Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Propozycje i problemy dotyczące forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że w został dziś wgrany nowy styl domyślny, zakładam nowy wątek.

Zgłaszamy tutaj tylko i wyłącznie błędy oraz propozycje zmian na forum

.

Za bezsensowne posty przewidujemy odpowiednie nagrody.

Jeśli dodajecie screen shot jakiegoś problemu, to dajcie przynajmniej link gdzie ten problem występuje.

Napisano

Masz bo znowu zapomnisz :P

Podwójne oznaczanie na SB (mobilna)

Przycisk do wyświetlania nowych postów (mobilna)

Edit: acha... Michas na SB pisał że nie ma...

Edit2: no to się niezrozumielismy :-) tak BTW. klikam na powiadomienia z przekierowanie do posta i wciąż pokazuje że ich nieodczytalem :P

Że co ? xD po co mi ta informacja jak dawno mam to już zaznaczone T.T

https://gyazo.com/bb48ac720de9c00f1506ca4d76ea6233

Na mobilnym po prostu cały czas pokazuje ze nie przeczytałem powiadomień. Zrobiłbym ci screena ale na telefonie trochę ciężko o to ;p

Napisano

wersja mobilna forum, słabo człowiek się porusza , nie mogę wejść w żaden profil, nie widać niektórych działów... sb jakieś podzielone kreseczkami.

Jest możliwość byś w punktach wymienił co dokładnie u Ciebie nie działa? O to samo bym prosił innych. Jeśli macie jakiś problem z mobilnym, który nie został jeszcze wymieniony to zacytujcie ten post i go podajcie.

Postarajcie się czytać poprzednie wypowiedzi.

Napisano

Jest możliwość byś w punktach wymienił co dokładnie u Ciebie nie działa? O to samo bym prosił innych. Jeśli macie jakiś problem z mobilnym, który nie został jeszcze wymieniony to zacytujcie ten post i go podajcie.

Jak wejdziesz w "recents" czcionki są nałożone na siebie, wygląda to brzydko utrudnia czytanie. (chyba że miał to być cień to chyba komuś troszkę nie pyklo)

Napisano

Ostatnio chciałem wejść i zmienić coś na profilu (1), nie da się wyszukać konkretnie, muszę grzebać po postach i wtedy dopiero na siebie kliknąć... później info, że nie mam możliwości oglądania tej strony(2). To chyba najbardziej utrudniło. Działy są widoczne tylko główne, nie ma np w redakcji podziału na: recenzje, wywiady itp, tylko samo: Redakcja MH (3), trzeba i tak kliknac by wejsc, a kiedys dąło sie od razu w poddział. Nie widze w mobilce także działu amdnistracji w ogóle...(4)a żeby wysłać prywatną wiadomość trzeba się nieźle nagimnastykować. To takie najważniejsze według mnie ;)

zaznaczyłem 4 problemy, może cos się da zrobic :P

• Odpowiedzi 119
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...