Pihu Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Nick: Pihu Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Brak doświadczenia, aczkolwiek miałem kilka propozycji bycia adminem. Myślę, że jestem w stanie szybko się tego nauczyć i ktoś mi przy tym pomoże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 0 Staż w CS-sie: Z 5-6 lat będzie Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Z tego co widziałem na Game Trackerze to w maju będzie już rok od kiedy gram na tym serwerze (i w sumie tylko na nim). Składam podanie o admina z tego powodu, iż spędzam na nim stosunkowo dość sporo czasu i zwyczajnie denerwują mnie sytuacje, gdy jest jakiś cziter na serwerze, a nie ma niestety żadnego admina. Nigdy w życiu jeszcze nie grałem na czitach i nie mam takiego zamiaru... (kto nie chce niech nie wierzy ;d ) Podanie chciałem złożyć już kiedyś, ale ograniczały mnie delegacje do Niemiec przez które nie mogłem grać, teraz jestem już na stałe w Polsce Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 50h w ciągu ostatnich 2 tygodni, każdego dnia pewnie jest to różny czas Kontakt: steam - Pihu Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Pihu%20%3CMIEDZYRZECZ%3E/80.72.43.106:27032/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzamanP Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Jestem na TAK. +aktywność świetna +zgłoszenia są +kultura nie mam zarzutów +0 problemów z graczem +mówi przez mikro a jeżeli chodzi o amx to na pewno się tego nauczy jak chce być adminem, a trudne to nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Nie mam żadnych zażaleń co do kolegi. Kulturalny, aktywny, zrozumieć menu amx to chwila, dosłownie. ...aaa zapomniałbym! Włącz ciało! Link to comment Share on other sites More sharing options...
padre Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Cześć! Nie wiem w sumie, czy jako zwykły, szary gracz mam tutaj coś do gadania, ale... jestem jak najbardziej za! Może i nie ma doswiadczenia, ale wszystko jest dla ludzi - sie nauczy. Czesto go widuje na serwerze + Ogarniety w grze + Na majku mozna z nim pogadac, kontaktowy i kulturalny +++ Pihu gl&hf! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.r.a.z. Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 pierwszy dzien po urlpoie, a już mogę coś napisać.... ode mnie masz plus za grę, aktywność... siedź na forum więcej. od miesiaca nie było lepszej kandydatury, na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Jestem na TAK, ogarnięta morda, aktywność, wiek, no i chce zbanować killerka. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlyMp Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Jestem na TAK, chodź kiedyś mi podpadłeś, ale to szczegół. - Ogarnięty - Wiek - Steam - Aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia^^ Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Jestem na Tak + Kulturalny + Zgłasza na u@ + Aktywny + Podaje dobre info Link to comment Share on other sites More sharing options...
napolgwizdka Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Jak najbardziej na TAK ! Byłem jednym z tych którzy go namawiali do podania. +godzinki +aktywność +dużo zgłoszeń na U@ oraz steam. pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nynek Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 No nie wiem :v Jeśli będzie adminował tak jak gra, to nie będzie z niego żadnego pożytku Oczywiście, że jestem na TAK! Spełnia wymagania :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 TAK - Zgłasza często - Nie mam zastrzeżeń do kultury - Spory staż na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Paulinkaa* Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Ogarnięty, kulturalny ( bardzo lubi nazywac mnie Padlinka ), miły, lubiany itd, itp. Zgłaszana u@ albo spamuje na steam. Oczyiwście, że jestem na tak :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Na tak -wiek -ogarnięty -kultura jest -zgłasza u@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Cieszę się, że taka osoba jak Ty zdecydowała się złożyć podanie. Bardzo miło mi się z Tobą na serwerze 'rozmawia', można się pośmiać, no i te info... Niesamowicie dużym plusem jest to, że jesteś stałym graczem tego serwera, a godziny w ciągu tygodnia jak i miesiąca są zdecydowanie zadowalające. W tym przypadku nie mam nawet na co czekać - z miejsca akceptuję (poza tym u każdego masz poparcie)!!! Co do AMXX - jest bardzo proste do ogarnięcia, możesz skorzystać z mojej pomocy, jak i z pomocy innych Adminów, którzy na pewno podejmą się zadania i wytłumaczą. Napisz mi na pw wiadomość ze swoim STEAM_ID. Witam w gronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...