Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, od kilku dni, gdy wchodzę na serwer muszę po kilka razy klikać: "Dołącz do serwera" potem pokazuje mi się pasek (nie ładuje się) muszę go anulować i klikać jeszcze raz po czym wchodzę na serwer. Wiecie jak się tego pozbyć? :) 

Napisano

@Procentowy nie sądzę, ponieważ mam vipa, a na pasku pokazuje mi, że nie jest pełny. 

Klikam na serwer, aby dołączyć i pokazuję mi się to okienko gdzie mogę patrzeć na listę graczy, którzy aktualnie grają i muszę kilka razy klikać w Join Server, aż do skutku.01511127777581906376_thumb.jpg Po kilku kliknięciach pokazuje mi się okienko które powinno się ładować a nie ładuje się. Po anulowaniu klikam jeszcze raz (spam) i dopiero mnie dołącza do gry.

Napisano

To normalne zachowanie serwera względem nas, za dużo razy klikasz "dołącz" przez co serwer blokuje się i uniemożliwia nam wejście na serwer przez kilkanaście sekund

Napisano

To normalne zachowanie serwera względem nas, za dużo razy klikasz "dołącz" przez co serwer blokuje się i uniemożliwia nam wejście na serwer przez kilkanaście sekund

Dobrze mówi . Jak serwer jest pełny to Możesz ustawić sobie taką opcje że wbijesz na serwer jak sie zwolni miejsce , bez klikania :D

Napisano

Jak klikam raz dołącz to nic się nie dzieje muszę czekać przynajmniej minutę spamując w przycisk dołącz. Z refresh to samo nie pokazuje mi graczy, dopiero po kilku sekundowym spamie ujawnia mi się lista graczy. 

@Procentowy nie sądzę, ponieważ mam vipa, a na pasku pokazuje mi, że nie jest pełny. 

Klikam na serwer, aby dołączyć i pokazuję mi się to okienko gdzie mogę patrzeć na listę graczy, którzy aktualnie grają i muszę kilka razy klikać w Join Server, aż do skutku.01511127777581906376_thumb.jpg Po kilku kliknięciach pokazuje mi się okienko które powinno się ładować a nie ładuje się. Po anulowaniu klikam jeszcze raz (spam) i dopiero mnie dołącza do gry.

Pisałem tutaj co się dzieje i tłumaczyłem, że nie jest to spowodowane zapełnionym serwerem. 

Napisano

TO może :

W steamie klikasz prawym na csa

-Właściwości

-Pliki lokalne

-Sprawdź spójność plików.

Jak nie zadziała to spróbuj Reinstal cs ' a .

Pomogłem ? Kliknij + !

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...