Teez. Napisano 24 Kwietnia 2014 #147380 Napisano 24 Kwietnia 2014 EvO - niby skryty, nieśmiały, a w środku czyha w nim prawdziwy duch dobrej zabawy! Poznajmy go! Zapraszam do lektury - Witaj EvO. Na samym początku (po raz kolejny) pogratuluję Ci Moderatora na sieci multi-head.pl. Zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu, także zaczynajmy! Na wstępie przedstaw się, napisz ile masz lat, skąd pochodzisz i opisz się w kilku zdaniach. - Cześć. Dziękuję . To tak, nazywam się Michał, mam 17 lat (w czerwcu 18) i mieszkam w Przemyślu. Interesuję się sportem, motoryzacją oraz muzyką. Na ogól jestem spokojny oraz staram pomagać się innym, sprawia mi to satysfakcję. Lubię ludzi z poczuciem humoru oraz dystansem do świata. - Masz podobne cechy do moich. Czym się zajmujesz na co dzień ? - Na co dzień uczęszczam do liceum, spotykam się ze znajomymi, uprawiam sporty no i oczywiście siedzę na mh. Ze znajomymi przeważnie, jeżdżę na motoycyklach, albo baluje. - Widzę, że interesują Cię motory, miałeś z nim jakąś przygodę, którą pamiętasz do dnia dzisiejszego ? - No to tak. Stało się to rok temu. Jechaliśmy na zlot, była większa ekipa coś koło 10 motocykli, ja jechałem na motocyklu kolegi honda cbr 929r. Podczas powrotu przejeżdżaliśmy przez małą wioskę w której to były dość nieciekawe zakręty, na jednym z nich przy prędkości 70-80km/h. Pociągnęło mnie na piasku wprost pod auto, kierowca samochodu leciał prosto na mnie, jednak w ostatniej chwili odbił i zjechał na pobocze, oczywiście on też jechał z niemałą prędkością. Zakończyło się wyzwiskami ze strony kierowcy samochodu, jednak stanęli za mną znajomi i gość bardzo szybko zmienił zdanie, a następnie wsiadł i odjechał. Na szczęście nic mi się nie stało, udało mi się utrzymać motocykl. - No nieźle, niczym Camp mor*ą po asfalcie . Pisałeś, że interesujesz się sportem. Masz jakiś ulubiony team, jakiegoś ulubionego zawodnika ? - Proste, oczywiście, że FC Barcelona, a mój ulubiony zawodnik to Ronaldinho, uwielbiałem oglądać jego zwody, a gdy był w Barcelonie to po prostu magia. Oczywiście piłka nożna nie jest jedynym sportem który mnie interesuje, jest tego mnóstwo... Na równi z nogą stawiam siatkówkę. Staram się uprawiać różne dyscypliny, np. unihokej, w którym zostałem V-ce mistrzem województwa. Tutaj dodam że od kilku lat drużyna, która wygrywa Podkarpacie zostaje mistrzem Polski. - Oo! Unihokej, w 6 klasie wraz z moją szkolną drużyną zajęliśmy 2 miejsce. Super sport! Powiesz nam coś o swoich talentach/osiągnięciach sportowych ? - Nie ma tego dużo, w dawnych czasach gdy trenowałem lekkoatletykę, a konkretnie rzuty to wygrywałem zawody rejonowe w rzucie oszczepem i dyskiem, póżniej na wojewódzkich szło już gorzej, a tak to incydenty w amatorskich turniejach siatkówki czy piłki nożnej. Grywałem w małych klubach no i oczywiście ten unihokej jak już wcześniej wspominałem. Jednak głównie sukcesy odnoszę na szczeblu zawodów szkolnych. - Też kiedyś chciałem startować w lekkoatletyce, ale nie umiałem skoku w dal. Zawsze skakałem b. blisko haha. Chyba już temat sportu wyczerpaliśmy na maxa. Może teraz coś o grach. Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em na mh ? - Zaczęło się od tego, że poznałem Aquaxa na sieci ********-******, graliśmy tam na serwerze 4fun. Później serwerownia podupadała, a Aquax założył swoją sieć, wysłał mi link i na początku, wbijałem raz na jakiś czas, a gdy to wszystko się lepiej rozwinęło zostałem tutaj na stałe. Na początku grałem na codzie 200lvl i były to wspaniałe czasy. - No, ciekawe. A w cs'a jak zacząłeś grać ? - W sumie, mój starszy kuzyn grywał czasami w CS Condition Zero, spodobało mi się i również zacząłem grać w tą grę. Po czasie przerzuciliśmy się obaj na 1.6 i tak już zostało. - No okej. Zmienimy temat. Miałeś w dzieciństwie różne wybryki, którymi chciałbyś się pochwalić ? - Hehe, jak zwykle było tego trochę, ze względu, że mieszkam na wsi i zawsze coś się dzieje. Napisałem że mieszkam w Przemyślu (w ramach sprostowania, zaraz koło Przemyśla, mam 50m do miasta). Tak więc, miałem może z 5 lat kiedy to, zacząłem jeździć z moim starszym bratem na rowerach, i pewnego razu jechaliśmy z dość dużej górki, nabraliśmy trochę prędkości, aż tu nagle patrze a moja kierownica zamiast skręcać to została w moich dłoniach. Zaliczyłem wtedy z 5 fikołków w powietrzu i całkiem mocno uderzyłem o ziemie. Hmm, innym razem, gdy uczyłem się jeździć na motorach, a mianowicie składak z silnikiem rometa dwubiegowego, zabrałem go gdy w domu nikogo nie było, odpaliłem dałem gaz i nie opanowałem go. I tym razem uderzyłem w ścianę, na szczęście miałem kask i głowa ocalała. - "Grubo" Szczęście, że nic poważnego się nie stało. A co na to Twoi rodzice/znajomi ? - Różnie, często słyszę o sobie opinie, że mam same głupoty w głowie, czy że jestem zakręcony. - Czyli taki "Krejzol" To może teraz o Twojej przyszłości. Masz jakieś plany na dalsze życie ? Co planujesz robić, gdy będziesz dorosły ? - Szczerze mówiąc, od małego miałem wiele planów. Teraz zastanawiam się nad nauką i poszukiwaniem posady geodety, albo nad wyjazdem za granicę, aby znaleźć jakąś pracę (konkretnie w Austrii, gdzie obecnie pracuje mój starszy brat) Dla tych co nie wiedzą: Geodeta zajmuje się ustalaniem wielkości i kształtu Ziemi i określeniem położenia punktów na jej powierzchni. Dzięki jego pracy powstają np. mapy czy profile. - O kurczę! Mi by się nawet nie chciało tyle uczyć, żeby pracować na takiej posadzie. Jesteś może marzycielem czy żyjesz realiami ? - Każdy żyje jakimiś marzeniami, i mnie to nie omija, lecz myślę, że bardziej jestem realistą, z dystansem do świata Lecz jak byłem mały zawsze marzyłem jeździć na dużych motocyklach (ścigaczach) i powoli zaczyna się spełniać. - A gdybyś wygrał 5 000 000 mln złotych, co byś z nimi zrobił ? - Kupiłbym sobie porządny motocykl, samochód, postawił dom, część bym zainwestował we własną firmę, a reszta na imprezy. - Ja bym zrobił zamach na panią od biologii. Uwaga, odbiegamy od tematu. Masz jakieś lekarstwo na nudę ? - Jakiś konkretnych sposobów nie mam, ale nudę najbardziej lubię zabijać wypadami ze znajomymi na jakiś melanż (w Przemyślu mamy bardzo fajne 2 miejscówki nad sanem gdzie spotyka się wielu młodych ludzi i melanżuje, mam kilka fajnych ekip z którymi często wychodzę, czasami zamiast nad san lubimy uderzyć do klubu, albo na jakąś domówkę, no i tak to wygląda, a San jest to rzeka przepływająca przez Przemyśl dość duża wypływa gdzieś na granicy z Ukrainą (ale nie wiem dokładnie) jest to dopływ Wisły, poza tym na jej brzegach w Przemyślu odbywa się najwięcej libacji - zbiorowe picie alkoholu w wieeelkich ilościach) - Oooo, piłeś już alkohol ? Jeżeli tak to od kiedy. - Hmm... Powiem tak, picie ze znajomymi to już taka moja tradycja, mniej więcej 2-3 razy w tygodniu. Szczerze to pierwsze kroki stawiałem już w gimnazjum bodajże sylwester w pierwszej klasie czyli jakieś 3-4 lata temu, później zdażało się od wielkiego dzwona, a od mniej więcej półtora roku to już normalnie tydzień bez melanżu jest tygodniem straconym. - A przyłapali Cię rodzice na piciu ? Hahahaha. Jeżeli zostałeś to opowiedz Nam o tym. - Hehe no zostałem... Pierwszy raz był dość ciężki ale teraz to już na lajcie. Tak więc, było to na zakończenie gimnazjum (16 lat) zrobiliśmy pożegnalne ognisko, było może z 10 osób. Zaczęliśmy dość spokojnie, mianowicie ja przyniosłem 0,5, ale pił każdy więc skoczyliśmy do sklepu po dwie litrówki. Przy pierwszej odpadło 6 osób, więc litra było na 4, nie chwaląc się łeb mam dość dobry i gdy w butelce zostało jakieś 0,2-0,3 wódki odpała reszta, heh i tutaj wystosowałem tekst: "co ja tego nie wypije?" i machnąłem na raz... Później film powoli mi się urywał i zaliczyłem jedynego zgona w swoim życiu, przebudziłem się dopiero jak wpadli moi rodzice na ognisko. Potem zabrali mnie do auta i na chatę. Dalej to już tylko ciężkie wakacje, cały czas kazania i kac. - Haha! "Grubo" chłopie! Wyobrażam sobie jak padłeś mor*ą na ziemie Nie wiem dlaczego, ale zawsze na koniec zostawiam muzykę. Napisz jakiej muzyki słuchasz i może masz ulubioną piosenkę ? - Co do muzyki to nie mam konkretnie sprecyzowanego gatunku, słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho. - Haha, dobre klimaty widzę. Może na koniec jakiś suchar ? - Wchodzi rudy do fryzjera, a fryzjer : na łyso ? (ten żart nie ma na celu nikogo obrażenia ani ośmieszenia) // Z dedykacją dla Hardeq'a ~ EvO. - Dobre Dzięki, że zgodziłeś się na wywiad, trzymaj się i do usłyszenia - Spoko, na razie i dzięki za propozycje wywiadu.
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147393 Napisano 24 Kwietnia 2014 Evo Pamiętam te gry na 200lvl ! Czolgiem itp ! Nice wywiad
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147394 Napisano 24 Kwietnia 2014 Super wywiadzik, bardzo mi się spodobał. Leci + .
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2014 #147403 Napisano 24 Kwietnia 2014 Rozkręcasz się widzę pozytywnie
POLAND. Napisano 24 Kwietnia 2014 #147400 Napisano 24 Kwietnia 2014 No widzę, że aktywny jesteś. Bardzo mnie to cieszy (oby nie minął twój zapał). Powodzenia. A co do wywiadu to ładnie i ciekawie napisany. Plusik leci.
Strajk Napisano 24 Kwietnia 2014 #147422 Napisano 24 Kwietnia 2014 Eh Barceloniarz no ale nic fajny wywiad , długi,rzetelny.Evo wariacik z Ciebie od dziś masz u mnie miano dawca organów jak mi serducho padnie , lub wątroba zgłaszam się do Ciebie jako mojego dawcy
blurred Napisano 25 Kwietnia 2014 #147426 Napisano 25 Kwietnia 2014 TeeZ ładny wywiadzik . Z resztą jak zawsze . Ale ten jest naprawdę dobry i za to leci + . Co do udzielającego wywiadu ładne przeboje .
EvO Napisano 25 Kwietnia 2014 #147386 Napisano 25 Kwietnia 2014 No no ten Michał to ciekawa osoba. A co do wywiadu Teez zadałeś parę pytań na które nie wiedziałem jak odpowiedzieć. Ps. Strajk jak będzie potrzeba to wal, zawsze służę pomocą
HardeQ Napisano 25 Kwietnia 2014 #143373 Napisano 25 Kwietnia 2014 Widzę, że w przedostatnim pytaniu drzEvO zdążył opowiedzieć swoją historię z fryzjerem Michał jest jakiś niepoważny, wpada pod samochody, w ściany i chleje do upadłego. No i weź tu takiemu zaufaj Wy tam serio myśleliście, że Brzoza jest spokojny? To żebyście widzieli co on do mnie na steam pisze Wywiad mnie zaskoczył bo byłem w 60% przekonany, że będzie marny, a pytania będą słabe. Na szczęście pomyliłem się i wywiad był dość porządny, prócz paru małych błędów, które i tak różnicy nie robią. Gratulacje i trzymaj tak dalej Pozdrowienia.
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147441 Napisano 25 Kwietnia 2014 Bardzo dobry wywiad Jedyne co mi się w nim nie podoba, to fakt, że jesteś kibicem barcy ;P Ogólnie fajnie się czytało i leci +.
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147444 Napisano 25 Kwietnia 2014 Wywiad ładny, ciekawy A tobie Teez powodzenia życzę narazie poztywanie
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147473 Napisano 25 Kwietnia 2014 TeeZ widzę że się rozkręciłeś Wywiad na najwyższym poziomie :good: Czekamy na więcej bo aż się chce takie wywiady czytać Co do zgona to raczej każdy miał ale nie w takim stylu jak Ty Pozdrawiam
`Shooter. Napisano 25 Kwietnia 2014 #147522 Napisano 25 Kwietnia 2014 Bardzo dobry wywiad. Dobrze się go czyta oraz jest bardzo ciekawy.
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2014 #147611 Napisano 25 Kwietnia 2014 Rażące błędy ortograficzne, stylistyczne, brak logiki w niektórych zdaniach. Nie wiem czy problemem jest sprawdzenie sobie tekstu przed wstawieniem. Niestety ale pod tym względem postępów to ja nie widzę. Masa byków.
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2014 #147784 Napisano 26 Kwietnia 2014 ciekawy wywiad ;D dobrze się czyta.. i fajnie wiedzieć, ze ktoś tu z Przemyśla ^
Bad ek` Napisano 26 Kwietnia 2014 #147945 Napisano 26 Kwietnia 2014 Pamiętam jak grałem z Tobą Evo na codzie 200. Dobre stare czasy. Wywiad oczywiście zaciekawił mnie. I jestem pod wrażeniem postawy Evo. Taki otwarty, tyle pije... ^^ Powodzenia w następnych wywiadach redaktorze.
bydlak Napisano 28 Kwietnia 2014 #148455 Napisano 28 Kwietnia 2014 Wywiad bardzo ciekawy, miło się go czyta.
Chudy Napisano 5 Maja 2014 #150956 Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
25 Kwi
10
24 Kwi
6
26 Kwi