preson Napisano 19 Kwietnia 2014 #145493 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Imi臋: Kacper. Wiek: 17 wiosen. Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: meXX/NikoS - 37371117. Sta偶 na forum: Oko艂o p贸艂 roku. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: By艂em redaktorem naczelnym oraz grafikiem. Funkcje te pe艂ni艂em na serwerowni ***** .pl, kt贸ra od paru miesi臋cy nie istnieje. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Grafik. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9/10, ca艂y czas si臋 ucz臋. Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Od 18h do 20/21h w tygodniu, a weekend ca艂y dzie艅 tak naprawd臋. List motywacyjny: 聽 聽 聽 Logo gazetki: 聽 聽 聽 聽 Jeden z wywiad贸w kt贸re przeprowadzi艂em: 聽 聽 聽 聽 Po za tym mam sporo pomys艂贸w. 聽 PS. Chyba mo偶na przymkn膮膰 oko na moje posty 聽 PS.2 Badek, ta sie膰 ju偶 nie istnieje, napisa艂em. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 19 Kwietnia 2014 #145502 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wywiad kr贸tki, lecz ciekawy, a redaktor贸w potrzebujemy. Jestem na tak, lecz popraw swoj膮 aktywno艣膰 na forum. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 20 Kwietnia 2014 #145576 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A ja jestem na NIE. 聽 Dlaczego? Gdy mia艂e艣 grafika ola艂e艣 sobie t膮 posad臋, znik艂e艣. Wykaza艂e艣 si臋 czym艣 dla innych/sieci ?(nie licz膮c kilku wyj膮tk贸w) Nie, od razu sk艂adasz podanie na Redaktora. 聽 Mo偶e i jest ich ma艂o, ale nie mo偶na zbiera膰 byle kogo na takie posady, bo potem si臋 b臋dzie dzia艂o byle co. Takie moje zdanie w temacie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Kwietnia 2014 #145591 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wywiad ok, ale wola艂bym czyta膰 o multi-hedzie. Twoja aktywno艣膰, no cienko z ni膮. Na posadzie grafika te偶 nie by艂o kolorowo, bo zostawi艂e艣 sie膰 i nie by艂o Ci臋 przed d艂ugi okres czasu. 4d to nie jest tak du偶o. Neutral Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145595 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 聽 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Od 18h do 20/21h w tygodniu, a weekend ca艂y dzie艅 tak naprawd臋. 聽 聽 聽 聽 聽 Skoro masz tyle czasu to czemu jak obj膮艂e艣 funkcje Grafika wgl nie rozbi艂e艣 zlecen czasu ci brakowa艂o?聽 :fool: 聽 Co do wywyadiu skad mam mie膰 pewno艣膰 ze wywyiad jest tw贸j? 聽 聽 聽 Jestem na nie聽 聽 -wr贸ci艂e艣 i odrazu podanie na redaktora troche nie na miejscu 聽 - 2 nastepne powody wy偶ej 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Kwietnia 2014 #145596 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Poka偶, 偶e nie znikniesz jak poprzednim razem, gdy otrzyma艂e艣 grafika. Wtedy zmieni臋 zdanie. P贸ki co jestem na NIE. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor #145603 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Czemu twierdzicie, 偶e znik艂em po dostaniu rangi grafika, skoro dosta艂em j膮 tylko i wy艂膮cznie dla tego, 偶e robi艂em zlecenia dla sieci(czyt. logo, rangi, banery itd..).聽 聽 Nie dosta艂em rangi po to aby zadowala膰 u偶ytkownik贸w co czasami si臋 zdarza艂o. Takie sprostowanie. 聽 聽 聽 PS. Ja chce si臋 zaj膮膰 opraw膮 graficzn膮 w gazetce + mam du偶o pomys艂贸w jak j膮 urozmaici膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145614 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Jak b臋dziesz starranie i rzetelnie wykonywa膰 swoj膮 prac臋, a nie dostaniesz rang臋 i uciekniesz to mog臋 by膰 na tak, ale p贸ki co jestem na nie. Posied藕 z nami zr贸b kilka pr贸bnych wywiad贸w poka偶, 偶e ci zale偶y. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Kwietnia 2014 #145691 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2014 聽 Czemu twierdzicie, 偶e znik艂em po dostaniu rangi grafika, skoro dosta艂em j膮 tylko i wy艂膮cznie dla tego, 偶e robi艂em zlecenia dla sieci(czyt. logo, rangi, banery itd..).聽 聽 Nie dosta艂em rangi po to aby zadowala膰 u偶ytkownik贸w co czasami si臋 zdarza艂o. Takie sprostowanie. 聽 聽 聽 PS. Ja chce si臋 zaj膮膰 opraw膮 graficzn膮 w gazetce + mam du偶o pomys艂贸w jak j膮 urozmaici膰. 聽 聽 Nie bardzo rozumiem. Chcesz przez to powiedzie膰, 偶e chcia艂by艣 robi膰 r贸偶nego rodzaju prace graficzne w redakcji? My艣l臋, 偶e o takie co艣 mo偶na poprosi膰 grafika. W redakcji bardziej chodzi o to, aby pisa膰... 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor #146093 Udost臋pnij Napisano 21 Kwietnia 2014 A nie jasno si臋 wyrazi艂em? Bo chyba pro艣ciej si臋 tego napisa膰 nie da. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146241 Udost臋pnij Napisano 22 Kwietnia 2014 U mnie neutral. Dlatego,偶e wywiad jest ciekawy,ale zn贸w wy偶ej pisz膮,偶e jak mia艂e艣 grafika to ola艂e艣 sobie. Chocia偶 ja jestem bardziej na tak,s膮dz臋,偶e szansa nale偶y si臋 ka偶demu. Ale dobrze by艂o by jak by艣 pokaza艂,偶e Ci zale偶y. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146259 Udost臋pnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Neutral. Powody koleg贸w wy偶ej m贸wi膮 za siebie. 聽Wr贸ci艂e艣 nie dawno i od razu podanie, popraw aktywno艣膰 na forum i opinie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146436 Udost臋pnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Jestem na TAK wywiad fajnie sie czyta a brakuje troche redaktorow na m-h 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 22 Kwietnia 2014 #146481 Udost臋pnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. 聽 聽 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi