Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]chcecie wojny ? Będziecie mieć

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jakim cudem nie mam admina  ?

aquax  nie stać cie na żadne wyjaśnienia na steam  tylko najlepiej usunąć z znajomych ? Pipka z ciebie a nie chłop

Powiem tyle  Była jakaś umowa przy sprzedaniu mojego serwa tobie i teraz tak albo dopłacasz mi 50 zł jeszcze albo załatwimy to sobie inaczej tylko potem nie płacz  :)

• Administrator

Czlowieku. Jak ty sie zwracasz do mnie. Ja sperawdzam Ci czy masz admina a ty mi przeklinasz na pw. Powiedzialem Ci kiedys, ze wymagam szacunku, lecz jestes takim prostakiem ktory go nie posiada. Admin po prostu sie skonczyl, lecz teraz na pewno Ci go nie przywroce. Wojne to sobie mozesz robic na podworku w piaskownicy. Jezeli tutaj cos zrobisz to wiedz, ze nie skonczy sie na upomnieniu.

@ jeszcze slowo a tutaj juz nigdy nie pograsz skoro tak to chcesz zalatwic dzieciaku.

Tak groźnego 16-latka (na szczęście ta liczba już nie jest przypisywana do mojego wieku) na oczy nie widziałem :/

Mateuszu lepiej się bój.

Kolega włada arogancją i kilkoma wulgarnymi słowami (reszta słownika z wyrwanymi kartkami)! :fool:

morda adonai widać że tu jest gorzej niż na dg nie wiem czemu stamtąd odszedłem a tym czasem wracam za parę tygodni prawie że chcesz się aquax dogadać jakoś to pisz na steam

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

No Ja ciekawych rzeczy się dowiedziałem co paru adminom tutaj o mnie naopowiadał :D

Ale lepiej nie będę go tutaj hejcić, bo włamie mi się jeszcze na kompa :(

Tak i założy Ci hasło na płytę główną xD. No a z tym nie ma żartów  :cray:

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...