Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Aaaa i jeszcze jedno , można także by było pod spodem "tu zaczyna sie prawdziwa gra" napisać rangi użytkownika który jest na forum. Gdy dostanie nową range , nowy wzór wysyłamy do cupsella ;D.Z

Z tymi rangami to już za dużo :)

Ale nick Fajny pomysł :)

Gość Guest
Napisano

Freez, sama głowa nie jest logiem MH bo to jest obrazek z neta. Sama głowa nie będzie rozpoznawalna jako koszulka MH.

Gość Guest
Napisano

Jak kwota nie byłaby za duża to pokusiłbym się o kupno :). Jak najbardziej ZA ! Pomysł dobry . Ale moim zdaniem bluza byłaby lepsza ;)

Gość Guest
Napisano

Spoko pomysł,fajny projekt sam tez bym kupił bluzę/koszulkę.Wszystko zależy teraz od [email protected] myślę że też będzie taka odpalona w kosmos jak koszulka.Czekamy. . .

Gość Guest
Napisano

Ok. Projekt przyjęty. Teraz proszę o zgłoszenie się osób, które to sfinansują. Konto do przelewu odpowiedniej kwoty podam po ustaleniu szczegółów.

Pozdrawiam ciszę jaka teraz zapadnie w tym wątku.

Gość Guest
Napisano

Ja mogę coś dorzucić do tego projektu. Mi na nim zależy ale jak widać zapewne nikt więcej się nie zgłosi , a moje zasoby pieniężne nie wynoszą dużo. Pozdrawiam

Gość Guest
Napisano

Zależy ile też może w to włożę coś, ale czy wtedy będę także musiał ją kupować czy już za free ;3 ? Bo ja nie pracuje w jakiejś firmie tylko z praktyk ;D

Gość Guest
Napisano

Ja kupuję pomysł Minister Les, z chęcią bym kupił taką koszulkę z moim nickiem FenomeN bez s na końcu *_*

Gość Guest
Napisano

Freez sama czaszka to nie logo MH , dużo sieci ma tą czaszkę więc sam nick, bez rang ;].

Gość Guest
Napisano

Ludzie, żeby taki sklep sieciowy otworzyć należy mieć jakiś magazyn. Jeśli każdy chce ze Swoim nickiem, to wchodzi w grę jedynie zamówienie indywidualne. A przy takowym żadnych specjalnych cen się nie uzyska. Więc co za różnica czy zamówicie w "sklepie MH" czy bezpośrednio u producenta. Należy stworzyć jakiś projekt i każdy go sobie podsyła przy zamówieniu. W ten sposób pomijamy koszty dodatkowej przesyłki i kolejnych pośredników.

• Odpowiedzi 46
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...