Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #145048 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Zrezygnowałam ze wszystkich funkcji, ale to jest stanowisko, które zawsze chciałam mieć, a na forum zaglądam cały czas, więc można spróbować Nie mam innych zajęć poza domem więc mogłabym się zająć w pełni forum. 1. Imię: Angela 2. Kontakt: Steam, Facebook, Forum 3. Lokalizacja: Piotrków Tryb. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: W cs'a już nie gram, czasem wejdę tylko ale co to ma wspólnego z forum? 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Wchodzę po kilka razy dziennie 6. Posty (min. 300 sensownych): 326 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek, miłą atmosferę i przestrzeganie regulaminu oczywiście 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całość. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Wszyscy, którzy mnie znają wiedzą jaka jestem i że umiem się dogadać z każdym. Mimo jakiś tam kłótni i tak prędzej, czy później sprawę wyjaśniałam, bo nie lubię niejasności Na ten moment z nikim się nie kłócę, jestem spokojna i nie wtrącam się w nie swoje sprawy 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście. Mam większy dystans do ludzi, staram się pomóc każdemu kto ma jakiś problem, nie denerwuję się i nie dochodzę o głupoty. 11. Coś o sobie: Już chyba wiecie wszystko 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Jest. 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Kwietnia 2014 #145052 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jasne ze na tak ! wzorowa dziewczyna, kulturalna, zachowuje poziom, aktywna nawet po pożegnaniu, widać ze Ci zależy od samego poczatku, chociaż sama mi to mówiłaś ;] wymagania spełnione, powodzenia !! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Kwietnia 2014 #145053 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na TAK. CO tu dużo mówić Angela jest kulturalna, aktywna na forum, myślę, że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145063 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 W dniu dzisiejszym chciałabym zrezygnować ze wszystkich powierzonych mi rang oraz oznajmić, że odchodzę z sieci. Wróciłaś po Moderatora? Wybacz, ale ja to tak rozumiem. http://multi-head.pl/topic/27707-podanie-na-stanowisko-moderatora-sieci-multi-headpl/ Wypowiedź Consecuente... To samo u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145064 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi