Gość Guest Napisano 14 Maja 2014 #154054 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nick: Mateusz Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Wystarczające Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Gram w cs'a od małego Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Ze%5BR%5Do/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Hmm.. Myślę, że mogę pomóc innym adminom, chciałbym pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, ale w tygodniu co najmniej 2h, a weekend to wiadomo, że dłużej, min. 4-5h Kontakt: GG/Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 14 Maja 2014 #154057 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Godziny Ci brakuje. Dograj ją, a potem niech ktoś otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154182 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jestem na tak spelnia wymagania,godziny ma wbite, adminow jest malo wiec czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Maja 2014 #154226 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jeżeli twierdzisz, że twe doświadczenie jest wystarczające to nie ma żadnych przeciwwskazań. Z tego co dostrzegłem w grze to nie sprawiasz problemów, jeżeli jesteś pewien, że DASZ RADĘ i będziesz REGULARNIE GRAĆ to jestem jak najbardziej na tak @Fighter masz na serverze przegrane lekko 16 minut, więc nie bardzo wiesz jakie jest aktualne zapotrzebowanie na adminów. Każda para rąk się przydaje. Nawet jeżeli ta para pracuję niewiele, to zawsze coś pomoże. Myślę, że ZeRo będzie wstanie pograć chociaż te 7 godzin tygodniowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 15 Maja 2014 #154284 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 hmm pozwole sobie skomentowac jedna rzecz "Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, ale w tygodniu co najmniej 2h" - jak w tyg tylko 2 godz grasz to jestem neutralny (podajesz czas dziennie ilegrasz nie tygodniowo;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Maja 2014 #154312 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Twoja aktywność to po prostu masakra ,jeśli chcesz mieć jakiekolwiek szanse to musisz to poprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154599 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Twoja aktywność to po prostu masakra ,jeśli chcesz mieć jakiekolwiek szanse to musisz to poprawić . Poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154760 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 piszesz, że w tygodniu spędzasz 2h grając. poniedziałek-pół godzniy wtorek-wcale Cię nie było środa-godzina czwartek-pół godziny piątek czyli dziś-ponad godzina. aktywność faktycznie nie powala. druga sprawa to Twój spory ping, ja rozumiem słabe łącze ale momentami ping nie spada poniżej 120... reasumując- NEUTRAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Maja 2014 #155092 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Aktywność no nie jest za dobra. Popraw swoją aktywność w grze, podzielaj się na forum i wtedy będę na Tak . Póki co na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155109 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Jestem na Nie za mało godzin na serwie ,popraw godziny to będzie oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2014 #156071 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Popraw aktywność, wtedy będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Maja 2014 #156916 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Niestety Twoja aktywność w ostatnim czasie leży. Jeżeli dalej będziesz chciał pełnić posadę admina musisz się bardziej zaangażować w grę. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi