Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148143 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nick:`ZoQu.! Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre mialem admina juz kilka razy Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:4-5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/%60ZoQu.%21/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Jestem milą ogarnietą osobą, umiem rozpoznac chetera, znam regulamin, często nie ma admina a sa chety i lamią regulamin. Chciałbym temu zapobiec. Myślę że się przydam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2h w weekendy 3-4 Kontakt:Steam, pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Kwietnia 2014 #148144 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jestem na TAK. Często widzę na serwerze, miły, ogarnięty. Nie mam do Ciebie zastrzeżeń. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2014 #148147 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jestem na TAK, spełniasz wymagania, na serwie zachowujesz kulturę. Nie widzę problemu, żebyś sprawował tę funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148151 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jestem na tak wymagania spelnia, czesto na serverze, mily, kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148234 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jestem na TAK 1) Często gra wraz ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Kwietnia 2014 #148240 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Kolega bardzo mnie denerwuje ze swoim scoutem, po za tym żadnych przeciwwskazań by otrzymał admina nie widzę Jest aktywny i zachowuje się nienagannie. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 27 Kwietnia 2014 #148256 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Ja jestem na neutral. Kolega dopiero co ugral 33 h tyle co wymagane i juz sklada podanie. Mysle ze najpierw powinienes poznac ludzi na serwerze,forum, pokazac ze mozna Ci zaufac w takim wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148264 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Tetra poznalem juz ludzi i jestem raczej lubiany na serwerze po za tym nie widze cie na cod zebys gral czesto ... Wiec ty mnie prawie nie znasz, raz cie widzialem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Kwietnia 2014 #148266 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Co prawda mam urlop, lecz jestem na NIE? Dlaczego? - Pierwszy raz na serwer wszedłeś 5 dni temu. Oto screen. http://iv.pl/images/23019268405763729317.png - Podanie BARDZO SŁABO napisane, nie masz klawisza "ALT"? Gdzie są znaki polskie? Po 5 dniach nie licz na to, że zyskasz zaufanie u graczy. Pograj chociaż 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148271 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jestem na TAK 1.Często na serwerze 2.Ogarnięty 3.Żadnych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2014 #148276 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Jestem na tak wymagania spełnia tylko popraw aktywność forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Kwietnia 2014 #148396 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A ja jestem na nie 11 postów śmiech...Konto założone do podania, na serwerze cię widzę ale cię w ogóle nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148456 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jestem na Nie. Może grasz na serwerze ale przeszkadza mi to że masz mikro a nie chcesz dać się poznać ludziom na ts. Ja nie mam do Ciebie jeszcze zaufania musisz pograć trochę więcej i dać się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148524 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Sniper w wymaganiach nie pisze nic o postach tylko pisze o wchodzeniu na forum przynajmniej raz dziennie a to u mnie jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148563 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 A więc... 33h jak na podanie to o wiele za mało.. Dopiero co przybyłeś na serwerownie i juz chcesz admina.. Zapracuj na niego... Kilkanaście postów sprawia ze nie zapoznałeś się z forum i jego użytkownikami.. Oczywiście NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148604 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja już nie moge na to patrzeć co do kurw* ma forum do servera na forum musi wbić minimum raz dziennie i takie pisanie "33h jak na podanie to o wiele za mało" to co ma miec przegrane 100h i dopiero będzie mógł złożyć podanie? w wymaganiach jest 30h i jak ma 30h to wymagania sepełnia.To,że ma 11 postów to nie znaczy, że nie przebywa na forum, co ma spamować/nabijać posty na forum bo inaczej nie dostanie admina? Tak rozumiem wasze wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148616 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Smyku.. Ki Ciul się pultasz.. Zachowaj spokój.. To może rozdajcie wszystkim graczom po kolei admina i będzie cacy.. Bo każdy pograł sobie 4 dni, nałogowo po 7-8 i ma 30 h.. Sam dobrze wiesz, że dawniej trzeba było być na serwerze sporo, pograć.. Może Ty nie pamiętasz tych czasów ale cóż.. Może Ci teraz podpadne albo coś w tym stylu ale podtrzymuje swoje zdanie i nie uslucham się Ciebie.. Z całym szacunkiem...FonTeK, ManiaK Pozdrawiam.. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148642 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja popieram Smyka: Kryteria i wzór podania na admina COD Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria. - Wchodzenia raz dziennie na forum, !!! - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, !!! - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. PS:Mam przegrane prawie 36h a tobie Fontek nawet się nie chcialo zobaczyc gametrackera ... Tylko napisales co wymysliles w swojej glowie Omi na ts'ie siedzialem ostatnio ... Ale mam teraz jakies problemy z internetem ze jak wejde na ts'a to strasznie laguje... Ale za nie caly miesiac będe miał nowy internet i bede siedzial na ts ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2014 #148645 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 29 Kwietnia 2014 #148796 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 U mnie masz Tak z racji ze wymagania spełniasz ale ogarnij mikro jesli nie masz,odwiedzaj tsa tam sie dasz ludzia najbardziej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2014 #148976 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Na tak -ogarnięty -Kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #147765 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Daj się poznać na serwerze grasz tu od tygodnia albo 2 tygodni. Na razie nie /EDIT Jestem na neutral z przychyleniem na małe tak widziałem go serwie gość w porządku i cały czas noł-lajfi ;D Ale tak jak pisałem Daj się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149385 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 kEz! a ty grasz na tym serwerze 1h ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2014 #149386 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Jestem na Tak. Jest miły i ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Maja 2014 #151150 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Admin zostaje przyznany na okres próbny nie zmarnuj tej szansy .Pracuj nad znajomością regulaminów ,przypomnę ze funkcja admina jest po to aby pilnować porządku na serwerze ,masz w odpowiedni sposób reagować na każde wezwanie .Powodzenia .;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi