NeQ Napisano 5 Lutego 2016 #393951 Napisano 5 Lutego 2016 1. Imię:Wiktor 2. Kontakt:Steam/Forum 3. Lokalizacja:Okolice Kętrzyna Warmińsko-Mazurskie /-/ Gdańsk 4. Czas, który poświęcasz dziennie na forum (około):Różnie to bywa, jestem tutaj o różnych godzinach, powiedzmy tak 3-4 godziny 5. Posty (min.200 sensownych):--->;Jest 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Oczywiście pilnować porządku i wspomagać administrację w dalszym budowaniu forum. 7. Dział, którym chciałbyś się zajmować na forum:Nie mam jakichś wielkich oczekiwać, dlatego będę pracował tam gdzie będę aktualnie potrzebny. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Jest 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:--->;Oczywiście wszystkie moje funkcje pełniłem systematycznie (pomijając redakcję, bo tam piszę artykuły tylko wtedy gdy mam jakiś dobry pomysł) Ktoś może powiedzieć, że zaniedbałem funkcje UBT o wszystkim był poinformowany opiekun. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości:), w czym 2 nie były rozstrzygnięte jako słuszne. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Mam na imię Wiktor. Mieszkam w zasadzie w Gdańsku, choć nie na stałe. Interesuję się strzelectwem sportowym z broni palnej, obecnie mam przerwę, ponieważ zmienia się budynek strzelnicy. Uprawiam sporty siłownia/boks. Jestem osobą pomocna, staram się pomagać każdemu, komu pomóc potrafię. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Nie. Uczę się szybko więc nie powinno być z tym punktem większego problemu.
HaZarD Napisano 5 Lutego 2016 #393963 Napisano 5 Lutego 2016 Jeśli modek będzie wyglądał tak jak ubt/redaktor to to podanie to śmiech na sali. Ostatni post 31 stycznia ostatni temat przed podaniem 15 grudnia. Aktywnośc lezy
Gargulec Napisano 5 Lutego 2016 #393964 Napisano 5 Lutego 2016 Jestem na nie. - Słaba aktywność - Ostatni post przed 31 Stycznia. - Przez Miesiąc nie napisałeś ani jednego postu w działach : Wywiady, Artykuły etc. etc.
ikz' Napisano 5 Lutego 2016 #393989 Napisano 5 Lutego 2016 Od pewnego czasu w ogóle Cię nie widać, nic się nie udzielasz. Na nie.
venividiwandi Napisano 5 Lutego 2016 #393990 Napisano 5 Lutego 2016 Jestem na NIE - opierdzielasz się w redakcji - aktywność
LOVASSS Napisano 5 Lutego 2016 #393998 Napisano 5 Lutego 2016 Ogarnięta osoba, to bez 2 zdań, aczkolwiek od jakiegoś czasu kompletnie Cię nie widać. Wracasz tylko po to, aby napisać podanie na moderatora, bo tak to przyjąłem. :< Jestem na nie, nie lubię takiego czegoś. @555_dni :facepalm:
n-ty dzien Napisano 5 Lutego 2016 #394027 Napisano 5 Lutego 2016 Będąc aktywnym byłbyś jednym z moich faworytów, jednak pisząc to podanie przy aktualnej aktywności nie popisujesz się...
NeQ Napisano 5 Lutego 2016 Autor #394080 Napisano 5 Lutego 2016 Może i faktycznie nie była to najlepsza decyzja napisać to padanie Możemy zamknąć temat i przy kolejnej rekrutacji jeżeli moją aktywność będzie stale aktywna złoże podanie ponownie Miałem chwilę spadku aktywność dla Augusta o tym mówiłem, troszkę straciłem chęci do pracy ale czuję teraz nową energie
NeQ Napisano 5 Lutego 2016 Autor #394081 Napisano 5 Lutego 2016 Może i faktycznie nie była to najlepsza decyzja napisać to padanie Możemy zamknąć temat i przy kolejnej rekrutacji jeżeli moją aktywność będzie stale aktywna złoże podanie ponownie Miałem chwilę spadku aktywność dla Augusta o tym mówiłem, troszkę straciłem chęci do pracy ale czuję teraz nową energie
Master Napisano 6 Lutego 2016 #394235 Napisano 6 Lutego 2016 Moderator musi być na forum a nie na nim bywać. Popraw swoja aktywność i wtedy złóż podanie a na pewno bedziesz jednym z ważniejszych pretendentów do tego stanowiska. obecnie jestem na nie
August Napisano 6 Lutego 2016 #394488 Napisano 6 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Na prośbę autora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
1
1
Popularne Dni
5 Lut
9
6 Lut
2
Najaktywniejsi w tym temacie