Teez. Napisano 22 Maja 2014 #156884 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 .:Vipo:. - Cichy, poważny, z dystansem do świata. Chcesz poznać go bliżej? Nie czekaj i zaczynaj czytać! Miłej lektury. [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Witaj Vipo! Zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiad, więc zaczynajmy bo niedługo zapadanie noc . Tradycyjnie zaczynając, przybliż nam Swoją osobę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć, mam na imię Mateusz. Mam 15 lat, mieszkam w Radomsku. Interesuję się piłką nożną, gram w nią od 6 roku życia. Kibicuję FC Barcelonie. Więcej jakiś szczególnych zainteresowań nie mam, no może lubię pograć w cs`a . [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Ty z Radomska, ja z Radomia. Jakie były Twoje pierwsze wrażenia na temat sieci Multi-Head.pl? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo dobre, sieć od razu mi się spodobała, a szczególnie serwer DD2 na którym obecnie adminuje. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Chyba większość "MultiHedowiczów" trafiła tutaj poprzez serwer DD2, który kipi popularnością. Co robiłeś, gdy nie znałeś Multi-Head`a? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm... Trudno powiedzieć, chyba o ile dobrze pamiętam grałem na serwerze miejskim, który założył mój kumpel i tak właściwie zaczęła się moja przygoda z Cs`em. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Czyli jedno pytanko z głowy :>. Miałeś kiedyś taką myśl, aby napisać pożegnanie i odejść z sieci na zawsze? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie, nigdy nie miałem. Tak jak pisałem sieć bardzo mi się podoba, panuje miła atmosfera. Ja mam dużo wolnego czasu, co pozwala mi grywać na MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Jesteś już kilka miesięcy na Mh. Poznałeś dotychczas ludzi których mógłbyś darzyć ogromną sympatią? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście, znajdzie się kilka osób . Głównie z serwera DD2, są to ascxw, Joe, n-ty, Aga, Striker, Chudy. Ale ostatnimi czasy gram dużo na ZM. Również znajdzie się kilka osób : Uwaga Strzelam (Skubaniec), Kasia. Na Zombie Modzie dużo gada się przez mikro co powoduje że na serwie jest sympatycznie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Ok. Dam Ci już spokój na temat sieci. Opowiesz nam swój jeden, wybrany dzień? Wstajesz rano i co dalej robisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na to tak, na codzień chodzę do szkoły już 3 gimnazjum, więc lajcik jest, przychodzę ze szkoły, odpalam kompa i gram. W CS ,FIFE i oczywiście praktycznie cały czas jestem dostępny na forum. Potem idę się trochę przewietrzyć, zazwyczaj na 3 godzinki pokopać piłkę. I już wieczór jest. P.S. Lekcji nie odrabiam jak ktoś by się czepiał [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Racja, 3 gimnazjum to już materiał skończony, więc u mnie też luzik . Masz swój jakiś cel życiowy, o którym marzysz od bardzo dawna? [/align] [align=center] [/align] [align=center]"Marzenie każdy człowiek ma, ale to już od niego zależy czy chce je zrealizować ." Moim marzeniem jest spotkanie się z moim idolem Ronaldinho. Jako takich innych marzeń nie mam, żyję teraźniejszością, nie myślę o przeszłości czy przyszłości. Chociaż może znalazłoby się jeszcze jedno. Chciałbym zostać pilotem myśliwca w Polskich Siłach Powietrznych. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Uuu. Życzę spełnienia marzeń, ja jako tako też marzeń nie mam, oprócz czerwonego paska na świadectwie, haha. Planujesz swoją dalszą przyszłość? Co zamierzasz robić, gdy będziesz dorosłym człowiekiem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak wiadomo w Polsce tak jest, że za kogo się uczymy w przyszłości nie wykonujemy tego zawodu. Jednak myślałem o pracy w policji/wojsku. Podoba mi sie praca tych służb, służą Polsce. Tak jak już wcześniej wspomniałem w wojsku chciałbym latać myśliwcami a w policji pracować w drogówce. Myślę że to jest odpowiedni zawód dla mnie. Jeżeli to nie wyjdzie to zawsze coś się znajdzie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Ostro. Będziesz łapał przestępców. Opowiesz coś o swoim dzieciństwie? Jak ono wyglądało? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Było zajebiste jak pewnie u każdego. Cieszę się że komputer dopiero dostałem w wieku 8 lat, bardzo się cieszę. Dzięki temu całe dzieciństwo spędziłem na dworze z kumplami grając w gałę i robieniu jaj na osiedlu. W sumie to nadal jestem dzieckiem . A od tamtej pory wiele się nie zmieniło, po za tym że troszkę więcej czasu poświęcam mojemu komputerkowi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Co by było gdyby nie te "Internety". Jak mówimy o dzieciństwie. Miałeś jakieś przygody związane ze swoją młodością? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest taka jedna przygoda , No to tak, miałem 8 lat, byłem u dziadków na wsi. Pewnego razu postanowiłem pojeździć sobie na rowerze, pojechałem i właściwie nie wiem co ja miałem w głowie. Chciałem przejechać przez rów z wodą przez most (most wykonany z jednej deski). No i jak pewnie się domyślasz, nie udało mi się, deska się złamała a ja wpadłem do wody, o niemal się nie utopiłem, a co najlepsze za tydzień była moja komunia. No to ten tego, oczywiście na komunii byłem chory i zasmarkany .[/align] [align=center] [/align] [align=center]-Haha, ja ostatnio byłem na komunii i ktoś krzyczy (czekamy na dworze, aż wyjdą z kościoła Jubilaci) : "O patrzcie! Mali komuniści idą" Każdy się uśmiał po pachy, a dzieci nawet nie wiedziały o co chodzi . Dobra, przyjdźmy do muzyki. Jaki rodzaj muzyki Ci się najbardziej podoba? Podrzucisz swój ulubiony kawałek? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiem Ci, że każdy rodzaj muzyki mi się podoba . Głównie rap, dubstep, pop . I oczywiście proszę nutę : [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Ach te teledyski, super piosenka . Kończąc wywiad chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników MH, a w szczególności grających na DD2. [/align] [align=center] [/align] [align=center]- I oczywiście jak zawsze sucharek na koniec :>. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co mówi Pani od geografii stojąc przy mapie? [/align] [align=center]-[/align] [align=center]-[/align] [align=center]-[/align] [align=center] Witam państwa! [/align] [align=center] [/align] [align=center]- Haha, dobre. Dzięki za poświęcony czas na przeprowadzenie wywiadu. Trzymaj się i do zobaczyska! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja również dziękuję, do zobaczenia .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cóż za skyl, haha ! : [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 22 Maja 2014 #156890 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Łap +. Czekamy na kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 22 Maja 2014 #156915 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Bardzo fajnie wywiadzik wygląda Plusik poleciał ,ależ ten Vipo to hardkor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156931 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ładny wywiadzik ^^ ( już wiem jak vipo lami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156935 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Spoko + leci.Jak zawsze dobra lektura którą z chęcią czytam Powodzenia i czekam na kolejny wywiad. Vipo co do Twojej przygody miałem podobną tylko że ja jadąc rowerem brat który dostał na komunie wpakowałem się w gnojowice która była lana do rowu masakrycznie wyglądałem i co najgorsze śmierdziałem że ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Maja 2014 #156936 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Hehe wywiad ciekawy, TeeZ dobrze, że podjąłeś się pracy redaktora. Vipo skill the best. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Maja 2014 #157015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Super wywiadzik . Plusik leci . PS. Vipo, na prawdę dobry skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 22 Maja 2014 #157018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nie ma plusa, bo nie dostałem pozdrowień od lewaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Maja 2014 #157035 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Czasem mu się zdarzy takie mieć jak mnie nie ma na serwerze oczywiście wywiad niczego sobie jak i pozostałe + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Maja 2014 Autor #157291 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Hehe wywiad ciekawy, TeeZ dobrze, że podjąłeś się pracy redaktora. Vipo skill the best. Super wywiadzik . Plusik leci . PS. Vipo, na prawdę dobry skill Haha. Z takim skylem to na ESL lub IEM . Czasem mu się zdarzy takie mieć jak mnie nie ma na serwerze oczywiście wywiad niczego sobie jak i pozostałe + Ciężko pracował na te staty . Hehe wywiad ciekawy, TeeZ dobrze, że podjąłeś się pracy redaktora. Vipo skill the best. Dziękuje bardzo, postaram się Was nie zawieść. Wszystkim dziękuje za miłe słowa. Motywacje mam ogromną, dzięki Waszym szczerym komentarzom. Nic innego nie pozostaje jak - do następnego wywiadu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Maja 2014 #157295 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Bardzo ciekawy wywiad. Czekam na więcej z twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 24 Maja 2014 #157646 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Cóż , TeeeeeeeeeZ wspomniał mi, że jest nawet zadowolony z ostatniego swojego wywiadu więc postanowiłem go skomentować aby wytknąć mu wszystkie błędy więc czynię to. Muszę się przyczepić. Problem jest taki: Nie mam się do czego przyczepić. Kolory spoko , pytania ciekawe , nie nudzi się , komunisto Ty jeden no Ogółem spoko jest i tylko tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160358 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 + poleciał wywiadzik spoko Pilot myśliwca , no życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Czerwca 2014 #160403 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wywiad bardzo ciekawy, z resztą tak jak wszystkie. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Czerwca 2014 #160632 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Wywiadzik na propsie. Bardzo przyjemnie się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162290 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dobra robota wywiad bardzo interesujący. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 19 Czerwca 2014 #167845 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Dla mnie super , każdy Twój wywiad czyta się bardzo przyjemnie , nie walisz banałami , tylko mądre i zrozumiałe pytania . Wielki szacun i oczywiście + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171527 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Wszystko ogarnięte spoko wywiadzik no i skilla też masz dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi