redaktor. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś dla mnie, aż mi pranie wyschło. Chcesz kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pranie robiłem przed chwilą. Chciałbym pozdrowić całą sieć serwerów Multi-Head. W szczególności: Ten Zły, Xeonixx, Tequilla, cFany, dupadupadupadupa, Rychu i killer. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W porządku. Dzięki za wywiad i pozdrawiam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję i życzę miłego dnia. [/align]
leeeeebo? Napisano 23 Lipca 2014 #182699 Napisano 23 Lipca 2014 Krótki wywiadzik ale fajny Czytałem go aż minutę, jestem w podziwie samego siebie. 8)
Desire Napisano 23 Lipca 2014 #182701 Napisano 23 Lipca 2014 Fajny wywiadzik Szkoda że taki utalentowany chłopak jak Ty , miał takie przykre dzieciństwo . Ale najważniejsze że nie załamałeś się i brniesz ku swoim marzeniom
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182706 Napisano 23 Lipca 2014 Fajny wywiadzik mozna powiedziec ,że się wzruszyłem +jeszcze zgarnąłem pozdrowienia ;p Pozdro mordo obyś był tym zapragnionym piłkarzem ,którym zawsze chciałeś zostać 3m się
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182707 Napisano 23 Lipca 2014 Leci plusik. Młody nie łam się , najważniejsze żebyś Ty wyszedł na ludzi ! Otaczaj się ludźmi godnymi zaufania. Fajny wywiad. Również Pozdrawiam : )
pionteczekessa Napisano 23 Lipca 2014 Autor #182747 Napisano 23 Lipca 2014 @TeeZ Komuna napisał do mnie czy robimy wywiad, nie wspominał, że miał go robić z Tobą.
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182753 Napisano 23 Lipca 2014 No zapomniałem.Zależało mi na tym,żeby było jak najszybciej. TeeZ a jak chcesz się więcej dowiedzieć o mojej prywatności lub coś to możemy zrobić.Jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Lipca 2014 #182831 Napisano 23 Lipca 2014 Bardzo ładny wywiad, na poziomie . + + +
NumberOne Napisano 23 Lipca 2014 #183057 Napisano 23 Lipca 2014 Teez z Freezem zróbcie sobie jakiś konkurs który ma pisać wywiad Jak zwykle spoko wywiadzik. Plusik jest
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #183066 Napisano 23 Lipca 2014 No no wywiad na dobrym poziomie, fajnie się go czyta. Dobra robota
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183137 Napisano 24 Lipca 2014 Spoko wywiadzik leci + w sumie masz racje takie smieszne to to nie bylo
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183188 Napisano 24 Lipca 2014 @ guciu tak występuje w lidze juniorów,ale teraz bd trenował w seniorach a grał w juniorach.Może się spotkamy tylko,że pewnie ty jesteś inne województwo.
`Shooter. Napisano 24 Lipca 2014 #183198 Napisano 24 Lipca 2014 Wywiad na bardzo dobrym poziomie oraz ciekawy
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
23 Lip
16
24 Lip
4
Najaktywniejsi w tym temacie