Teez. Napisano 21 Kwietnia 2014 #145959 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Oto doczekany wywiad z Przemkiem, który gada 20 minut jak nie wiecej przez telefon w trakcie przeprowadzenia wywiadu o 1.xx. Poznajmy go! Haha Redaktor - Jasny niebieski Camp - Jasny biały - Siema Camp. Zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu, więc nie ma na co czekać! Startujmy. Na początku przedstaw się, napisz ile masz lat, czym się zajmujesz i skąd pochodzisz. - No elo, nazywam sie Przemek (Pszemek), mam 19 lat, pochodzę z Jeleniej Góry, chociaż w swoim życiu zamieszkiwałem Śląsk, dokładnie Katowice, tam też się wychowywałem. Czym się zajmuje? Przede wszystkim gastronomia, kulinaria, mogę się nazwać kucharzem, młodym znawcą kuchni i w tej kwestii nie będę skromny. Drugie co lubię to fotografia, jedno z moich cichych zajęć. Czasem też uwielbiam się zająć sobą, odpalić blanta, włączyć film i uprawiać chill. : D - Może mnie zatrudnisz, jak otworzysz własną restaurację A powiedz co to jest chill? - Chill? Dla mnie to totalny luz, tak jak pisałem - ja, film, blant, gdzieś tam mój pies patrzący się na zjaranego mnie, dochodzi też do tego miska chipsów, napój i na końcu relaks, to dla mnie znaczy chill. Ewentualnie coś w plenerze, ale to już wiadomo w lato i z odpowiednią ekipą. - Zazdro! :> Mieszkasz sam, czy może kogoś masz ? - Aktualnie mieszkam z młodszym bratem i moją matką, lecz to się zmieni w czerwcu, wylatuje do UK, za pracą oczywiście no i na swoje. A czy kogoś mam to, owszem mam i to moja mała słodka tajemnica. - Do Anglii ? Umiesz język ? Jako kto chciałbyś pracować ? - No coś tam potrafię, w szkole nigdy źle z tym u mnie nie było, a poza tym gdy przebywa się w środowisku, gdzie ludzie mówią tylko angielskim to szybko go załapiesz. No będę pracował na kuchni, pomocnik szefa kuchni, albo kucharz - Na ile tam wyjeżdżasz ? Co będziesz robił tam oprócz pracy ? - Nie mam pojęcia na ile, na razie planuje przepracować tam wakacje. Jak się uda to może ułoż się na stałe, a oprócz tego chciałbym trochę poznać Anglię, ludzi którzy tam mieszkają, poznać kulturę. - To można powiedzieć, że ciekawy świata jesteś. Planujesz jeszcze gdzieś wyjechać ? - Nie, aktualnie nie. No chyba że po nowe auto. Haha - Idź sprawdź czy pranie wyschło, haha. To może zmienimy temat, opowiedz coś o swoim dzieciństwie. Miałeś jakieś przygody/wybryki którymi chcesz sie pochwalić ? - U, no nie wiem. Raz mnie pies ugryzł w brzuch, raz jadąc na bmxie z górki się wywaliłem tak że bmx leciał obok mnie, a ja mor*ą po asfalcie. Innym razem spuściłem mercedesa mojej mamy z góry prosto na radiowóz policyjny, a on potem wpadł do rzeki, dużo tego było. - A miałeś taki jedyny, wyjątkowy ? - Tak, dosyć nieprzyjemny. byłem świadkiem wypadku samochodowego, tzn. auto potrąciło babcie na przejściu, dosyć obrzydliwie bo tej kobiecie urwało nogę, a ja wtedy szedłem po pizze.. Ludzie to d**ile - Współczuje ;/ Co możesz powiedzieć na temat swojego charakteru ? - Mam dużo cierpliwości do ludzi, zawsze w nich wierze. Nieważne co mi zrobią, liczę na to że się zmienią, co jest czasem głupie bo na tym cierpie, ale głowa ku górze i idziemy dalej. Nie lubię się wkurzać, bo jak już się wkurze, to robię się niemiły. - No ciekawie, a jakbyś się ocenił jednym słowem ? - Nie ma jednego słowa na mnie, i nikt go nigdy nie znajdzie. - No dobrze, a jak jest z Twoją muzyką, sportem ? Pasjonujesz się takimi rzeczami ? - Pewnie, muzyke kocham. Grałem na perkusji kiedyś, a sport, 8 lat w klubie piłkarskim pozycja bramkarz, potem ostatni stoper, po 5 latach kapitan. W między czasie przez 7 lat koszykówka, Sudety dokładnie, taki klub u Nas. - No to powiem na bogato . Jakiego rodzaju muzyki słuchasz, masz jakąś ulubioną piosenkę ? - Nie, nie mam. Muzyki, różnej. Od rapu, po klubowe nuty. Lubię muzyke, w calym słowa jej znaczeniu. - To tak jak ja . To może teraz opowiedz o swoich marzaniach z dzieciństwa lub z teraźniejszości. - Chciałbym kiedyś mieć swoją knajpę, najlepiej w Polsce, taka typowa polską kuchnie, bez żadnych dodatków orientalnych. A tak, to mam marzenie aby spędzić zycie przy osobie ktora bede kochal tak samo jak Ona mnie, i bedzie Nam razem dobrze, nawet po ślubie haha. - Nie ma co, przyszły kucharz. Teraz Twój chyba ulubiony temat, gry. Jak zacząłeś swoją przygodę z cs oraz na sieci multi-head ? - Mam swojego pudełkowego steama 2k4, od cioci z Anglii właśnie dostałem hah, i tak sie zaczęło, potem zgubiłem pasy do konta, pudełko tez przepadło, gralem na innych, aż tu nagle przy przeprowadce do nowego domu, pudelko sie znalazło no i gramy na tym koncie nadal. A na MH trafiłem hm..szukałem jakiejś fajnej nowej sieci, gdy z poprzedniej mnie wyrzucono gdyż postawiłem się H@ który mnie zwyzywał po pijaku. Stare dzieje... - Haha. No nieźle. A w jaki sposób postawiłeś się H@ tamtej sieci ? - Powiedziałem mu że jest popier******, bo odbiło mu od nowej rangi, wyobraża sobie za dużo, a to że jest h@, nie uprawnia go do tego aby mnie obrażał. A ten dał mi wszędzie bana, wywalił z roli moderatora itp, no cóż bywa - Mówi sie trudno, MH najlepsza! Mam jeszcze kilka pytań. Grasz w inne gry poza cs'em ? Jeżeli tak to jakie ? - Fifa, od 99 roku gram w fifę, a tak to nic. No chyba ze CS:GO się liczy. - Maniak Fify Też kiedyś grałem, ale mi sie przejadła. Swoje nicki w grach sam wymyślałeś, czy masz może "po kimś" ? - Nie, nicki zawsze sam wymyślalem, nigdy nie kopiowałem od nikogo. - No dobrze, doszliśmy do końca (1:30) Chciałbyś kogoś pozdrowić ? - Hahahaha, pozdrowić hm? Chudy, Bounder, Poland, n-ty, Ciebie, Strajkera, Zieloną, Badka Ich pozdrawiam, bez zbędnych komentarzy. - Ok. Dzięki za przeprowadzony wywiad i trzymaj sie. - Luzik, ja nocki zarywam od małego ;d. Pa. Wycinek z GG. C :[Nie, nie chce mi sie. Po prostu lubię te osoby, często je cisne na ts3 i dlatego haha.] T :[Od rudzielców?] C :[Miedzy innymi, Chudy jest łysy, a Poland śmierdzi np.] Dzięki! 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2014 #145981 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Wywiad ładny, dobrze dobrane pytania i ładne odpowiedzi tylko strasznie mi się nie podoba czcionka tego wywiadu po 1 jest za duża a po 2 oczojebn* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 21 Kwietnia 2014 #145983 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 BMX leciał obok a ja morda po asfalcie hahahahah śmieszny ten wywiad fajnie się go czyta czorny kucharzem chyba zostałeś tylko dlatego żeby sobie gastro ugotować leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 21 Kwietnia 2014 #145984 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Podoba mi się, wywiad jest długi więc sporo można się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 21 Kwietnia 2014 #145985 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 HAHA byłem 1 w pozdrowieniach a Wy nie Camp (Pampers) co do Ciebie - Przemek ,blant, Anglia, kucharz, "morda po asfalcie", wypadki do tego pijak Ty to jesteś wariat. Otworzysz knajpkę i co zobaczymy Ciebie na TVN w "Kuchennych rewolucjach"?? Katowice Katowice, cztery domy dwie ulice, cztery domy dwa barany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Kwietnia 2014 #146001 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Wywiad ładny, a Przemek to dobry wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2014 #146027 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Ładny wywiadzik Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2014 #146028 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Z góry mówię, że to nie ze złośliwości, ale... Brak wielu znaków interpunkcyjnych, ą ę ó pozjadane, przeprowadzce*. Jak na pierwszy wywiad fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 21 Kwietnia 2014 #146036 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Fajny, ciekawy wywiad. Dużo informacji można się z niego dowiedzieć o Campie. Leci + za GOOD JOB!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 22 Kwietnia 2014 #146172 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dzięki za wywiad Chudy jedz mi z du.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 22 Kwietnia 2014 #143948 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Bardzo fajny wywiad. Miło się czytało. Łap plusa. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146179 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Wywiad na DUŻY + z miłą chęcią przeczytałem i pozytywnie odebrałem go wiec oby takich więcej wywiadów.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146244 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Odpowiedzi,pytania wszystko ok,ale następnym razem prosił bym o mniejszą czcionkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor #146978 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Dzięki za Wasze pozytywne i oczywiście negatywne opinie. Następnym razem postaram się o dłuższy i bez błędny wywiad . Ps. Ktoś chętny do wywiadu ? :> Piszcie na PW lub na gg - 49776779 i oczywiście zgłaszajcie się w temacie "Zglaszanie się do wywiadów" Pozdrawiam, a następny wywiad już nie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 24 Kwietnia 2014 #147331 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 a na przyszłość nie dawajcie takich kolorów,bo nie mogłem se poczytać i to jest ten minus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Kwietnia 2014 #147333 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Kwietnia 2014 #147433 Administrator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Co ty robisz ? Czemu zamykasz temat.. ? Zostaw to redaktorowi naczelnemu. On podejmuje decyzje kiedy ma byc to zamkniete lub nie... Otwieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Maja 2014 #150953 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi