R4d3k Napisano 4 Maja 2014 #150476 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Nick: R4d3k!? Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć spore, byłem na dwóch sieciach H@ Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: ojj długo gram juz w cs'a, ale miałem przerwy Steam ID: STEAM_0:1:80641510 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=r4d3k%21%3F&Search=Search Dlaczego TY .!: Jestem pewny, że dam sobie radę w roli admina i chce pomóc karać tych botków z cheatami Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: kilka godzin dziennie, przeważnie gram wieczorami/nocami Kontakt: steam: r4d3k33 Wiem, że mam małą aktywność/postów na forum lecz to się zmieni. Wchodzę na forum codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Maja 2014 #150479 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Godziny są gorzej z tym forum no , ale jak piszesz że nadrobisz to masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Maja 2014 #150485 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 JEZU TYLKO NIE ON A tak poważnie. Często gra nocami, w miarę ogarnia, zna ludzi i potrafi rozpoznać podstawowe cheaty, godziny też są, więc nie widzę przeciwwskazań, żeby nie dostał admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150491 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Jestem jak najbardziej na tak: 1.Czesto cie widze 2.Wymagania są 3.Bez konfliktowy 4.Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 5 Maja 2014 #150493 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Tak, często na serwerze, godziny + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150504 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jestem na TAK Godz.+ Widuje Cię na serwie+ Steam itp.+ Nadrobisz forum jeszcze i ok. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150537 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jestem na tak +często Cię widzę +ogarniasz +wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150551 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Radziu na admina, o matko.. Tylko nie to, ten serwer upadnie A już tak poważnie, to na TAK Często gra, jest rozeznany, zgłasza na u@ I po raz kolejny.. Co mają posty na forum, do adminowania na serwerze? Ja mogę siedzieć pół dnia na forum i pisać w każdych postach, ale czy to uczyni ze mnie lepszego admina? Raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 5 Maja 2014 #150588 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Na TAK -Aktywny -Steam -Ogarnia -Kultura -Wiek Nadrób tylko forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Maja 2014 #151005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi