Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162500 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 [align=center]~ Na wstępie informacja dla kumatych ~ [/align] [align=center]To moje podanie V2 ponieważ pierwsze zostało rozpatrzone negatywnie z racji iż nie spełniałem [/align] [align=center]wymagań lecz w obecnej chwili spełniam wymagania więc składam aplikację ponownie [/align] Nick: CzyLeciZNamiPilot??? Wiek: 19 Lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Duże ( Sam posiadałem sieć serwerów Counter-Strike , obecnie posiadam sieć serwerów Metin2 ). Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10. Staż w CS-sie: 5 Lat. Steam ID: STEAM_0:1:47381879 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.43.106:27032/ Dlaczego TY .!: Gram sobie na serwerze już dość długo i szczerze mówiąc to mi się spodobał , myślę że jeżeli dołączę do tej ekipy nie będzie problemu z wzajemnym porozumiewaniem się. A jeżeli chodzi o cheaty to jest ich wiele , nawet w nocy grają i mi przeszkadzają , jestem osobą opanowaną lecz do pewnego stopnia, jak widzę że koleś jeden z drugim pociskają na dopalaczach wówczas jestem bezlitosnym niszczycielem ! Ogólnie to jestem osobą z dużym poczuciem humoru , odpowiedzialną , kreatywną z naciskiem na estetykę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a : 5 godzin ( czasami w nocy gram jeszcze + 2 / 3 godziny ). Mikrofon: Oczywiście że posiadam , moim zdaniem to podstawa w tej branży + przesiaduję często na komunikatorze TeamSpeak3 więc oczywiste jest także że posiadam słuchawki + mikrofon. Kontakt: GG: 10093357 ewentualnie PW tutaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Czerwca 2014 #162504 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 22h z wymaganych 30. Widuję Cię często na serwerze, nie sprawia problemów, zgłasza czity na u@. Dobij godziny i bedzie wszystko ok Po dobiciu godzin jestem na tak. Bardzo aktywny ostatnimi czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Czerwca 2014 #162509 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Na nie godziny nie dograne i jakoś Ciebie za często nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Czerwca 2014 #162515 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dobij te kilka brakujących godzin i otworzymy podanie ponownie. Sprawiasz wrażenie osoby miłej i opanowanej, także automatycznie po otwarciu podania mój post zamienia się w głos poparcia. Zgłoś się do kogoś z administracji o otwarcie tematu, gdy dobijesz do 30 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163198 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Tak -wiek -doswiadczenie -ogarniety -widuje na serwerze Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163240 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na Tak. Jest wiek, jest ogar, są zgłoszenia na u@ jak i na forum. Warto dać szanse :hi: edit : \\ MODERATORZE memes2010 oraz LuBe ? Nigdy nie widziani przeze mnie na serwerze :] Więc wypowiedz w nieodpowiednim temacie :] Należy się UPOMNIENIE lub WARN ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163245 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na Tak Godziny dobite, sprawiasz wrażenie miłej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Czerwca 2014 #163246 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 My się chyba mijamy, bo Ja dalej Ciebie nie kojarzę. @edit. Jestem na nie, ponieważ nie cierpię spamowania linkiem do podania na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 8 Czerwca 2014 #163273 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Również nie kojarzę ,daj się poznać i popraw forum Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163290 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na tak: + Widzialem cie kilka razy + Wymagania spełnione - Forum popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Czerwca 2014 #163324 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Kojarzę Cię Kolego, ale nie grasz wcale tak często, bo rzadko Cię widuję, a szczególnie ostatnimi czasy (chodzi o ostatni tydzień, gdzie ja sama spędzam po 5H dziennie na serwerze). Niby te godziny masz ledwo dobite, a grasz na serwerze od 20 kwietnia, moim zdaniem to mało . Jedyne to wiek i steam na plus :> No, ale masz moje takie małe tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #140290 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Tak : - Wymagania spełnia - Na serwerze widoczny i aktywny na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Czerwca 2014 #163433 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Tak Wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Czerwca 2014 #163545 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jestem na Tak, wymagania spełnia, często na serwerze nie stwarza żadnych problemów jak i nie wchodzi w żadne kłótnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Czerwca 2014 #163593 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362046 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi