Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164243 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jakim cudem nie mam admina ? aquax nie stać cie na żadne wyjaśnienia na steam tylko najlepiej usunąć z znajomych ? Pipka z ciebie a nie chłop Powiem tyle Była jakaś umowa przy sprzedaniu mojego serwa tobie i teraz tak albo dopłacasz mi 50 zł jeszcze albo załatwimy to sobie inaczej tylko potem nie płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Czerwca 2014 #164247 Administrator Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Czlowieku. Jak ty sie zwracasz do mnie. Ja sperawdzam Ci czy masz admina a ty mi przeklinasz na pw. Powiedzialem Ci kiedys, ze wymagam szacunku, lecz jestes takim prostakiem ktory go nie posiada. Admin po prostu sie skonczyl, lecz teraz na pewno Ci go nie przywroce. Wojne to sobie mozesz robic na podworku w piaskownicy. Jezeli tutaj cos zrobisz to wiedz, ze nie skonczy sie na upomnieniu. @ jeszcze slowo a tutaj juz nigdy nie pograsz skoro tak to chcesz zalatwic dzieciaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164251 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Dobra dobra płacz tam pipko ja lecę wrócę niedługo za parę tygodni tylko potem nie płacz też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Czerwca 2014 #164252 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Tak groźnego 16-latka (na szczęście ta liczba już nie jest przypisywana do mojego wieku) na oczy nie widziałem Mateuszu lepiej się bój. Kolega włada arogancją i kilkoma wulgarnymi słowami (reszta słownika z wyrwanymi kartkami)! :fool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164253 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 morda adonai widać że tu jest gorzej niż na dg nie wiem czemu stamtąd odszedłem a tym czasem wracam za parę tygodni prawie że chcesz się aquax dogadać jakoś to pisz na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 10 Czerwca 2014 #164255 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Dobra. Za grożenie w stronę H@ sieci dostajesz perma. Wypierdalaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 10 Czerwca 2014 #164256 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Czerwca 2014 #164465 Administrator Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 http://scr.hu/1qd1/pvpb8 Tyle wyszlo z jego wojny Troszeczke dziecko sie przestraszylo, ale co poradzic. otwieram temat, Tak koncza frajerzy, co sa mocni w gebie a jak przyjdzie co do czego to siedza cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 11 Czerwca 2014 #164475 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 I po kozaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Czerwca 2014 #164477 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 I bardzo dobrze, bucza od początku wprowadzał zamęt i wydawał mi się kompletnie nie ogarnięty. Dobrze, że już go z nami nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 11 Czerwca 2014 #164482 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Lubię mieć rację: http://multi-head.pl/topic/28971-wita-bu%C5%82a/ tak jak tam napisałem i rację miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Czerwca 2014 #164498 Administrator Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 To byla tylko kwestia czasu. Sam opowiadal mi o was dziwne i niestworzone rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 11 Czerwca 2014 #164505 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ale w opisie na Steamie ma jeszcze napisane Multi-Head.pl (hehe) http://scr.hu/1qsf/uaf9c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 11 Czerwca 2014 #164518 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 To byla tylko kwestia czasu. Sam opowiadal mi o was dziwne i niestworzone rzeczy. Ciekawe jakie I do tego pewnie ostro go zaskoczyłem tym w przywitaniu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 11 Czerwca 2014 #164522 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No Ja ciekawych rzeczy się dowiedziałem co paru adminom tutaj o mnie naopowiadał Ale lepiej nie będę go tutaj hejcić, bo włamie mi się jeszcze na kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 11 Czerwca 2014 #164535 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No Ja ciekawych rzeczy się dowiedziałem co paru adminom tutaj o mnie naopowiadał Ale lepiej nie będę go tutaj hejcić, bo włamie mi się jeszcze na kompa Tak i założy Ci hasło na płytę główną . No a z tym nie ma żartów :cray: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #162166 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379755 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi