BuKa Napisano 7 Lutego 2016 #394820 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Wzór: 1. Imię: Przemek 2. Kontakt: pw,steam,ts3,fb 3. Lokalizacja: Sochaczew(Pod Warszawą) 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Forum mam praktycznie cały czas otwarte jak tylko komputer jest włączony. 5. Posty (min.200 sensownych): Są 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomóc innym moderatorom w pilnowaniu porządku jak i spamu. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: To już wszystko zależy od was co mi przydzielicie. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Z tym nie ma problemu. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Ciężko stwierdzić, ale myślę, że z tymi cechami jest u mnie dobrze. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 0 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jak widać po nick'u mam na imię Przemek. Mieszkam w Sochaczewie. Moje hobby to oczywiście sport i motoryzacja. W cs'a gram z przerwami około 5 lat. Lubię pomagać innym dlatego składam to podanie. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Niestety nie. Byłem już moderatorem na innej sieci, lecz bez dostępu do panelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 7 Lutego 2016 #394851 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Nie widać Cię, w ogóle się nie udzielasz, a nagle podanie składasz. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Lutego 2016 #394856 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Niestety nie. Byłem już moderatorem na innej sieci, lecz bez dostępu do panelu. Tutaj nie jest pytanie o Panel, bo ACP to ma tylko Super Moderator. Tak było przynajmniej za moich czasów. Patrząc po innych tematach to 28 grudnia się z nami pożegnałeś i tak wracasz po miesiącu (+/-) i o takie stanowisko się starasz. Kolejna sprawa to Twoje wcześniejsze podanie. W tym piszesz tak: "Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Niestety nie. Byłem już moderatorem na innej sieci, lecz bez dostępu do panelu." We wcześniejszym tak: "Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak zdarzyło mi się na innej sieci ,ale to dawno i taka sieć to nie sieć.Jestem zorientowany w temacie więc dam radę." Mimo wszystko mnie te podanie nie przekonuje - przez pożegnanie przede wszystkim. Mojego poparcia nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Lutego 2016 #394861 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Prawie Cię nie ma na sieci, jestem na nie ^Procuś, wróciłbyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Lutego 2016 #394865 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Miesiąc temu napisałeś pożegnanie otwarli rekru i wracasz nagle? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Lutego 2016 #394908 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Jestem na nie. Nie masz aktywności, brak udzielania się w tematach. Nie ten czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394914 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ja też jestem na nie. -Aktywność zerowa. -Nie udzielasz się w tematach i na sb. -Nowe osoby cb nie znają. Przykro mi, ale jestem na OGROMNE Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2016 #394916 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie:Strasznie słabo z aktywnością/niedawno było pożegnanie zobaczyłeś rekrutacje i od razu powrót? Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi