Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144373 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 1. Imię:Kamil 2. Kontakt:Steam/ts 3. Lokalizacja: Łódzkie/Wielun 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:2-5h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):3h+ 6. Posty (min. 300 sensownych):Tak 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymać porządek i kulture 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jest mi to obojętnie każdy dział jest dobry 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, że jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak 11. Coś o sobie:Mam na imię Kamil, mam 16 lat interesuje się piłką nożną, bardzo dużo czasu poświęcam na cs'a 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem moderatorem, miałem juz dostęp do panelu administracji jak i panelu moderatora, wiem co i jak 13. Obowiązkowe mikro: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144388 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Widzę twoją osobę w roli Moderatora, ponieważ zawsze jesteś chętny do pomocy, ale jakoś tak nie miałeś szczęscia do tej pory, dlatego też mam nadzieje, że zauważą to ludzi, którzy będą wybierać kandydatów. Jesteś z nami dosyć sporo czasu, wymagania spełniasz, wiec moje tak Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144389 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na tak wymagania spełniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144401 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na tak. Ogarnięty, zagląda na prawie wszystkie serwy, aktywny na forum, staż okej. Dobry kandydat, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144418 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na TAK: -Aktywny na forum -Miły -Ogarnięty Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Kwietnia 2014 #144419 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Oczywiście, że jestem na Tak. Smyku [z kolegą Sy[K]uSiem do pary] jest osobą bardzo odpowiedzialną, pomocną. Jego podanie jest schludne - tylko to co ważne, bez przepychu [to również świadczy o charakterze]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Kwietnia 2014 #144427 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jesteś pomocny. Ładne podanie, spełniasz wymagania. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Kwietnia 2014 #144454 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Bardzo pomocna i ogarnięta osoba. Od ostatniego podania widać postępy, ode mnie jak najbardziej na tak, oby tak dalej. ) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 17 Kwietnia 2014 #144456 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Mam mieszane uczucia po ostatnich zaniedbaniach w UBT i utraty rang. Jestem na małe tak, miły, aktywny. Nie wiem jak wywiązujesz się z admina lecz chyba dobrze bo nie ma na Ciebie skarg Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144459 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na TAK +pomocny +miły +kultura +spędzanie czasu na forum -Utrata rang UBT+Admin cod 500k ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144485 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Spełniasz wymagania więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144510 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Duże tak! Bardzo kulturalny, miły i chętny do pomocy. Myślę, że nada się na to stanowisko. Wymagania spełnia i jest aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Kwietnia 2014 #144544 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Bardzo przyjemny gość , aktywny i pomocny z pewnością będzie dobrze pełnił funkcję moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 17 Kwietnia 2014 #144571 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jestem na TAK! -Pomocny -Ogarnięty -Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2014 #144595 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Spełniasz wymagania,nie widzę spin. Dodatkowo wyżej mówią,że dużo pomagasz co daje wielki plus u mnie. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2014 #144670 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak spelniasz wszystkie wymagania, jestes kulturalny i mily mozna ci zaufac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Kwietnia 2014 #145067 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Jestem na tak, jesteś jednym z moich faworytów na to stanowisko ponieważ nie widać żebyś zaniedbywał swoją pracę, w poprzednim podaniu pisałem że za szybko, lecz na dzień dzisiejszy już dla mnie zasłużyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Kwietnia 2014 #145112 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Mnie cały czas tkwi w pamięci sprawowanie twojej funkcji w UBT, a są to nieodległe czasy. Zwiedzanie tematów, brak zainteresowania obowiązkami mimo ostrzeżeń opiekuna...Obawiam się, że po powierzeniu ci tej rangi, zapał może kolejny raz minąć. Poza tym nie mam do ciebie zastrzeżeń, jesteś w porządku chłopak, ale mimo wszystko chodzi tutaj rzetelne wykonywanie swoich obowiązków. Wydaje mi się, że niektóre osoby bardziej zasłużyły na zaufanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 19 Kwietnia 2014 #145162 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Również będę na Tak. Ogarnięty Pomocny Bez żadnych konfliktów, idzie się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145332 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jestem na TAK !! +ogarniety +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Kwietnia 2014 #145780 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ostatnie zamieszanie z utratą rangi UBT przysłoniło nieco twoje plusy, przez co niektórzy kandydaci zostali przez nas ocenieni wyżej. Jesteś dobrym kandydatem, ale trochę zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Kwietnia 2014 #145781 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi