leeeeebo? Napisano 17 Kwietnia 2014 #144381 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 1. Imię: Przemek 2. Kontakt: gg/steam/pw/ts3 3. Lokalizacja: Jelenia Góra (pozdro Antek) 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: do 10h dziennie. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Powyżej 10h. 6. Posty (min. 300 sensownych): Jest. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomóc przy ogarnieciu działów, wprowadzenie swiezosci swoja osobą, pomoc innym. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: W sumie każdym, nie sprawia mi to problemu. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam, mysle ze odnosze pozytywnie wrazenie na sieci. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: To i to posiadam. 11. Coś o sobie: W sumie, jeśli miałbym opisywać siebie samego, to byłoby więcej minusow niz plusow. Jednazke mysle ze na sieci, nigdy nie miałem "przewalone" a kontakt z ludzmi mam dobry, jestem typowym no-lif'em wiec jest ciagle dostepny dla każdego. Zawsze chciałem mieć posadę znaczącą coś więcej niż admin, na takiej sieci. Nie dla samej rangi, ale dla możliwości jakie posiadałbym dzieki niej. Móglbym sie wykazac kreatywność, pomoca w rozwoju i nie tylko. W sumie na forum jestem częściej niż na serwerze GO FFa, i tutaj się do tego przyznaje bez bicia. Lubię po prostu to forum 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Oczywiście. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144414 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na tak, spełniasz wszystkie wymagania więc się nadasz . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Kwietnia 2014 #144415 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Masz moje małe tak. Za dobrze Cię nie znam, jednakże sprawiłeś na mnie dobre wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144424 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Spełniasz wymagania, na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144431 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na tak. Camp ogarnięty gejmer, nie ma żadnych zarzutów odnośnie pełnienia funkcji moda, aktywny, kulturalny, wszystkie kryteria spełnione. Także powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Kwietnia 2014 #144444 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na tak Camp cały czas przesiaduje na forum więc ranga jak najbardziej będzie Ci na ręke ;D aktywny, kulturalny, miły ... powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144449 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Spełnias wymagania. Ogarnięty Dobry staż Poradzisz sobie, Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Kwietnia 2014 #144463 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Spełnia wszystkie wymagania można z nim się zgrać , ogarnięty koleżka zawsze beszczany na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144487 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kolejna osoba, która spełnia wymagania jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144527 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ostatnio trochę za dużo pisałeś w działach serwera gdzie twoja aktywność jest mała lub w ogóle jej nie ma, ale myślę, że jako moderator dasz sobie radę. Czemu tak? - Aktywny w życiu sieci. - Staż na sieci też jest spory. - Ogarnięty i miły ziomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144564 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na TAK -Aktywny na sieci -Ogarnięty -Posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144820 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Masz moje male TAK poniewaz nie znam cie za bardzo ale wymagania sa spelnione i mysle ze sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145059 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Spodziewałem się tego podania, Twoje byłe próby otrzymania rang się nie powiodły, może tym razem Ci się uda, masz moje tak ponieważ jesteś często na forum i aktywnie się na nim udzielasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #145060 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 To jest typowy noł lajf Jak tylko jest w domu to przesiedzi ciągle na cs albo forum. Długi staż, doświadczenie i dobre kontakty z cała administracją Wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Kwietnia 2014 #145167 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Mieliśmy spięcia, ale wszystko zostało wyjaśnione, widać postępy i chęć objęcia owej posady . Jesteś osobą konsekwentną, a ta cecha u moderatora jest bardzo ważna,a do tego aktywny na forum, powodzenia. Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 19 Kwietnia 2014 #145182 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na TAK. Ogarnięty, miły, aktywny na forum. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 19 Kwietnia 2014 #145203 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Na tak, dużo czasu siedzi na forum, ogólnie ogarnięta osoba i trochę już z nami jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145205 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na tak,dlatego,że jesteś aktywny,nie widzę,żebyś spinał,dasz sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145306 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 na tak wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Kwietnia 2014 #145782 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Sukcesywnie pniesz się do góry po dawnych incydentach włożonych już między książki. Dobry z ciebie chłopak, ale mimo wszystko na tę chwilę znaleźli się kandydaci, których oceniliśmy wyżej i to im powierzyliśmy obowiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Kwietnia 2014 #145784 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi