Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie 3p1c F41L

3p1c F41L

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: `3p1c F41L .!

Doświadczenie (w byciu adminem):żadne pora sie nauczyć

Znajomość AMXX (W skali 1-10):5

Staż w CS-sie:3 lata

Steam / NonSteam:Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...2.43.106:27022/

Dlaczego TY .!:Gram bardzo często na servie  myślę że mogę pomoc w ogarnięciu cziterów bo gdy gram zawsze brakuje admina ;]

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: week 4-8h tyg 4-5h

Kontakt:Steam/GG

Bardzo aktywny na serwerze, przy mnie jeszcze nie zdażyło mu się używać wulgaryzmów. Pomóc mogą Ci aktualni admini lub po prostu poczytaj tutoriale. Na mh duzo osób zaczynało od zera a potem okazywali się dobrymi adminami. Mam nadzieje, że Nas nie zawiedziesz i nie będę zmuszony do zmiany mojego zdania. Jestem na tak, powodzenia. :)

Był już tutaj nie dawno przyjęty admin bez doświadczenia i który słabo znał amx i na dobre to nie wyszło.

Jednak steam i godziny przemawiaja za toba,neutral.

Na tak:

Steam

Godziny

Bardzo często na serwerze

Trochę cię ponosi, gdy przegrywasz, ale to tylko kwestia zaangażowania, bo gdy się jest lub będzie adminem nerwy trzeba odstawić na bok.

Powodzenia :)

Znam Cię długo i wierzę, że sobie poradzisz. W razie problemów zwróć się do mnie lub kogoś z większym stażem np. KSI Spark itd.

Aktywność masz bardzo dobrą. Umówiliśmy się, że kultura będzie poprawiona. Tak więc witam w naszym gronie i życzę powodzenia.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...