Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Trochę późne te przywitanie bo nie chciałem się witać jeśli miałbym zagościć tutaj tylko parę dni, ale na szczęście okazało się inaczej :) Mam na imię Daniel, za kilka dni pyknie mi 27.. mieszkam na Dolnym Śląsku a na forum trafiłem przez Augusta. Chłopak wie co dobre to podzielił się informacją :P

Na co dzień pracuje jako ustawiacz CNC i taki tłumacz/przewodnik po zakładzie jak są wizytacje. W wolnych chwilach dziobie coś przy grafice lub gram w Terrarie. Gdy mam więcej czasu wolnego oraz chęci.. lubię się wybrać w plener na jakieś zdjęcia. Pojechać w jakieś góry lub do lasu, połazić, po prostu zostać sam ze sobą z dala od zgiełku. Co do sportu to nie lubię piłki nożnej w ogóle się nią nie interesuje, ale za to lubię pływanie pewnie dlatego że trenowałem 10 lat i tak mi zostało. Lubię też snowboard, chociaż więcej razy wyląduje na dupie niż zjade, ale coś w tym jest :)

Forum ciepło mnie przyjęło i udało mi się nawet już coś pomóc, mam nadzieje że będę jeszcze potrzebny bo lubię pomagać :)

Pozdrawiam wszystkich a z wyróżnieniem: Augusta, Sparka, Jelly, Desire, N-tego i Freeza.

https://multi-head.pl/topic/52303-przywitanie/

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...