Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161170 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nick: o ju tacz maj tralala Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): duże, byłem adminem na kilku sieciach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: od 2000 Steam ID: STEAM_0:0 :13322763 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=o+ju+tacz+maj+tralala&Search=Search Dlaczego TY .!: Gram u Was sporo na ODD2 natomiast nie zawsze jest ktos kto może ogarnać chaos na serwerze zwłaszcza we wcześniejszych godzinach, a moim zdaniem mógłbym Wam w tym pomóc swoją osobą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 4h Kontakt: steam:spec13, gg:6665656 (niewidoczny najczesciej) Tak od siebie jeszcze dodam że moje posty na forum nie są liczne natomiast wole się wypowiadać w konkretnych tematach niż nabijać je bezsensownie aby mieć pretekst do składania podania(taki już mam charakter ). Jednak wchodzę na forum kilka razy dziennie i nie widzę problemu żeby wypowiadać sie w tematach które będą ważne. Przy okazji chciałbym ciepło przywitać tych z którymi miałem okazje grać na serwerze oraz tych z którymi nie grałem jeszcze . @jar|luki rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Czerwca 2014 #161178 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 biorac pod uwage ilość godzin mysle ze mozna przymknąć oko na posty aczkowiek musisz pamietac ze w przypadku akceptowania podania bedziesz zobowiazany do codziennego odwiedzania forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 3 Czerwca 2014 #161184 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem na TAK Widać że chłopak ogarnięty i zna się na rzeczy. Godziny się zgadzają , oraz wiek . Myślę że warto dać mu szansę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 3 Czerwca 2014 #161206 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Steam + Godziny + Wiek + Zgłaszanie czitów na u@ (teraz pisze o serwerze DD2 #2 ) + Ogarnięta i miła osoba + Jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 3 Czerwca 2014 #161216 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem na TAK! +Steam +Aktywny na serwerze +Wymagania są +Wiek +Pomaga często na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Czerwca 2014 #161254 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jasne, że nie. Odpala cały czas, ma go na oku luki, więc nie ma żartów. Dostaje co chwilę bany za wyzywanie na u@. Jednym słowem się nie nadaje na to stanowisko. Myśli, że jak kupił nową myszkę, to będzie prosem, a ledwo na plus wychodzi. Steam + Wiek + ogar + płacz - zgłaszanie + jest w związku z ascxw - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 3 Czerwca 2014 #161340 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Na TAK! -Aktywny -Wiek -Steam -Godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161341 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 berpet ja mam tylko Radka, więc nie gadaj nic o "o juz taczu", bo Radzio się obrazi i będzie źle.. o ju tacz kocha Ciebie, wiem to, bo płakał mi w ramię i się żalił jak wyszliśmy na piwko (wypił karmi i był prawie zgon) o ju tacz to no-life, spędza przy csie 24 i pół godziny dziennie, więc w końcu po 10 latach gry zaczęło mu w miarę iść, także nikt lepiej nie nadaje się na to stanowisko jak on, rozpozna każdego czitera i zrobi z nim porządek Trochę ma twarz paskudną, no ale czego tu się spodziewać po takim kimś, sam nick wskazuje na to.. - kulturalny - zabawny - miły - dobrze gra, ogarnięty - aktywny Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161388 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem na tak. Miły, aktywny no i zgłasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161466 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ogarnięty i aktywny gracz. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Czerwca 2014 #161467 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Często widoczny , aktywny nie było z nim problemów. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161549 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Oczywiście że na tak - Godziny - Codziennie cie widzę - Ogarnięty - Posty nadrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Czerwca 2014 #90863 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi