EvO Napisano 18 Kwietnia 2014 #144888 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 1. Imię: Michał 2. Kontakt: Ts, steam, fb, gg 3. Lokalizacja: Przemyśl 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Zależy od dnia, ale średnio 2-3h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): jakieś 3h 6. Posty (min. 300 sensownych): Są 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Ogólnie zależy mi na rozwoju sieci, a forum jest częścią. Chcę, aby na forum był porządek. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Może być całe. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Potrafię się dogadywać z ludźmi, oraz chcę im pomagać 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam te cechy 11. Coś o sobie:Mam na imię Michał. Mieszkam w Przemyślu. Chciałbym jak najwięcej pomagać graczom, jak i administracji. Myślę, że moja pomoc przy ogarnianiu forum się przyda 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nie byłem nigdy moderatorem, ale szybko się uczę i myślę że ogarnę IPB 13. Obowiązkowe mikro: posiadam TeeZ słabo z aktywnością bo chyba od wakacji do października miałem dłuższą przerwę. I to dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Kwietnia 2014 #144946 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Michał jest z nami już wiele lat i mimo, że jest na forum po kilka godzin dziennie [co chwile jakieś linki mi wysyła jak gram ] to rzadko się wypowiada (Chociaż ma te 656 postów) - to jest jedyny minus (który można w banalny sposób poprawić). Teraz czas na plusy: -Koleżeński -Zaradny -Odpowiedzialny (W to raczej nikt z administracji nie wątpi - naczelny spamer o codzie 400lvl ) -Konsekwentny -Bardzo szybko dogaduje się z ludźmi. -W sporach zawsze szuka kompromisu i sprawiedliwości. -Jako admin zachowuje się nienagannie. Jestem na zdecydowane Tak. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 18 Kwietnia 2014 #145033 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Przeglądając podania na moderatora to jak dla mnie to najbardziej ogarnięta osoba na to stanowisko ,zgadzam się z tym co napisał HQ. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Kwietnia 2014 #145037 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Przez rok 15dni Online? Trochę cienko z aktywnością. Mimo wszystko jestem na tak, ogarnięty, życzliwy, kulturalny, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #145041 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak. Jest on kulturalna i ogarniętą osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145057 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak, długo już jest na sieci, mimo długiej nieobecności nie zapomniał o MH i powrócił, pomaga w rozwoju Cod`ów, nie widziałem żeby były jakiekolwiek skargi więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Kwietnia 2014 #145115 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Kolega Evolution ostatnimi czasy bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ogarnięta osoba, wykazująca duży zapał do pracy i będąca konsekwentna w swoich prośbach. Bardzo mi się to podoba. Osobiście widziałbym go w innej poważniejszej roli, lecz kultura jego wypowiedzi stoi na wysokim poziomie, więc nie widzę przeszkody, aby mógł wykazać się również na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145152 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na Tak evo jest z nami juz od dluższego czasu i jest odpowiedzialna i ogarnieta osoba mysle ze sie wywiaze z tej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Kwietnia 2014 #145165 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Znamy się już ho ho ho i jeszcze dłużej. Osoba do której nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń, stara się jak tylko może. Bardzo ogarnięty, aktywny i zaangażowany w swoją pracę. Jeden z lepszych kandydatów na to stanowisko. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 19 Kwietnia 2014 #145223 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Mmm , Evo oczywiście, że u Ciebie jestem na tak. Jesteś na tej sieci długo , graliśmy razem przez wiele dni, jesteś sympatyczną i ogarniętą osoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145233 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na tak Nie mam do Ciebie zadnych zastrzezen wydajesz sie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #140282 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na tak wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Kwietnia 2014 #145785 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko MODERATORA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi