Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163410 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 [align=center]Wymagania na stanowisko Recenzenta: [/align] [align=center] [/align] [align=center]- biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego [sPEŁNIONE] - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki [sPEŁNIONE] - aktywny, minimum godzina dziennie na forum [sPEŁNIONE][/align] [align=center]Wzór Podania:[/align] [align=center] [/align] [align=center]Wiek: 16[/align] [align=center]Staż na forum: Około miesiąca[/align] [align=center]Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Aktualnie Brak większych. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9/10, nikt nie jest idealny.[/align] [align=center]Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: To zależy. Można od całego dnia po godzine. Nawet i parę dni nad nią spędzić [/align] [align=center]Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): [/align] [align=center] [/align] [align=center]Call Of Duty: Advanced Warfare ! [/align] [align=center] [/align] Magazyn GameInformer postanowił zdradzić, że czas akcji w grze odbywa się w 2054 roku ! W tym okresie nasza planeta jest targana przez konflikty napędzone przez prywatne armie. Na czele jednej z nich (Mowa o Atlas Corporation) stoi Jonathan Irons. Nasz bohater to wierny żołnierz, wyposażonym w egzoszkielet. (Pomoc) Gdy obejrzałem ten oto Trailer gry Mam nadzieję, na bardzo udaną odsłonę tej serii. Gra zapowiada się bardzo ciekawie, jak i prezentuje się fantastycznie. Mając na uwadze poprzednie odsłony, ta powinna dopiąć całą prace firm, tworzących tą serię. Mam w swojej kolekcji gier na Xbox'a 360 części od CoD 4: MW po CoD: Ghosts, więc nie może i zabraknąć CoD: AW. Czekamy do 4 Października 2014 i na następne Trailery z tej gry. [align=center] [/align] [align=center]Dodatkowe[/align] [align=center]Coś od siebie: Chciałbym dodać że magazyny 5 moja okazały pierwsze szczegóły z gry, więc nie ma się za bardzo jak rozpisać [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Czerwca 2014 #163422 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Recenzja nie najgorsza. Gra została nam przybliżona. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163435 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na tak + recenzja spoko + udzielasz sie Ps: Tylko nie idź na moderatora bo wtedy to wogólę was nie będę rozróżniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Czerwca 2014 #163438 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na Tak, Recenzja bardzo dobra, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Czerwca 2014 Donator #163468 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Postarał się przy podaniu. Widać że będzie pracował dokładnie. Recenzja jest dla mnie wystarczająca. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Czerwca 2014 #163475 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Fajnie opisane, ale bardzo krótkie. Z czasem nabierzesz doświadczenia, a po zrobieniu kilku prac zobaczysz efekty swojej pracy (tak było w moim przypadku). Mam nadzieje, że nas nie zawiedziesz i będziesz sumiennie wypełniał swoje obowiązki. Jestem na tak, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Czerwca 2014 #163500 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Byłbym na tak, ale troszkę skopiowane z http://www.pssite.com/news-32812-pierwsze_szczegoly_na_temat_call_of_duty__advanced_warfare.html No ale tak to nie widzę przeciwwskazań, spełnione warunki są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163510 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Byłbym na tak, ale troszkę skopiowane z http://www.pssite.com/news-32812-pierwsze_szczegoly_na_temat_call_of_duty__advanced_warfare.html No ale tak to nie widzę przeciwwskazań, spełnione warunki są. Kolego, dodałem odnośnik "(Pomoc)". Tylko pierwszą część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Czerwca 2014 #163515 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ale czy w pisaniu recenzji nie chodzi o własne doznania, opinie, odczucia, no i informacje? Po co mam kopiować połowę kogoś recenzji i dodać odnośnik, to się mija z celem Recenzenta Nic nie zarzucam, że ukradłeś, skopiowałeś, tylko to słabo wygląda na tle innych podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163523 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jestem na Tak Recenzja dobra Widać starania wiec życzę Ci Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 9 Czerwca 2014 #163529 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jestem na TAK. Aktywny na forum, recenzja dobra lecz myślę, że z czasem będzie coraz lepiej. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 9 Czerwca 2014 #163645 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Masz moje TAK, lecz mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz. Recenzja poprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163968 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jestem na tak wszystko spełniasz i myślę , ze sobie poradzisz na tym stanowisku Recenzja Poprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 10 Czerwca 2014 #164102 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 troche za malo info lecz mysle ze z czasem bedzie coraz lepiej na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 10 Czerwca 2014 #164103 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224737 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi