Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #145048 Napisano 18 Kwietnia 2014 Zrezygnowałam ze wszystkich funkcji, ale to jest stanowisko, które zawsze chciałam mieć, a na forum zaglądam cały czas, więc można spróbować Nie mam innych zajęć poza domem więc mogłabym się zająć w pełni forum. 1. Imię: Angela 2. Kontakt: Steam, Facebook, Forum 3. Lokalizacja: Piotrków Tryb. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: W cs'a już nie gram, czasem wejdę tylko ale co to ma wspólnego z forum? 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Wchodzę po kilka razy dziennie 6. Posty (min. 300 sensownych): 326 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek, miłą atmosferę i przestrzeganie regulaminu oczywiście 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całość. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Wszyscy, którzy mnie znają wiedzą jaka jestem i że umiem się dogadać z każdym. Mimo jakiś tam kłótni i tak prędzej, czy później sprawę wyjaśniałam, bo nie lubię niejasności Na ten moment z nikim się nie kłócę, jestem spokojna i nie wtrącam się w nie swoje sprawy 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście. Mam większy dystans do ludzi, staram się pomóc każdemu kto ma jakiś problem, nie denerwuję się i nie dochodzę o głupoty. 11. Coś o sobie: Już chyba wiecie wszystko 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Jest. 13. Obowiązkowe mikro: Jest.
Teez. Napisano 18 Kwietnia 2014 #145052 Napisano 18 Kwietnia 2014 Jasne ze na tak ! wzorowa dziewczyna, kulturalna, zachowuje poziom, aktywna nawet po pożegnaniu, widać ze Ci zależy od samego poczatku, chociaż sama mi to mówiłaś ;] wymagania spełnione, powodzenia !! :*
EvO Napisano 18 Kwietnia 2014 #145053 Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na TAK. CO tu dużo mówić Angela jest kulturalna, aktywna na forum, myślę, że sobie poradzi.
Procentowy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145063 Napisano 18 Kwietnia 2014 W dniu dzisiejszym chciałabym zrezygnować ze wszystkich powierzonych mi rang oraz oznajmić, że odchodzę z sieci. Wróciłaś po Moderatora? Wybacz, ale ja to tak rozumiem. http://multi-head.pl/topic/27707-podanie-na-stanowisko-moderatora-sieci-multi-headpl/ Wypowiedź Consecuente... To samo u Ciebie.
Procentowy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145064 Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
18 Kwi
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
EvO 1 post
Teez. 1 post