Guest Guest Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Mam taki problem, wysłałem sms na premium, dobrze wpisałem i nie działa, może mi ktoś pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Zgłoś się do opiekuna sieci lub h@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Dobrze wpisałeś hasło setinfo _pw "hasło", po czekałeś na zmianę mapy ? Jeśli nie działa napisz do kogoś z czerwonych ich gg masz po prawej stronie na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Takich rzeczy nie załatwia się na forum. Napisz do Kogoś z Administracji. Na Stronie głównej po prawej stronie masz GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...