Gość Napisano 3 Lutego 2016 #392939 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jako że w został dziś wgrany nowy styl domyślny, zakładam nowy wątek. Zgłaszamy tutaj tylko i wyłącznie błędy oraz propozycje zmian na forum . Za bezsensowne posty przewidujemy odpowiednie nagrody. Jeśli dodajecie screen shot jakiegoś problemu, to dajcie przynajmniej link gdzie ten problem występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Lutego 2016 #392942 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 na głównej stronie po najechaniu myszką na dział "Regulaminy" pokazuje kod. Ogólnie na wszystkich działach ze zmienionymi kolorami tak jest, a bez zmiany nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 3 Lutego 2016 #392944 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 W sklepie dalej nic nie można zmienić tylko dm tops maps jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 3 Lutego 2016 #392947 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 http://scr.hu/8bx2/gzmwj powinno być tytuł jak jest wszystko po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Lutego 2016 #393128 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 http://scr.hu/71d2/q5qvj Coś długie te belki z reputacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 3 Lutego 2016 #393135 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 http://scr.hu/71d2/q5qvj Coś długie te belki z reputacją Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 3 Lutego 2016 #393145 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 http://scr.hu/8bx2/47d6s te tez dlugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 3 Lutego 2016 #393212 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Można wrócić do poprzedniego stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 4 Lutego 2016 #393310 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 w "Wyświetl nową zawartość" pokazuje mi już przeczytane tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 6 Lutego 2016 #394615 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Masz bo znowu zapomnisz Podwójne oznaczanie na SB (mobilna) Przycisk do wyświetlania nowych postów (mobilna) Edit: acha... Michas na SB pisał że nie ma... Edit2: no to się niezrozumielismy :-) tak BTW. klikam na powiadomienia z przekierowanie do posta i wciąż pokazuje że ich nieodczytalem Że co ? po co mi ta informacja jak dawno mam to już zaznaczone T.T https://gyazo.com/bb48ac720de9c00f1506ca4d76ea6233 Na mobilnym po prostu cały czas pokazuje ze nie przeczytałem powiadomień. Zrobiłbym ci screena ale na telefonie trochę ciężko o to ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394919 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Dodać uprawnienia do notatek UBT w działach przez nich moderowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Lutego 2016 #395344 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Coś kliknąłem z miesiąc temu i nie widzę sygantur. :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Lutego 2016 #395396 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Czy tylko mi sie wydaje ze Redaktor, Emeryt i Grafik maja prawie takie same kolorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Lutego 2016 #395499 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Zbanowani mogą być na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Lutego 2016 #395642 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Brak banerów przy działach serwerów na starszym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Lutego 2016 #395658 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Weź @555_dni zjedz snickersa bo za bardzo gwiazdorzysz B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Lutego 2016 #397136 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 http://scr.hu/0qt8w/v3ldj Chce napisać temat a nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Lutego 2016 #397326 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Proponuję zaprzestać nabijania postów w dziale "Urlopy/Nieobecności". Tomku - do dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lutego 2016 #397332 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Mam taki problem, nie wiem czy to mój, czy forum. Wchodzę w czyiś profil(w sumie nie tylko w profil, w różne tematy) to mi się forum zacina, muszę wtedy kilka razy odświeżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 14 Lutego 2016 #398099 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 wersja mobilna forum, słabo człowiek się porusza , nie mogę wejść w żaden profil, nie widać niektórych działów... sb jakieś podzielone kreseczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 14 Lutego 2016 #398129 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 wersja mobilna forum, słabo człowiek się porusza , nie mogę wejść w żaden profil, nie widać niektórych działów... sb jakieś podzielone kreseczkami. Jest możliwość byś w punktach wymienił co dokładnie u Ciebie nie działa? O to samo bym prosił innych. Jeśli macie jakiś problem z mobilnym, który nie został jeszcze wymieniony to zacytujcie ten post i go podajcie. Postarajcie się czytać poprzednie wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Lutego 2016 #398137 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Nie widze za co dostaje reputke(znów) Zbyniu jak mobilmy Ci przeszkadza to jest jeszcze ten stary stary styl. Używam go i elegancko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 14 Lutego 2016 #398187 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jest możliwość byś w punktach wymienił co dokładnie u Ciebie nie działa? O to samo bym prosił innych. Jeśli macie jakiś problem z mobilnym, który nie został jeszcze wymieniony to zacytujcie ten post i go podajcie. Postarajcie się czytać poprzednie wypowiedzi. Jak wejdziesz w "recents" czcionki są nałożone na siebie, wygląda to brzydko utrudnia czytanie. (chyba że miał to być cień to chyba komuś troszkę nie pyklo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 14 Lutego 2016 #398235 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jest możliwość byś w punktach wymienił co dokładnie u Ciebie nie działa? O to samo bym prosił innych. Jeśli macie jakiś problem z mobilnym, który nie został jeszcze wymieniony to zacytujcie ten post i go podajcie. Postarajcie się czytać poprzednie wypowiedzi. Ostatnio chciałem wejść i zmienić coś na profilu (1), nie da się wyszukać konkretnie, muszę grzebać po postach i wtedy dopiero na siebie kliknąć... później info, że nie mam możliwości oglądania tej strony(2). To chyba najbardziej utrudniło. Działy są widoczne tylko główne, nie ma np w redakcji podziału na: recenzje, wywiady itp, tylko samo: Redakcja MH (3), trzeba i tak kliknac by wejsc, a kiedys dąło sie od razu w poddział. Nie widze w mobilce także działu amdnistracji w ogóle...(4)a żeby wysłać prywatną wiadomość trzeba się nieźle nagimnastykować. To takie najważniejsze według mnie zaznaczyłem 4 problemy, może cos się da zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 14 Lutego 2016 #398271 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Po co te te ten wybor kolorow wyjasnijcie mi http://scr.hu/0w6fd/9jnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi