Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Plemiona

UnT[t]

Rekomendowane odpowiedzi

No ładnie ładnie, ale co do premki to się nie zgodzę z Tobą, ja praktycznie grałem bez niej i dawałem rady.

Ogarniętych ludzi spotkasz(plemię) i inni mają pograne, tak czy inaczej, byłbyś chętny do gry na 84 lub 85 ?

Ile miałeś najwięcej wiosek?

Bez premki 200 wiosek ogarnia się pół godziny, a Ja gram zawsze offensywnie, więc jestem na granicy zawsze, albo w centrum wroga robiąc wyspy, więc czasami czas na reakcję jest kilka minut, a znajdź wioskę gdzie masz deffa mobilnego i oblicz co leci na Ciebie.

Mogę zadzwonić do znajomego i dać Ci na chwilę konto z którego nie schodzi 1500 ataków na gracza bez premki. Ciekawe czy sobie poradzisz :)

Najwięcej jakoś miałem z 120 wiosek, jakoś ponad 1mln pkt to było, później oddałem konto, ponieważ nie chciało mi sie już grać, ale chodzi mi o jedną Twoją odpowiedź, będziesz grał na nowych światach co wyjdą ?

Enty, a widziałeś teraźniejsze ustawienia?

Taki bezsens, że szok. Za pkt premium skracanie czasu budowy etc. masakra jakaś

Ja grałem od 10 świata i mając 600 wiosek spokojnie bez premki ogarniałem, a teraz, to nie da się po prostu, za duża przewaga jest :)

również grywałem i nie zawsze premka była ,wystarczy dobra głowa, ustawić się na początku ,strategicznie zagrać ,znaleźć kumpli i plemię i jest się ustawionym praktycznie do końca :)

Zawsze zasta można dać komuś z plemienia jak idą na Ciebie ataki ,np. w nocy :) 

P.S 

Praktycznie zawsze w okolicach pierwszej 100 i TOP 5 kontynentu się bywało :)

Kojarzycie plemię P! ? PlayerBoy!

Jedno z najbardziej zgranych plemion :)

29 maja miałem od nich 2.5 tysiaka ataków na s60. W kilku wioskach murek poruszony, żadna wioska nie stracona, 90 mln obrońcy wbite. Konto 9.5 mln, 1k+ wiosek... Szału nie robią :P

Pykałem jeszcze na s30, z 1,5 roku temu, konto 19 mln, na s29- 1mln wbity na wioskach graczy (5 barbarek przejętych).

Pozdrawiam :)

29 maja miałem od nich 2.5 tysiaka ataków na s60. W kilku wioskach murek poruszony, żadna wioska nie stracona, 90 mln obrońcy wbite. Konto 9.5 mln, 1k+ wiosek... Szału nie robią :P

Pykałem jeszcze na s30, z 1,5 roku temu, konto 19 mln, na s29- 1mln wbity na wioskach graczy (5 barbarek przejętych).

Pozdrawiam :)

Nie żebym umniejszał Twojej obronie, ale jednorazowe ataki do obronienia to nic. :)

Ja z kumplem na 15 przez 3 miesiące nie mieliśmy poniżej 1.5k ataków na liczniku :)

Wtedy leciały ataki nie tylko na Nas, ale też na wszystkie barbarki w okolicy, bo tam chowaliśmy offy.

A co do P! na 60, to po nickach tylko 4 osoby ze starego P! (iker, fantastic, dynia, anonim). Więcej nie kojarzę :)

@up... W tym "milion" fejków :)  To ten trzon (iker, fantastic) starego P! tak się ostatnio "wykazał", że wysyłał po 3-4 ataki z jednej wioski... Tacy mega ;)

• 2 weeks later...

aquax ja grałem na 25 zdobyłem około 50mln pkt po czym nie chciało mi się już gracz i konto przestało istnieć a w wiochach było po 2k CK i chyba 10k pika może więcej.

Jak to nie ? W centrum nigdy nie chciałem grać, wole na obrzeżach, ok 75 kontynent, lepiej się słabiaków tam wybija, bo pierwsi gracze na serwerze to ekipy typu P!, Warrior, Ny, Ojki i inne czołowe plemienia tego świata. Raczej z nimi cienko byśmy wyglądali bez ekipy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...