KreatywnyAli Napisano 16 Kwietnia 2016 #423308 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Nick: KreatywnyAli Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Były admin cod 45k,cod 400 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4lata a i tak nie umiem strzelać z awp Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Trochę czasu już minęło od mojej poprzedniej rezygnacji. Udaje mi się jakoś łączyć naukę i przyjemności więc myślę, że warto wrócić i pomóc. Jakieś tam doświadczenie mam w pracy na tym serwerze i chyba ogarniałem? Miałem pisać to podanie trochę później...ale jak widzę co się dzieje na serwerze bez admina to aż się płakać chce(ze śmiechu lub z głupoty niektórych ludzi,jak kto woli ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2h w tygodniu Kontakt: steam-forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 16 Kwietnia 2016 #423311 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ali dobry ryjek Ogarnięty, pomocny, doświadczenie ma, były admin no i co tu dużo pisać, na tak ps: Kilka lekcji mu udzielę jak się z awp strzela, więc o to się nie martwcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 16 Kwietnia 2016 #423313 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 +/- Aktywny +Doświadczenie +Zgłasza u@ +Kulturka jest +Ogarnięty +Miał admina tu i ogarniał w 100% Tak. PS: Tylko teraz za szybko nie zrezygnuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 16 Kwietnia 2016 #423315 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Tu raczej nie mam się co rozpisywać Jestem na ogromne tak +wiek +był dobrym adminem +kultura jest, spin też nie robi +można z nim normalnie pogadać Ja bym go brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 16 Kwietnia 2016 #423316 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Oczywiście, że TAK . + był na tym serwerze adminem i świetnie się sprawował + jest codziennie na serwerze i ma wbite to min. 1h dziennie + nie sprawia kłopotów i jest kulturalny + wymagania również spełnia Nic, tylko brać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Kwietnia 2016 #423320 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 no pewnie ze na tak! doświadczenie steam ogarniety zawsze jak wbijam na cod 400 to go karam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 16 Kwietnia 2016 #423339 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Oczywiście na TAK. -ogarnięty -kulturalny -był już adminem -spełnia wymagania -oczywiście znany i lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 16 Kwietnia 2016 #423341 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 niema co sie rozpisywac gdy Ali mial admina gralem na serwerze wporzadku ogarniety admin z poczuciem humoru Aliii pospiewaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 16 Kwietnia 2016 #423377 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 55 kilogramowy dziku złożył podanie Rejczel, że tak - Dobra mordeczka, kocham tego dziczka <3 - Ogar jest duży, - Były admin, jeden z najlepszych - Komunikatywny, nie popada w konflikty Stara ekipa się kreuje <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 16 Kwietnia 2016 #423383 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Jasne, że na Tak Same pozytywy 0 minusów Aktywny, wymagania spełnione Znany i lubiany Pozdrawiam <3 i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2016 #423399 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Mordo w koncu! dales sie namowic :v mial admina aktywny dobrze zglasza na U@ OGROMNE TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Kwietnia 2016 #424039 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi