Skocz do zawarto艣ci

Moderator - PrzemKo

BuKa

Rekomendowane odpowiedzi

Wz贸r:

1.聽Imi臋: Przemek

2.聽Kontakt: pw,steam,ts3,fb

3.聽Lokalizacja: Sochaczew(Pod Warszaw膮)

4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): Forum mam praktycznie ca艂y czas otwarte jak tylko komputer jest w艂膮czony.

5.聽Posty聽(min.200 sensownych): S膮

6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Pom贸c innym moderatorom w pilnowaniu porz膮dku jak i spamu.

7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: To ju偶 wszystko zale偶y od was co mi przydzielicie.

8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Z tym nie ma problemu.

9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Ci臋偶ko stwierdzi膰, ale my艣l臋, 偶e z tymi cechami jest u mnie dobrze.

10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0

11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jak wida膰 po nick'u mam na imi臋 Przemek. Mieszkam w Sochaczewie. Moje hobby to oczywi艣cie sport i motoryzacja. W cs'a gram z przerwami oko艂o 5 lat. Lubi臋 pomaga膰 innym dlatego sk艂adam to podanie.

12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Niestety nie. By艂em ju偶 moderatorem na innej sieci, lecz bez dost臋pu do panelu.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Niestety nie. By艂em ju偶 moderatorem na innej sieci, lecz bez dost臋pu do panelu.

Tutaj nie jest pytanie o Panel, bo ACP to ma tylko Super Moderator. Tak by艂o przynajmniej za moich czas贸w.聽

Patrz膮c po innych tematach to 28 grudnia si臋 z nami po偶egna艂e艣 i tak wracasz po miesi膮cu (+/-) i o takie stanowisko si臋 starasz.聽

Kolejna sprawa to Twoje wcze艣niejsze podanie.

W tym piszesz tak: "Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Niestety nie. By艂em ju偶 moderatorem na innej sieci, lecz bez dost臋pu do panelu."

We wcze艣niejszym tak: "Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Tak zdarzy艂o mi si臋 na innej sieci ,ale to dawno i taka sie膰 to nie sie膰.Jestem zorientowany w temacie wi臋c dam rad臋."

Mimo wszystko mnie te podanie nie przekonuje - przez po偶egnanie przede wszystkim. Mojego poparcia nie masz.聽

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:Strasznie s艂abo z aktywno艣ci膮/niedawno by艂o po偶egnanie zobaczy艂e艣 rekrutacje i od razu powr贸t?聽

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...