3p1c F41L Napisano 31 Maja 2014 #160155 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Nick: `3p1c F41L .! Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):żadne pora sie nauczyć Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.43.106:27022/ Dlaczego TY .!:Gram bardzo często na servie myślę że mogę pomoc w ogarnięciu cziterów bo gdy gram zawsze brakuje admina ;] Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: week 4-8h tyg 4-5h Kontakt:Steam/GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 31 Maja 2014 #160157 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 neutral. Niby wszystko jest w porządku ale z nerwami to u Ciebie naprawdę krucho. Muszę Cię prawie cały czas upominać o kulturę, wyzywasz gdy zginiesz, bluzgasz. A taki admin, który non stop używa wulgaryzmów obniża tylko poziom serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160169 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 A ja jestem na tak mimo braku doświadczenia: - często widzę go na serwie - godziny - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 31 Maja 2014 #160207 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Bardzo aktywny na serwerze, przy mnie jeszcze nie zdażyło mu się używać wulgaryzmów. Pomóc mogą Ci aktualni admini lub po prostu poczytaj tutoriale. Na mh duzo osób zaczynało od zera a potem okazywali się dobrymi adminami. Mam nadzieje, że Nas nie zawiedziesz i nie będę zmuszony do zmiany mojego zdania. Jestem na tak, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 1 Czerwca 2014 #160281 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jestem na tak: +aktywność +mikro +steam jest Tylko tak jak napisal Kenpachi popraw trochę kulturę i będzie wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160305 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Był już tutaj nie dawno przyjęty admin bez doświadczenia i który słabo znał amx i na dobre to nie wyszło. Jednak steam i godziny przemawiaja za toba,neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 1 Czerwca 2014 #160329 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Na tak: Steam Godziny Bardzo często na serwerze Trochę cię ponosi, gdy przegrywasz, ale to tylko kwestia zaangażowania, bo gdy się jest lub będzie adminem nerwy trzeba odstawić na bok. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2014 #160374 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Znam Cię długo i wierzę, że sobie poradzisz. W razie problemów zwróć się do mnie lub kogoś z większym stażem np. KSI Spark itd. Aktywność masz bardzo dobrą. Umówiliśmy się, że kultura będzie poprawiona. Tak więc witam w naszym gronie i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2014 #160375 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi