Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie - o ju tacz maj tralala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: o ju tacz maj tralala

Doświadczenie (w byciu adminem): duże, byłem adminem na kilku sieciach

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: od 2000

Steam ID: STEAM_0:0 :13322763

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=o+ju+tacz+maj+tralala&Search=Search

Dlaczego TY .!: Gram u Was sporo na ODD2 natomiast nie zawsze jest ktos kto może ogarnać chaos na serwerze zwłaszcza we wcześniejszych godzinach, a moim zdaniem mógłbym Wam w tym pomóc swoją osobą.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 4h

Kontakt: steam:spec13, gg:6665656 (niewidoczny najczesciej)

Tak od siebie jeszcze dodam że moje posty na forum nie są liczne natomiast wole się wypowiadać w konkretnych tematach niż nabijać je bezsensownie aby mieć pretekst do składania podania(taki już mam charakter :D). Jednak wchodzę na forum kilka razy dziennie i nie widzę problemu żeby wypowiadać sie w tematach które będą ważne. Przy okazji chciałbym ciepło przywitać tych z którymi miałem okazje grać na serwerze oraz tych z którymi nie grałem jeszcze :).

@jar|luki rozumiem

Napisano

Jestem na TAK

Widać że chłopak ogarnięty i zna się na rzeczy. Godziny się zgadzają , oraz wiek :D . Myślę że warto dać mu szansę ^^

Napisano

Jasne, że nie. Odpala cały czas, ma go na oku luki, więc nie ma żartów. Dostaje co chwilę bany za wyzywanie na u@. Jednym słowem się nie nadaje na to stanowisko.

Myśli, że jak kupił nową myszkę, to będzie prosem, a ledwo na plus wychodzi.

Steam +

Wiek +

ogar +

płacz -

zgłaszanie +

jest w związku z ascxw -

Napisano

berpet ja mam tylko Radka, więc nie gadaj nic o "o juz taczu", bo Radzio się obrazi i będzie źle.. o ju tacz kocha Ciebie, wiem to, bo płakał mi w ramię i się żalił jak wyszliśmy na piwko :D (wypił karmi i był prawie zgon)

o ju tacz to no-life, spędza przy csie 24 i pół godziny dziennie, więc w końcu po 10 latach gry zaczęło mu w miarę iść, także nikt lepiej nie nadaje się na to stanowisko jak on, rozpozna każdego czitera i zrobi z nim porządek :D Trochę ma twarz paskudną, no ale czego tu się spodziewać po takim kimś, sam nick wskazuje na to..

- kulturalny

- zabawny

- miły

- dobrze gra, ogarnięty

- aktywny

Na tak :)

Napisano

Oczywiście że na tak :D

- Godziny

- Codziennie cie widzę

- Ogarnięty

- Posty nadrobisz ;)

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...