Skocz do zawartości

[MODERATOR]-NeQ

NeQ

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:Wiktor

2. Kontakt:Steam/Forum

3. Lokalizacja:Okolice Kętrzyna Warmińsko-Mazurskie /-/ Gdańsk

4. Czas, który poświęcasz dziennie na forum (około):Różnie to bywa, jestem tutaj o różnych godzinach, powiedzmy tak 3-4 godziny

5. Posty (min.200 sensownych):--->;Jest

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Oczywiście pilnować porządku i wspomagać administrację w dalszym budowaniu forum.

7. Dział, którym chciałbyś się zajmować na forum:Nie mam jakichś wielkich oczekiwać, dlatego będę pracował tam gdzie będę aktualnie potrzebny.

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Jest :)

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:--->;Oczywiście wszystkie moje funkcje pełniłem systematycznie (pomijając redakcję, bo tam piszę artykuły tylko wtedy gdy mam jakiś dobry pomysł) Ktoś może powiedzieć, że zaniedbałem funkcje UBT o wszystkim był poinformowany opiekun.

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości:), w czym 2 nie były rozstrzygnięte jako słuszne.

11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Mam na imię Wiktor. Mieszkam w zasadzie w Gdańsku, choć nie na stałe. Interesuję się strzelectwem sportowym z broni palnej, obecnie mam przerwę, ponieważ zmienia się budynek strzelnicy. Uprawiam sporty siłownia/boks. Jestem osobą pomocna, staram się pomagać każdemu, komu pomóc potrafię.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Nie. Uczę się szybko więc nie powinno być z tym punktem większego problemu.

Ogarnięta osoba, to bez 2 zdań, aczkolwiek od jakiegoś czasu kompletnie Cię nie widać. Wracasz tylko po to, aby napisać podanie na moderatora, bo tak to przyjąłem. :< Jestem na nie, nie lubię takiego czegoś.

@555_dni  :facepalm:

Może i faktycznie nie była to najlepsza decyzja napisać to padanie :)

Możemy zamknąć temat i przy kolejnej rekrutacji jeżeli moją aktywność będzie stale aktywna złoże podanie ponownie :) 

Miałem chwilę spadku aktywność dla Augusta o tym mówiłem, troszkę straciłem chęci do pracy ale czuję teraz nową energie :P

Może i faktycznie nie była to najlepsza decyzja napisać to padanie :)

Możemy zamknąć temat i przy kolejnej rekrutacji jeżeli moją aktywność będzie stale aktywna złoże podanie ponownie :)

Miałem chwilę spadku aktywność dla Augusta o tym mówiłem, troszkę straciłem chęci do pracy ale czuję teraz nową energie :P

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: Na prośbę autora.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...