Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130505 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię: Mateusz. 2. Kontakt: Steam: OST. GG 6496190 3. Lokalizacja: Śląsk, Bielsko-Biała. 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Na forum spędzam sporo czasu ze względu na moją posadę. W grze jest to 1-2h. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Jak pisałem wyżej czas poświęcony na forum to 2-3h. Podczas prac w redakcji jest to o wiele więcej. 6. Posty (min. 300 sensownych): Jak najbardziej spełniam to kryterium . 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pisać swoje autorskie wywiady czy newsy wzbogacone o stanowisko moderatora, wiadomo człowiek wtedy więcej czyta i jest na bieżąco. Chcę również pilnować porządku na forum oraz włożyć większą pracę w sieć. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: MultiHead.pl 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Współpracuje i kontaktuje się z wieloma osobami ponieważ w pracy redaktora jest to niezbędne. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Nie mnie to oceniać, ale ludzie tak mówią o mnie. 11. Coś o sobie: A no trochę zmieniło się w moim życiu jak i do jego podejścia. Zrozumiałem że krytykując nic tak na prawdę nie zmienię. Jeżeli jest źle to trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Tak jest w tym przypadku, chcę pomóc. Jestem moderatorem TS3 i czerpię z tego wiele przyjemności. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Moderator forum GTA SA SAMP. 13. Obowiązkowe mikro: Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2014 #130509 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Bardzo odpowiedzialna i ogarnięta osoba. Bardzo dobry Redaktor, aktywny na forum, pomocny. Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130510 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na Tak + Miły + Ogarnięty + Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Marca 2014 #130515 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na TAK: -Aktywny, -Odpowiedzialny, -Miły Na pewno ogarnie tą funkcje. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Marca 2014 #130518 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na tak spoko osoba, doświadczona, kulturalna, pisze fajne wywiady, aktywny na forum powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130522 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Mogłeś się bardziej postarać, a nie kopiować poprzednie Podanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130533 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 A jednak coś od siebie dodałem pisząc o nowych funkcjach no i odświeżyłem wzór podania. Dlaczego mam pisać coś innego jak to co robię się nie zmienia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130609 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Starasz się, próbujesz urozmaicać forum pracą w redakcji, warto dać Ci szanse. Masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130618 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Hmm urozmaicasz forum, jestes aktywny i ogarniety, masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130716 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 //Podanie odrzucone Powód: Było jedno miejsce na, które kandydata już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130717 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi