Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170683 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czołem! Chciałbym zaproponować utworzenie turnieju "Holidays 1on1 AIM" dla graczy z platformą steam. Aby turniej wypalił potrzebna jest osoba,która zorganizowała by zapisy oraz regulamin. Jeżeli właściciele sieci nie mają takiej osoby,mógłbym się tym zająć,aczkolwiek z kogoś pomocą. 1. W Regulaminie obowiązkowo musiałoby się znaleźć: -lista map np. (aim_map,aim_map2,aim_map_usp, aim_map_deagle,aim_brucke) myślę,że taka ilość map w zupełności by wystarczyła. -obowiązek kręcenia demka oraz robienia scrinów połówek przez graczy. -ilość rund np. mr15 -Konfiguracje serwera, jeżeli administratorzy serwerowni Multi-Head,nie udostępnili by serwerów do gry,wówczas mogę dać swoje, mam 10 serwerów z cfg 1on1aim. Maksymalna liczba graczy 32 (w zależności od ilości chętnych) Pucharowy system rozgrywek (przygotowałem przykładową drabinkę http://turnieje.1shot1kill.pl/1681) Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju pomysły,zmiany etc. Co do nagród,myślę,że administracja na pewno wymyśli coś rozsądnego co przyciągnie graczy,ale nagroda to nie wszystko liczy się przede wszystkim dobra zabawa. Z mojej strony to chyba wszystko, nie pozostało mi chyba nic innego jak zachęcić wszystkich do pozytywnego rozpatrzenia mojej propozycji. Co do mojej osoby to mam doświadczenie w organizowaniu różnorodnych turniejów,bowiem prowadziłem w przeszłości własną ligę oraz byłem pomocnikiem na Allplay'u. Pozdrawiam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 26 Czerwca 2014 #170687 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 z checia wezme udzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170688 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Jeżeli zgłosi się sporo uczestników to nie ma problemu chętnie by można by było coś takiego zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Czerwca 2014 #170730 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kilkunastu się zgłosi, kilku pewnie dotrwa do pierwszego pojedynku, ale możesz próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Czerwca 2014 #170733 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Pomysł fajny, chętnie wezmę udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 26 Czerwca 2014 #170750 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Również na TAK ,fajnie sie gra turnieje na małych mapkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #172185 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Fajny pomysł leci + oraz na Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Czerwca 2014 #172186 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Hmm popieram zdanie n-tego, pewnie zawodnicy się "wykruszą", ale próbuj szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172313 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Pewnie , że tak Zajebisty pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172376 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 dobre zestawienie pucharowe (jak dla mnie) kiedy zaczynamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 30 Czerwca 2014 #172377 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Myślę, że taki turniej mógłby wypalić. Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Czerwca 2014 #172384 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jakby ktoś nie zauważył to turniej wystartował :3. http://multi-head.pl/topic/33171-zapisy-1on1-aim-holidays-cup/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2014 #172391 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nic jeszcze nie wystartowało,wylosowałem dopiero pary Czekam aż administrator zrobi działy i zaczniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Lipca 2014 #173137 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi