Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155570 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Mam propozyję, aby do naszej sieci doać serwer deathrun. Łatwo się na tym zbija kasę, dużo osób kupuje vipa, dużo osób na takich serwerach gra (sam grałbym dużo), niżej małe propozycje co do wyglądu - Na początku rudy miałoby się 3 opcje do wyboru (1. Speed, 2. Grawitacja, 3. Kevlar 50) vip oczywiście więcej opcji - Licznik szybkości na spodzie ekranu - Rekord mapy, rekord szybkości i inne informacje w prawym górnym rogu ekranu - Sklepik (/sklep) z różnymi dodatkami takimi jak: większa grawitacja, większy speed, zestaw granatów, mniejsza widzialność I TAK DALEJ..... /\ ||| ||| ||| To moje propozycje co do designu serwera Co o tym myślicie? ||| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Maja 2014 #155577 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Hmm propozycja dobra, sam kiedyś lubiłem na deathrun'ach leciec, lecz decyzja o nowych serwerach zależy od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Maja 2014 #155580 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Jak dla mnie bomba! Uwielbiam grać na deathrun'ach, ale tak jak Evo napisał, wszystko zależy od naszych H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Maja 2014 #155935 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Wszystko fajnie tylko zależy to tylko od czerwonych. Kupa pracy byłaby. Oczywiście jestem za stworzeniem takowego serwera, lecz trzeba to wziąć pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 19 Maja 2014 #155938 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jestem jak najbardziej ZA, żeby powstał taki serwer. Lubie deathrun'y i na pewno bym tam bardzo często zaglądał. Tylko wszystko zależy od H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 19 Maja 2014 #155573 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Pomysł bardzo dobry, jestem jak najbardziej " Za " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156755 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jestem jak najbardziej za, modzik spoko, z chęcią pomogę przy powstawaniu jak zajdzie taka potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 21 Maja 2014 #156761 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Deathrun to bardzo fajny pomysł, brakuje tutaj takiego serwera. Wydaje mi się, że serwer szybko by się rozwinął. Sam bym sobie po skakał, ze mnie taki kicaj jest. Oczywiście też bym mógł pomóc w jakiś sposób z powstaniem tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Maja 2014 #156784 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Na razie musimy ogarnąć obecne serwery po ostatnich problemach. Jak wszystko zostanie ustabilizowane będziemy mknąć dalej do przodu i wasze sugestie na pewno zostaną wzięte pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 22 Maja 2014 #156788 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Dr sciaga malo graczy. Serwer bedzie stal pusty i po co to komu ? Na taki serwer wchodzisz , chwile pograsz i wychodzisz. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156809 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Tetra, no nie wiem czy mało graczy, jeżeli będzie dobrze rozbudowany to czysty zysk z tego, można również dodać klasy i na pewno ludzie będą kupowali, oczywiście nie od razu. Sam bym co jakiś czas chętnie wpadł na dr więc pomysł dobry, można go też podmienić po prostu za jakiegoś cod moda bo ich tam chyba 5 czy 6 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157670 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Może ktoś wyższej rangi zainteresowałby się tym tematem co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157714 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Może ktoś wyższej rangi zainteresowałby się tym tematem co? 4 post nad tobą Serwer przyniósł by graczy i zysk: 1.Znam serwery only full 2.Można stworzyć klasy premium/super premium lub bez klas i stworzyć menu vipa 3.Dr powoli wymiera ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Maja 2014 #157719 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Ostatnimi czasy często wywala serwery, są ciągłe crashe. Najpierw trzeba ogarnąć to co mamy, później dopiero można myśleć o nowych serwerach. Tymczasowo na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157723 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Jestem za ,żeby powstał taki serwer było by więcej graczy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158519 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Za ale lepiej by było z klasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 28 Maja 2014 #158846 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jeżeli pozostałe serwery będą stały stabilnie i na wysokim poziomie to nie mam nic przeciwko. Chodzi tu tylko o fakt, żeby zająć się tym co mamy, a potem myśleć o dodaniu czegoś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166096 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Serwer DR, nie dawno powstał. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166097 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi