Skocz do zawarto艣ci

[MODERATOR]-NeQ

NeQ

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋:Wiktor

2. Kontakt:Steam/Forum

3. Lokalizacja:Okolice K臋trzyna Warmi艅sko-Mazurskie /-/ Gda艅sk

4. Czas, kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):R贸偶nie to bywa, jestem tutaj o r贸偶nych godzinach, powiedzmy tak 3-4 godziny

5. Posty (min.200 sensownych):--->;Jest

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):Oczywi艣cie pilnowa膰 porz膮dku i wspomaga膰 administracj臋 w dalszym budowaniu forum.

7. Dzia艂, kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:Nie mam jakich艣 wielkich oczekiwa膰, dlatego b臋d臋 pracowa艂 tam gdzie b臋d臋 aktualnie potrzebny.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi:Jest :)

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:--->;Oczywi艣cie wszystkie moje funkcje pe艂ni艂em systematycznie (pomijaj膮c redakcj臋, bo tam pisz臋 artyku艂y tylko wtedy gdy mam jaki艣 dobry pomys艂) Kto艣 mo偶e powiedzie膰, 偶e zaniedba艂em funkcje UBT o wszystkim by艂 poinformowany opiekun.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci:), w czym 2 nie by艂y rozstrzygni臋te jako s艂uszne.

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Mam na imi臋 Wiktor. Mieszkam w zasadzie w Gda艅sku, cho膰 nie na sta艂e. Interesuj臋 si臋 strzelectwem sportowym z broni palnej, obecnie mam przerw臋, poniewa偶 zmienia si臋 budynek strzelnicy. Uprawiam sporty si艂ownia/boks. Jestem osob膮 pomocna, staram si臋 pomaga膰 ka偶demu, komu pom贸c potrafi臋.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Nie. Ucz臋 si臋 szybko wi臋c nie powinno by膰 z tym punktem wi臋kszego problemu.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Ogarni臋ta osoba, to bez 2 zda艅, aczkolwiek od jakiego艣 czasu kompletnie Ci臋 nie wida膰. Wracasz tylko po to, aby napisa膰 podanie na moderatora, bo tak to przyj膮艂em. :< Jestem na nie, nie lubi臋 takiego czego艣.

@555_dni聽 :facepalm:

Odno艣nik do komentarza

Mo偶e i faktycznie nie by艂a to najlepsza decyzja napisa膰 to padanie :)

Mo偶emy zamkn膮膰 temat i przy kolejnej rekrutacji je偶eli moj膮 aktywno艣膰 b臋dzie stale aktywna z艂o偶e podanie ponownie :)

Mia艂em chwil臋 spadku aktywno艣膰 dla Augusta o tym m贸wi艂em, troszk臋 straci艂em ch臋ci do pracy ale czuj臋 teraz now膮 energie :P

Odno艣nik do komentarza

Mo偶e i faktycznie nie by艂a to najlepsza decyzja napisa膰 to padanie :)

Mo偶emy zamkn膮膰 temat i przy kolejnej rekrutacji je偶eli moj膮 aktywno艣膰 b臋dzie stale aktywna z艂o偶e podanie ponownie :)

Mia艂em chwil臋 spadku aktywno艣膰 dla Augusta o tym m贸wi艂em, troszk臋 straci艂em ch臋ci do pracy ale czuj臋 teraz now膮 energie :P

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Na pro艣b臋 autora.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...