leeeeebo? Napisano 12 Marca 2014 #130529 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię: Przemek 2. Kontakt: Steam, pw, ts3 3. Lokalizacja: Jelenia Góra 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: do 5h dziennie, nawet więcej. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 5 godzin spokojnie, ale gdy jestem na ogol w domu to forum zalaczone mam. 6. Posty (min. 300 sensownych): Jest. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Moderator osoba pilnująca porzadku na forum, kompromisowa, bezstronna. Powinna zawsze patrzeć na sytuacje obiektywnie. Myślę że do takich osób należę, funkcje jakie posiadałem tutaj wypełniałem dobrze, i nadal to robię. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Każdy, dla mnie to nie jest problem. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam. Zespołowo da się więcej osiągnąć niż samodzielnie. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Myślę że od czasu kiedy tutaj jestem masa ludzi poznała moje złe strony, jak i dobre. Każdy z Nas popełnia błędy, jeden większe, drugi mniejsze, ale najważniejsze są wnioski jakie z nich wyciągniemy i co dalej z tym zrobimy. Mimo wielu zwadzek X miesięcy temu, aktualnie jestem z każdym na zgodzie, poziomie koleżeńskim. A czy jestem systematyczny, tak jestem , cierpliwy az za bardzo. 11. Coś o sobie: Z miłości kucharz, z przyjemności gracz cs'a, oraz użytkownik tego forum. Jestem wariatem, jestem czubkiem ale w pozytywnym słowa tego znaczeniu, bardzo uwielbiam pomagać innym, co zdarzyło mi się na tej sieci juz kilkakrotnie. Jestem obiektywny przynajmniej jeśli chodzi o innych. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak, posiadałem moderatora na jednych z sieci na których byłem, byłem też kandydatem nominowanym na stanowisko moderatora na jednych z większych sieci cs'a jakie były. Obsługa skryptu IPB ogarniam. 13. Obowiązkowe mikro: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130606 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nie za szybko składasz te podania? Myślę, że jesteś spoko ale niedawno została Ci powierzona funkcja admina CS:GO i zaraz składasz podanie na Moda. Jestem neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Marca 2014 #130622 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nie za szybko na moderatorka ? Póki co jestem na nie. Nie dawno 2/3 dni temu otrzymałeś dopiero admina na go. Pograj dłużej i wtedy złóż podanie. Na pewno zmienię zdanie. Pomijając to, chłopak ogarniętym, kulturalny, nie sprawia problemów, aktywny na forum i również w cs. @ Nie wiedziałem o Twoich osiągnięciach na mh. Oczywiście zmieniam zdanie na TAK. Podobierz miałeś sporo adminów, ogarniałeś. Piszesz, że ogarniasz to coś na modka kolejny plus. Powodzenia i wbij czasem na bf `a bo już Cię kilka razy widziałem. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130631 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem neutral, ponieważ za bardzo Cię nie znam. Chociaż wiem, że już jakiś czas tutaj grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130654 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Widzę dwie pierwsze osoby które skomentowały podanie nie wiedzą co było pół roku temu jak Camp` (dawniej czorny) miał admina na kilku serwerach na naszej sieci, radził sobie z tymi rangami bez problemu więc nie widzę przeciwwskazań żeby mu powierzyć rangę moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130714 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 //Podanie odrzucone Powód: Było jedno miejsce na, które kandydata już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130715 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi