Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137818 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Siemanko Mam propozycję aby zrobić turniej ogólnosieciowy. Chodzi w tym dokładnie aby ogłosić na różnych sieciach aby zgłaszały swoje 5 osobowe składy. Z każdej sieci może wyjść tylko 2 składy. Zaprosilibyśmy ok. 10 sieci na ten turniej. 10x2+2 = 22. 10 sieci razy 2 składy z sieci plus 2 składy z naszej. Chodzi w tym dokładnie oto aby nawiązać lepsze kontakty z innymi sieciami i głównie o Fun! Wszystkie składy podzieliło by się na ok. 5 grup od A do E. Każda grupa posiadałaby określoną ilość składów. Zawody były by w formie tabelki jak na ESL lub poprostu jakiś ligach. Po wygranej gramy z wygranym aż do Wielkiego Finału. Wszystkie mecze ustalało by się pomiędzy składami z grup oraz wyżej. Mógłbym to jakoś zorganizować ale z czyjąś pomocą. Nagrody ustaliło by się z H@. Myślę, że to dobry pomysł ale to już zależy od was. Jeżeli chcielibyście coś takiego zobaczyć napiszcie. Aby zaprosić składy z innych sieci to nie problem. Jest bardzo bardzo bardzo dużo sieci Cs 1.6. Napewno z 10 sieci znalazły by się jakieś składy. A jak nie to z naszej wyciągnelibyśmy jeszcze 2. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 31 Marca 2014 #137820 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pomysł ciekawy, jeśli znajdzie się osoba skłonna do "ogarnięcia" tej zabawy to jestem na tak, ale jest taki problem, że teraz ciężko zorganizować się na mixa/mieszańca na naszej sieci z osobami z MH a co dopiero dogadać się z innymi sieciami, chociaż można by było spróbować ale ja w to nie ingeruję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137821 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Moge to ogarnąć. Ale nie mam 100 rąk aby patrzeć na raz na 100 forach czy ktoś się zgłosił do konkursu ;D. Wystarczą 1-2 osoby do ogarnięcia zaproszeń i odpowiedzi a ja ogarnę tabelkę oraz losowania grup ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 31 Marca 2014 #137822 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pomysł dobry chętnie wziąłbym udział w czymś takim z ekipą z naszego forum ale wydaje mi się że najtrudniej było by dogadać się z innymi sieciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137825 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Aha i jeszcze jedno, musielibyśmy ogarnąć HLTV na nasz mixowy aby to wypaliło ponieważ aby się nie pogrążać że nawet HLTV na mixowym nie mamy. @DOWN Sieci da rade jakoś ogarnąć. Nawet po jednym składem z każdej to 20 składów by się dało ogarnąć. Dla ludzi jak coś o nagrodę chodzi to idą ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137829 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jest opcja edytuj .. A ogolem pomysl dobry , ale z roznymi sieciami sie dogadac to juz bedzie ciezej dla Ciebie . Ja nawet bylbym za aby tutaj u nas na MH porobic grupy i tez pograc o jakas skromna nagrode. Bo z top15 na DD2+DM nie wyszlo ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 31 Marca 2014 #137855 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Oczywiście pomysł ciekawy, ale zapewne bardzo ciężko byłoby ogarnąć osoby z innych sieci. Jak są turnieje na naszej sieci to czasami nie wypala, a co dopiero z innymi. Ale warto spróbować, a nóż się uda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 31 Marca 2014 #137857 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pomysł spoko tylko jest jedno "ale" na 100% będą wybierani Ci lubiani na sieci, a podejrzewam, ze wiecej niż 5 osób chciałoby zagrać taki turniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137858 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pierwsze 2 składy które się zgłoszą po wybraniu konkursu do mnie są w turnieju, jezeli będzie brakować paru składów weźmiemy więcej z naszej ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2014 #137868 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jestem jak najbardziej za, pomysł mi się podoba i chętnie bym wziął udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138071 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ref bo zaginęło pod Losowaniem lotto ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 1 Kwietnia 2014 #138101 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Kto chce grać w 1.6? Więcej chętnych by było do GO. Jeżeli turniej byłby w CS GO to jestem na TAK. Ci co nie mają GO'a to mają po prostu czas najwyższy go zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138104 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Spoko relop. Kup mi karte graficzną to pogadamy o turnieju w GO. @DOWN Sam widzisz. Nie każdy ma dobrego kompa aby pięknie mu działał GO np moja osoba. WOlałbym aby zrobić go w cs 1.6 bo nadal gra w niego więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 1 Kwietnia 2014 #138116 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Spoko relop. Kup mi karte graficzną to pogadamy o turnieju w GO. Można zrobić taki i taki turniej, aczkolwiek, jestem pewien, że większe zainteresowanie ze strony Administracji byłoby GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 1 Kwietnia 2014 #138118 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Relop, troche wątpie w to, że zainteresowanie bedzie wieksze na turniej w GO. Zobacz czołowe sieci i odpowiedz na pytanie - Ile maja zapełnionych serwerów 1.6 a ile GO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Kwietnia 2014 #138124 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem za, lecz ciężko będzie zdobyć pewne składy, bo zazwyczaj jest tak, że drużyny się rozpadają. Przede wszystkim aquax lub Consecuente musieliby dojść do porozumienia z innymi sieciami i coś takiego zorganizować. Jeśli by wypaliło jestem chętny do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138149 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Fajny pomysł , jeżeli juz dojdzie do realizacji tego przedsięwzięcia to bardzo chętnie wezmę w nim udział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Kwietnia 2014 #138004 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem za, pomysł dobry i może wypalić Jeżeli chcesz kolejną parę rąk to mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 1 Kwietnia 2014 #138155 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Turniej można zorganizować w Go i 1.6 tylko pytanie jest kiedy by sie odbył i ile byłoby tur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138157 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dziś spróbuje przekonać czerwonych do tego konkursu ligowego. Jak fajnie wyjdzie 1 edycja to może będziemy częściej coś takiego robić ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 1 Kwietnia 2014 #138158 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 trzeba przeciwników zorganizować, bo coś pisać a coś zrobić to dwie inne rzeczy- poeta haha @Lesiu pisze żebyśmy poczekali trochę z tym turniejem. Najlepiej go zrobic w wolne dni. Oraz wiecej tur bo pewnie każdy by chciał zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2014 #138162 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To jak chcesz to zorganizować bez czerwonych ? Chcę tylko pozwolenia i dogadania się co do nagród a resztą to już się przecież zajmę ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Kwietnia 2014 #123900 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Wszystko pięknie, ale to nie wypali. Przykład pierwszy lepszy z brzegu : http://multi-head.pl/topic/17006-niedzielne-mecze-admini-vs-gracze-propozycja-zapisy/page-3 tyle ludzi, a wiesz co było? maks 10 przychodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2014 #138860 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 /ref Camp` Przeczytaj jeszcze raz a zobaczysz że z naszej sieci potrzeba tylko 10 zawodników ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Kwietnia 2014 #138864 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zamykam temat. Jeśli gracze z innej sieci będą chcieli grać to napisz do kogoś z moderatorów żeby to otworzył bo widzę że tutaj się spam niepotrzebny zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi