BuKa Napisano 7 Lutego 2016 #394820 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Wz贸r: 聽 1.聽Imi臋: Przemek 2.聽Kontakt: pw,steam,ts3,fb 3.聽Lokalizacja: Sochaczew(Pod Warszaw膮) 4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): Forum mam praktycznie ca艂y czas otwarte jak tylko komputer jest w艂膮czony. 5.聽Posty聽(min.200 sensownych): S膮 6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Pom贸c innym moderatorom w pilnowaniu porz膮dku jak i spamu. 7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: To ju偶 wszystko zale偶y od was co mi przydzielicie. 8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Z tym nie ma problemu. 9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Ci臋偶ko stwierdzi膰, ale my艣l臋, 偶e z tymi cechami jest u mnie dobrze. 10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jak wida膰 po nick'u mam na imi臋 Przemek. Mieszkam w Sochaczewie. Moje hobby to oczywi艣cie sport i motoryzacja. W cs'a gram z przerwami oko艂o 5 lat. Lubi臋 pomaga膰 innym dlatego sk艂adam to podanie. 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Niestety nie. By艂em ju偶 moderatorem na innej sieci, lecz bez dost臋pu do panelu. 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 7 Lutego 2016 #394851 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Nie wida膰 Ci臋, w og贸le si臋 nie udzielasz, a nagle podanie sk艂adasz. 聽 聽 聽 Na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Lutego 2016 #394856 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 聽 聽 聽 聽 Niestety nie. By艂em ju偶 moderatorem na innej sieci, lecz bez dost臋pu do panelu. Tutaj nie jest pytanie o Panel, bo ACP to ma tylko Super Moderator. Tak by艂o przynajmniej za moich czas贸w.聽 聽 聽 聽 Patrz膮c po innych tematach to 28 grudnia si臋 z nami po偶egna艂e艣 i tak wracasz po miesi膮cu (+/-) i o takie stanowisko si臋 starasz.聽 聽 聽 聽 Kolejna sprawa to Twoje wcze艣niejsze podanie. 聽 聽 聽 W tym piszesz tak: "Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Niestety nie. By艂em ju偶 moderatorem na innej sieci, lecz bez dost臋pu do panelu." 聽 聽 聽 We wcze艣niejszym tak: "Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Tak zdarzy艂o mi si臋 na innej sieci ,ale to dawno i taka sie膰 to nie sie膰.Jestem zorientowany w temacie wi臋c dam rad臋." 聽 聽 聽 Mimo wszystko mnie te podanie nie przekonuje - przez po偶egnanie przede wszystkim. Mojego poparcia nie masz.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 7 Lutego 2016 #394861 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Prawie Ci臋 nie ma na sieci, jestem na nie 聽 聽 聽 ^Procu艣, wr贸ci艂by艣. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 7 Lutego 2016 #394865 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Miesi膮c temu napisa艂e艣 po偶egnanie otwarli rekru i wracasz nagle? 聽 nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Lutego 2016 #394908 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Jestem na nie. Nie masz aktywno艣ci, brak udzielania si臋 w tematach. Nie ten czas. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394914 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 Ja te偶 jestem na nie. 聽 -Aktywno艣膰 zerowa. 聽 -Nie udzielasz si臋 w tematach i na sb. 聽 -Nowe osoby cb nie znaj膮. 聽 聽 聽 Przykro mi, ale jestem na OGROMNE Nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2016 #394916 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie:Strasznie s艂abo z aktywno艣ci膮/niedawno by艂o po偶egnanie zobaczy艂e艣 rekrutacje i od razu powr贸t?聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi