Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Apostol żegna ; D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No i przyszedł czas aby się pożegnać :) ( Napiszę pare słów hmm.. na koniec :P )

Był to miło spędzony czas . Już dłuższy czas planowałem odejście , o czym paru osobom wspomniałem że będzie to  gorszy sposób który został zrealizowany .

Z początków pisałem , że nie mam zamiaru wałkować tematów typu skarg itp , to że jesteście wrażliwe (osoby wiecznie spinające ) to już inna bajka ; d .

Od początku banowałem za nadmierne kampienie resp/piach o czym byście wiedzieli sprawdzając wgl ten server (Bo jest traktowany gorzej niż inne.. ); D

Takie metody czasami działają , graczom lepiej się grało , dostałem parę opinii - był to w końcu DM ..(nie jest to schlebianie). Z pewnymi adminami też miałem spory , zostałem zawieszony na tydzień ale admin zaczął wgl. cośik robić :) , ale ogółem ich chciałem przeprosić , ostatnio ciekawie się grało - tak sądzę :P.

Myślę że prócz dwóch incydentów błahych spełniałem dobrze powierzone mi stanowisko , chyba nałapałem ciut tych cziterów   :D

No to takie bla bla .

Przejdźmy do sedna . Życzę graczom oraz administracji Multi-Head powodzonka , ogarnięcia problemów z serverami, i abyście zebrali motywacje do działania . Tyle planów co nie było z czego 1 na 10 został zrealizowany :D

Trza poszukać serva gdzie to mnie będą karać _|,,| ; D

Myślę że jakoś specjalnie nikogo nie uraziłem moim charakterem czy zachowaniem a reszcie wielki c**j w dupk3 ; )

Specjalne podziękowania  za mile spędzony czas :(kolejność jest przypadkowa ;* )

Karolina :) , Cocainka , Kaja:) , MS'ik , Ananas , Bio , Doktorek , Dawid , @@@ , Roster ,  Tevik , Mieczo , Not real , Mafia i paru graczy z DD2#2 ..

A społeczniakom i sprzedawczykom c**j na japęę :)

Jako iz nie wbije juz zapewne na forum to co jedyne moge napisac to " SIEMANECZKO " :D

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...