Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Propozycje od Danke:*

Inte Tillgänglig Danke:*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie 2 małe propozycje. Sądzę, że będą one bardzo przydatne (szczególnie dla adminów).

1. Proponowałabym wgrać taki plugin, by admin (siedząc na spekcie, nieżyjąc) widział co piszą inni gracze :). Jak wiadomo nie wszystkich graczy kultura jest na wysokim poziomie, a my jako admini chcielibyśmy pilnować porządku i widzieć co piszą do siebie gracze, czy się nie wyzywają, czy nie przeklinają nadmiernie itp :). Myślę, że bardzo przydatne dla adminów.

2. Drugą propozycją o której napisze są "zabrane HP" (nie znam się na pluginach itp, więc nie wiem jak to nazwać :D).

Dobrze byłoby, gdyby został wgrany plugin, który będzie pokazywał na ekranie kto ile zabrał komu hp, gdy ta osoba ZGINIE.

Np ja jako adminka chciałabym widzieć kto i ile zabrał mi HP. Jak podczas rundy ktoś "zeskanuje" mnie tak, że nawet bym się tego nie spodziewała to chciałabym zobaczyć kto tak "skanował", kto zabrał mi tyle a tyle HP (co miałoby właśnie pokazywać po śmierci na ekranie) i będę wiedzieć, a wtedy mogę wejść na specta i sprawdzić takową osobę, czy przypadkiem nie odpala.

Myślę, że również bardzo przydatne, ale tym razem nie tylko dla adminów :).

Mam nadzieję, że propozycje jakoś pozytywnie zostaną rozpatrzone :P.

Pozdrawiam :).

Pierwsza propozycja jest jak najbardziej korzystna i jestem za wgraniem takiego pluginu. Ułatwi Nam to (adminom) banowanie graczy za obrazę/wyzwiska itp. :)

Druga również się przyda. I od razu będziemy mogli sprawdzać daną osobę, która podejrzanie Nas zeskanowała, lub gracze zgłaszać takie osoby na u@. 

Podsumowując, fajnie @Danke:* to wymyśliłaś  :).

Również jestem za tym, żeby pierwsza jak i druga propozycja została wgrana na serwer. Pierwsza propozycja ułatwiłaby utrzymanie kultury na serwerze. Druga to nawet z samej ciekawości czasami myślę kto i ile mnie zeskanował, więc myślę, że to dobry byłby pomysł z tym pluginem. ;)

1 propozycja nie trzeba dodawać pluginu tylko odpowiednią flagę adminowi tylko teraz nie wiem czy ona działa bo były z nią problemy 2 propozycja ktoś nie musi mieć wh żeby zeskanować zawsze ta osoba może Cię zabić i w tedy możesz mieć ją na oku , myślę że to by tylko zaśmiecało nam serwer , ale jak dla was to dobra propozycja to można wgrać 

Problem z propozycją numer jeden jest taki, że macie dodaną flagę, która daje wam wgląd w to co piszą w przeciwnym teamie po śmierci, lecz bug wyrzucający adminów na speca ten wgląd wam blokuje. Jest możliwość dodania jeszcze jednej flagi, tyle że wtedy będziecie już widzieć wszystko, nawet podczas trwania rundy i "życia", a to już mogłoby się nie spodobać zwykłym graczom z wiadomych względów.

Co do drugiej propozycji mam mieszane uczucia, może nam pomóc w niewielkim stopniu, a jak dobrze wiemy każdy kolejny plugin niekorzystnie działa na płynność pracy naszych serwerów. Jeśli bardzo go chcecie, możemy spróbować. Oczywiście musimy jeszcze ten dodatek zdobyć.

nty co do 1 propozycji jezeli w danym teamie jest 2 -3 adminow i pojda we wskazane miejsce wydaje mi sie ze nic sie nie stanie natomiast jezeli uzyto by tego pluginu w celu poinformowania teamu o zamiarach przeciwnika wtedy automatycznie z takim adminem sie żegnamy 

Co do 1. To ja widzę wszystko co piszą gdy siedzę na SPECT więc  jest to na pewno kwestia flagi ;) (jedyne czego nie mam na spect to głosu drużyn)

Co do 2. Jak dla mnie całkowicie zbędny plugin, który tylko dodatkowo by obciążał serwer :-/

Niech zostanie tak jak jest :D

Można by może tylko dodać rozgrzewkę np z samymi HE :hi:

Nie rozumiem, ja np siedząc na spect nie widzę w ogóle co piszą gracze, a ostatnio była taka sytuacja, że siedziałam na spect i ktoś obraził moją osobę. Ja tego oczywiście NIE widziałam, dopiero, gdy jedna z osób na steam skopiowała mi to, co zostało przez gracza o mnie napisane i wtedy mogłam dać bana, ponieważ miałam takowy dowód i świadka. Także ja takowej "flagi" nie mam...

Co do drugiej:

Striker napisałeś "ktoś nie musi mieć wh, żeby zeskanować zawsze ta osoba może Cię zabić i wtedy możesz mieć ją na oku" <--- rzadko coś takiego się zdarza. Ja już kilkakrotnie dostałam niesamowitego skana i cały czas mnie irytuje kto takie skany ma... Mi osobiście by to bardzo pomogło, do tego tak jak UP pisali, że czasem też jestem ciekawa kto mi po ile HP zabrał :).

Tyle :).

2. opcja dobra jak najbardziej pomaga w wyłapywaniu cheatów a dla graczy daję możliwość podpatrzenia ciekawych miejsc do skanowania :)

1opcja mnie nie dotyczy ale wg mnie admin powinien widzieć wszystko :)

1- jak najbardziej na tak. Może zamiast dodawać flagi (które nie działają przez bug) można wgrać plugin - http://www.forums.wiaderko.com/przydatne-pluginy-amx-i-amxx/162047-admin-listen-plugin-ktory-pozwala-adminom-widziec-wszystkie-wiadomosci-na-serwerze.html

2- czemu nie, nieraz jestem ciekaw kto tak pięknie skanuje :D

Co do propozycji numer 1 kiedyś już to było i raczej nikt nie narzekał z tego powodu, poza tym wiele przydatnych informacji prócz bluzgów jak kogoś zabiłem nie było :P Także fajnie jakby ją wprowadzono, to samo numer 2, niby nic takiego, ale fajnie spojrzeć na te cyferki, które się zabrało wrogowi :) Obie propozycje na TAK :P

1. To napewno by pomoglo adminom na 2

2. Natomiast tutaj jestem na nie otoz ja sam na 1 czesto skanuje bo porpostu znam na pamiec te skany i to nie byloby wporzadku wobec graczy

Moim skromnym zdaniem obie propozycję są na poziomie a nawet już w większości sławnych sieci Counter-Strike 1.6 standard...

Oczywiście jestem jak najbardziej ZA dodaniem owych pluginów :)

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...